Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 331
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Чак сега успявам да седна да драсна два реда  Confused
Вчера случайно се засякохме с Марис в "Джъмбо"-много се радвам, че успяхме да се видим на живо! Видях и малките сладки спящи ангелчета Стефо и Пепо, както и лъчезарния батко Ники. Страхотно!!!
М-да, вчера съвсем случайно успях да честитя РД на живо на едно красиво и послушно момченце - Емо и да видя две чаровни дами - малката Ева, обгрижвана от тате, и Еnа! Много ми беше приятно, макар и за толкова кратко  Grinning Надявам се, че много скоро ще си имам кола в движение и ще си организираме срещичка в Пловдив Simple Smile

ino4kada, честита ти архитектка, много хубава професия си е избрала госпожицата!
Commelina, много е пораснал Тошко, а и колко се е променил с тази прическа! Голямо момченце!
Моят син скоро няма да проходи, толкова дОбър и бърз е станал в пълзенето, че за кво му е да се мъчи да ходи  Naughty
lilyrose, всеки ден това си говорим с нашия тате за Петьо, но има време и те ще проходят Simple Smile
sunflower, чудни покани, подаръчета, сладки и торта си приготвила!
Mur, много весела торта и сандвичи и интересни подаръци си имате!
matza83, браво на Вико, скоро и вие ще си имате ходещи крачета, щом веднъж е усетил какво може  Wink
marinels, тортата е уникална, сладките и те. Албумчетата са страхотни. Чакаме разказ и снимки от събитието  Simple Smile
Ена, браво, супер е тортата   smile3501
jozyy, дано всичко е наред и както е казала Mur, да си останете само с уплахата от преживяването  Praynig
mama_vessy, чудна тортичка  smile3501
jozyy, и аз съм правила торта с влакче, всъщност това ми е първия и единствен опит с фондан, не особено сполучлив, но беше голяма атракция за децата - цък. Мисълта ми е, че може да се пробваш Simple Smile

# 196
Мами,ама елате на шопинг в Любимец,та да се засечем де:) Абсолютно никаква вероятност да не се засечем няма просто щото имаме 2-3 магазина и все някъде ще се срещнем  Joy

Весси,ето кой ще ми прави тортите за следващите РД:) ма с много ранна предварителна поръчка,че да ти е по-спокойно  Mr. Green Не,сериозно....чудесна е...по абсолютно нищо не се различава от тези в сладкарниците...не,всъщност се различава по това,че е много по-хубава от много  торти които съм виждала..Чесно казано ако не беше казала,че си я правила ти,въобще нямаше да си и помисля,че е лично производство...ама вие тука някои мами сте се доказали като уникални кулинари и големи красоти,сътворени от вас сте показвали

# 197
Много хубави торти сте направили!Браво на творците! smile3501

# 198
Майски HugМного благодаря за картичката за Бобо,много се зарадвах  Simple Smile

Весси..чудесна е...по абсолютно нищо не се различава от тези в сладкарниците...не,всъщност се различава по това,че е много по-хубава от много  торти които съм виждала..Чесно казано ако не беше казала,че си я правила ти,въобще нямаше да си и помисля,че е лично производство...ама вие тука някои мами сте се доказали като уникални кулинари и големи красоти,сътворени от вас сте показвали
mama_vessy smile3501 Браво!Нямам думи,тортата е станала толкова хубава и така професионално си се справила,а и повече,личи си,че е вкарано чувство!

# 199
  • София
Привет!
Успях да погледна последната страничка, надявам се тези дни да ви изчета подобаващо! Peace
Мама Веси, мернах тортата-невероятна е, я какъв талант си-браво! Hug
Мигео Hug Heart Eyes
Ена-да ти е живо и здраво момчето, само радост да ви носи!  bouquet

И ние направихме първите си стъпки/тук не знам как да кача мини клипче за тези които нямат ФБ Embarassed/,малко се клати като пате и ходи леко настрани, но като за начало Hug Heart Eyes
Маринелка и аз като Anduli се чудя какво ли ще сътвориш за абитюрентският бал и за сватбата на Анастасия?Браво,силни аплодисменти от мен Hug
Цитат
Мами,ама елате на шопинг в Любимец,та да се засечем де:) Абсолютно никаква вероятност да не се засечем няма просто щото имаме 2-3 магазина и все някъде ще се срещнем

Joy Peace

# 200
Честити рождени дни на патерици на Момчил на Mur, Самуил на Стефанова, Далия на Love in Paris, на Божидара на Sunflower, Емо на Ена! Да са здрави и щастливи дечицата!
Честит имен ден на Тодор на Commelina, Теодор на Anduli, Божидара на Буб и и на мъжа на redreni2000!Със здраве и късмет да си носят името!
sirence, Таша, redreny20001 Sabrina1, marys, Женичка, Commelina, lilyrose, katilias, благодаря ви за поздравленията  Hug
Лъки, честит ти рожденик. Да ти е жив и здрав и да се научи да дава кисело мляко за десерт на Дени  Laughing
Joy katilias, много ме развесели. Сега като се сетих колко се бях ядосала тогава...все такива "бели" ядове да имам! Успех на предстоящ конкурс му пожелах аз, но ще му кажа и за киселото мляко  hahaha
Лъки,на патерици,но от сърце-да ти е жив и здрав мъжа,много да се обичате и уважавате!А тортата е уникална!Има ли някакъв пълнеж вътре,или е само блат?Това около нея ли е крем карамела?
Женичка, бях си наумила да правя една торта с крем карамел като идеята беше кулите да са от крем и карамелът да се стече надолу. Да, обаче... не излезе от формата! Правих втори блат, без крем карамел - кулите пак се счупиха останаха вътре и ги лепих  ooooh! Затова крем карамелът съм го сложила като ров около замъка  Laughing Имаше същата форма и алуминиева, сигурно по-лесно ще излиза от нея, ама нали силиконът е безвреден... него избрах.
танцува на определени песни и се заглежда по клиповете им, като ги разпознава сред други (особено харесва Peter, Bjorn & John "Young Folks", Foster The People "Pumped Up Kicks" и Lights "Toes", като първите две имат свиркане с уста, което може да е от значение)
Сиренце, имаш ли си плейлиста в ютуб да я споделиш, май не сме ги слушали тези песнички
Лъки - страхотна торта , сподели от къде купи формата Плииииийййззззззззз  Hug Hug
Пенмар, от амазон е формата, ето и крем карамел, да ти е сладко  Mr. Green

Penmar, много ти е сладко спящото съкровище 
Betta, как е Яна?
При вас бабите така ли се държат
katilias, то си е до баба  Wink Аз имам две - и двете си имат свой начин. Майка ми е по реда и дисциплината, но пък разрешава в същото време много неща (след като съгласува с мен). Свекърва ми пък няма да я чуеш да повиши глас, но пък нищо не разрешава - тук не пипай, там не пипай, дори и аз да разрешавам - имаше една приказка "царя дава, пъдаря не дава". Напоследък ми прави много лошо впечатление възпитателния й подход към Дени и се чудя какво да й кажа, но по цял ден слушам "ти щом не искаш .... (да го облече, да отиде някъде, да донесе нещо, да яде, каквото й да е), аз тогава ще взема Ади и с теб няма да играя/ аз тогава само на Ади ще давам играчки/ аз само Ади ще гушкам" и Дени ходи и бута/удря Ади след такива нейни изявления и тя е потресена  Shocked Как да й обясня, че тя го настройва срещу Ади... почва да му говори тогава "колко си лош...". Ама вчера имахме "дебат" относно разрешените храни за Ади и ще й дойде в повече, ако я подхвана сега и за това...
ino4kada, браво на Дара, Ади вече си има колежка по професия  Laughing
Mur, страхотна торта, а сандвичите с тези калинки отгоре...мммммммммм огладнях
Маринелс, страхотна торта! А албумът е много стилен, къде го прави?
Sunflower, страхотни подаръчета! Като гледам всички мами с колко желание и любов подготвят всичко за малките съкровища... майка да си е освен, че е голямо щастие, като гледам дава и много сили - спали, недоспали... за децата всичко правим!
maiski3, честити ви ходещи крачета!
И за да не пропусна пак да честитя на рождениците (или да съм последна)
Честит рожден ден на Димитър на janica25 и Виктор на matza83 ! Много весел празник и на дечицата и на мамите пожелавам!

# 201
Привет момичета,
благодаря за комплиментите
Всичко мина прекрасно,Анастасия не плака почти на кръщенето,само докато я топнаха във водата и после докато попа още четеше тя вече спеше на рамото на баща си.Даже се майтапихме,че вечер като видя зор ще викам попа да я приспива  Joy
Миличката ми обаче цял ден беше с температура и...абе не беше кисела,но и не се веселеше.Стана ми много криво,понеже уж това трябваше да е нейния ден,а тя най-малко се забавляваше.И странното беше,че не е болна,не са зъби,днес нищо й няма,т.е. температурата беше само за празника.
Пускам само 1 снимка тук,тъй като чакам до края на седмицата да ми пратят професионалните снимки и тогава ще кача повече в албума.

Лъки - фотографа,които снима Милен Маринов от Плевен я прави.А крем карамела ти е невероятен. И на мен ми е голям проблем с това,че аз давам разни неща,а баба ми не дава и така Анастасия се обърква...

За сватба,балове и прочие - не се чудете момичета,тогава няма да се меся  hahaha (да,бе,да,дали си вярвам,а Joy)

Днес получихме страхотна картичка от форумската ни приятелка Андреа. Искрено благодарим на нея и на Майски

mama-vessy - ама и ти трябва да отвориш сладкарница бе жено. Предлагам преди това обаче да ни направиш по един тест-драйв на тортата  hahaha Heart Eyes

Mur - страхотен ви е подаръка

# 202
И аз да се включа  Wink

Кати Радвам се, че ви е харесала шапката и и става. И картичката Hug   И да бабаите са така  Laughing

За уменията Ами като всички други бебоци  Laughing Стандартните неща, като боц, чао, показва къде е носа и от време навреме когато реши и ушите на шрек  Laughing Рита и хвърля топка. Показва лампата както и ако го попиташ къде е другата лампа показва и нея. Показва колко голям ще порасне, но не показва че е на 1г. Изпълнява команди ама не винаги  Laughing Подава, вече се храни сам с ръце де  Laughing преди това не искаше. много му харесва да бута разни предмети, не винаги колички  Mr. Green И е голям терминатор, събаря столове, обръща си столчето и масичката  ooooh! вече се преби няколко пъти  Whistling  Научи се да си светва лампата и да я гаси и много се радва  Laughing Много обича да разглежда книжки, но показва само кучето, котката, зайчето и мечето. Казва мама, тате/тати, баба, деде, Диди / за голяма радост на кака си/, папа, тити, както и  hahaha  дете, бебе, дата  но да не си помислите че е съзнателно  Joy Научи се да гали, а не да скубе кака си.  Laughing Крие се, пляска с ръце, дава целувки, помага ми с обличането, сочи си шишето с вода когато му се пие, и когато е гладен отива до столчето и започва да казва Ам-ам и ако веднага не реагирам започва да ми се кара.  Laughing Но можеби най много обича да танцува  и т.н че стана много дълго  Thinking .

Маринелс  Тортата е страхотна  Hug Ама вие празнувахте ли вече  newsm78

Уинен Честита ви покупка. Да има само радост и любов между стените му.   bouquet

Яни   Синеок чаровник  Hug За биберона -  Аз мисля че им е рано още. Сега им никнат зъби и ти му махаш нещо с което е свикнал да се успокоява. Аз още няма да я махам, но той я ползва за заспиване и в колата ако много мрънка  Peace А за тръшкането и Вики е така от доста време  Crossing Arms

anelisa, Пенмар, marys, Мигео,vikiimm , zvezdaa, майки    А бе най хубави са нашите сладури. по хубави няма  Hug

Лъки Да е жив и здрав мъжа ти и много да ви обича.   bouquet

Буб Успешен старт в работата  Hug

Редрени Честит имен ден на мъжа ти. Да е много здрав и да ви обича.   bouquet

ChocoCake Аз правя захарно тесто  Peace И да с формички ги правя цветчетата Peace

Commelina Честит ти малък сладък и голям именник! Да са ти живи и здрави.   bouquet

Иночкада Честита ви архитектка!   bouquet

Ена Честит рожден ден на твоя пораснал малък мъж! Много да ви радва.   bouquet

Мър Чудесна торта и сандвичи  Hug

veset0  С предварително записан ден и час  Wink  Hug Маринелс, мигео, марис, майски, аничка, жози, п.атанасова  Hug

# 203
Честит 1-ви рожден ден на Вико и Дими! matza83, janica25, да са ви живи и здрави, много щастливи и късметлии! Весел празник!

И цветя за мамите

# 204
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ВИКИ НА МАЦА И НА ДИМИ НА ЯНИЧКА !!! newsm59 nbirthday  cook newsm38  ura  bigdance2 Tada[/size]

ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ВСЕ ТАКА ЧАРОВНИ ДЕЧИЦА, КАТО СВОИТЕ ПРЕКРАСНИ МАЙКИ   bouquet  bouquet

С нетърпение очаквам да видя тортата на Дими, и на Вики, разбира се!

Маринелс,  smile3501 Страхотно изглежда всичко!!!
Каквото и да беше избрала да учиш, с тази безгранична енергия щеше да си отличничка, ама те виждам като един успешен бъдещ мениджър  - и да не е на голям рекреационен център, поне на лична фирма за организация на бутикови събития! Има някаква връзка все пак с туризма и СПА-то, нали ? Wink  
Лъки, ще пусна линк на песничките тия дни.

И за вчера ЧРД на Боян на passion, ако тази мама все още чете - едно време, докато бяхме още бременни, пишеше доста.
Мама Веси, мноооого ми хареса тортата!!! Съчетавай се с Дивина и Яничка - и хайде, освен положителни емоции даизпитвате и да дарявате, бизнес да направите   chef
Мур, страшно ми хареса подаръка за Момчил - веселяшката змия!!!! От Яничка ли беше  newsm78

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 08:43 от sirence

# 205
Пък аз Маринелчето я виждам като да си има собствена сватбена агенция:)

Честит рожден ден на Вики и Димитър! Живи и здрави,весели засмяни,много непослушни(нали са мъже все пак)  Mr. Green и радости да носят на мама и на тате!

# 206
Честит 1-ви рожден ден на  newsm59   Виктор на matza83   Gift и   bigdance2 Димитър на janica25   ura !!!

и да не забравя да сервирам и кафенцето  Simple Smile

Момичета да ви попитам?! От известно време насам имаме обрив по бузките,челото и ушичките - ситни малки пъпчици! Някои от вас имали ли са такъв проблем и как го разрешихте?

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 09:40 от vikiimm

# 207
  • Пловдив
Благодаря за пожеланията и честитките на Комелина, Мър, мама Веси, марис и Лъки!  Hug

Честит рожден дне на Виктор на Маца и Димитър на Яница! Да са ви живи и здрави дечицата, много послушни и усмихнати!

# 208
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДИМИ!

Да си много здрав и щастлив!Яни,честито пораснало момче!

matza83,ЧЕСТИТА 1-ВА ГОДИНКА НА ВИКИ!Да ви е жив и здрав и много радост да ви носи!

# 209
  • София
Честит рожден ден на Дими на Яница и на Вики на Маца! Да са живи и здрави и много да радват своите родители!

Общи условия

Активация на акаунт