Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 333
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Иночкада, гледай да си завърши Даричка архитектурата, не се осланяй много на втората специалност Wink   Hug

Комелина, ама много симпатични тези двамата Тео-Тошковци - кой е нашият - по-чернокоско или по-светлокоско?  newsm78

Стефанова, браво, че денят ви е бил пълен само с положителни емоции    bouquet

Ена, да оздравява баткото  Hug

# 151
  • София
Мамета и дечица!

Честит 3 март!

Честит имен ден на всички: Теодор нa mai4eto28, Тодор на Commelina, Теодор на Gladness,  Божидара на Буб, Божидара на Sunflower и Дара на ino4kada.

Специални благодарности за поздравите към моето момченце Теодор! И вие бъдете живи и здрави, мили момичета!

Честито на рожденниците, които съм пропуснала! Със сигурност има такива и затова обикновено се въздържам да изброявам поименно.

Хубава вечер!

# 152
Ето ме и мен.
Честит рожден ден и на Самуил, Далия и Момчил. Да са здрави и късметлии.
Честит имен ден на Тодор на Commelina, Теовците на Stached и на Anduli и на Дарите на Bub, Ino4kada и Sunflower
Лъки, честит ти рожденик. Да ти е жив и здрав и да се научи да дава кисело мляко за десерт на Дени  Laughing
РедРени, честит именник и на теб.
Тук вали като из ведро, провали ни ходенето днес на гръцки фестивал. А така се бях наточила за баклава и спанакопита....
Мама е тук вече седмица и направо съм се измързеливила за световно. Много хубаво е някой да ти помага  Laughing  Децата я харесват, само ми е странно, колко меко се държи с тях - няма НЕ, няма това не може. Аз обаче гледам да не и правя забележки - така правя, онака правя. Все пак и тя е гледала деца, ще я издържа три месеца без да и намирам кусури. При вас бабите така ли се държат
Сокове - не давам и не виждам никаква полза от тях. Синът ми съвсем наскоро опита сок от ябълка и сега се присеща от време на време, че иска. Предпочитам обаче да му дам да яде ябълка. София пие вода и само вода (е, и мляко де).
Хайде, със здраве, стиснете по едни палци това време да се оправи.
Редактирам се, за да кажа всъщност защо се разписах.
Маринелка - видях тортата на Анастасия. Много е хубава (и голяма). Няма скрито покрито с този ФБ  Laughing

# 153
  • София
БЛАГОДАРЯ З АЧЕСТИТКИТЕ , МОМИЧЕТА, НО НИЕ ПРАЗНУВАМЕ ИМЕН ДЕН НА БОГОЯВЛЕНИЕ - 06.01.  Wink

Теодор и Божидар значат едно и също на гръцки (Теос-бог и Доро- дар, подарък) и български език и затова честитим днес!  Наистина много Божидаровци празнуват на Богоявление - въпрос на избор.  Peace Пропуснали сме ви на 06.01 и затова сега също е добре! Simple Smile

Стискаме палци да мине гладко!

# 154
Ена,и идея нямам защо не виждаш клипчето... newsm78

Маринелче,я дай да видим таз торта...аз и без да я видя съм 100% сигурна,че е уникална...като се има в предвид таз жена какви торти прави...Simple Smile) я издай...къде във Лицето-книга hahaha можем да я видим
Редактирам се....Видях я...прекрасна е(и голяма,както каза Кати)...Браво на маСтор Нина:)

# 155
Мами, много благодаря на всички за поздравите за РД на моето порастнало момче  Heart Eyes
Почерпете се виртуално с нашата торта

и малко сандвичи за палавници

Детското парти мина много приятно, всички се забавляваха, а Момчил се държа много добре и си игра с каките  Laughing
Утре следва продължение на РД с баби и дядовци  Sunglasses

Подаръка от Дими и janica25 беше оценен по достойнство - ръчно изработени картички, книжка с животни и чорапена змия. Момчил най-много си хареса книжката, а на партито всички деца си спретнаха голям купон със змията. Снимки ще кача в следващите дни.

Честит Първи Рожден Ден и на Самуил, Далия, Радост, Каролина и Виолета!!! Да са весели, игриви и да носят много радост на всички около тях !!!

Честит имен ден на имениците!

И честит 3-ти март на всички българи!

# 156
  • София
Хайде сега, къде е тази торта? Аз защо не я намирам?

# 157
  • Стара Загора
И аз  Crossing Arms Обърнах го тоя FB с главата надолу!Не е лесно да си клюкарка,ей!Ама хайде подскажете,че няма да спя  Crazy

# 158
  • София
И аз  Crossing Arms Обърнах го тоя FB с главата надолу!Не е лесно да си клюкарка,ей!Ама хайде подскажете,че няма да спя  Crazy
И аз така, ровя и нищо не намирам, ама мира не ми дава сега тази торта...

# 159
На стената на Маринела е, най новата публикация

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=189048657865597&set= … ype=1&theater

# 160
  • София
Е, чак сега ми излезе на мен. Преди малко нямаше нищо в профила й. Големи сме клюкарки, ама поне сега ще спим спокойно Wink
Тортата е нвероятна!

# 161
Честит 3 март!

Честит имен ден на малките сладурчета Теодор на Anduli, Теодор нa mai4eto28, Тодор на Commelina, Теодор на Gladness,  Божидара на Буб, Божидара на Sunflower и Дара на ino4kada Hug

Честит 1-ви рожден ден на Момчил, Далия и Самуил! Бъдете много здрави и усмихнати мили дечица Hug Много  Hug за щастливите мами  bouquet

Моя Вико вчера направи първите си 4 крачки и се хвърли върху мен Grinning Далеч е от прохождане, кашкавалени са му крачетата още, но когато-тогава.
Ето го и него:

А сега лека нощ Hug

# 162
  • Стара Загора
Странно,защо и на мен преди това не ми се показа newsm78 Стефанова,благодаря! Hug
Тортата е УНИКАЛНА-голяма торта за голям повод smile3501

# 163
                                                ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,БЪЛГАРИ!

Честит рожден ден на Момчил на Mur, Самуил на Стефанова, Далия на Love in Paris!Да са ви живи и здрави дечицата!Да са весели и игриви и много радост да ви носят!

Мur,страхотни сандвичи,браво!И ние ще сме така първо с дечица,а на другия ден с бабите и дядовците  Peace

Честит имен ден на всички,които празнуват днес-Тошко на Commelina,Тео на Гладнес,Тео на Stacked,Теодор на Anduli,Теодор нa mai4eto28,Дара на Буб и Дара на Иночкада.

Нашите дечица са най-хубавите  Blush,ама много хубави видях.София на Кати е много готина Heart Eyes,Буб.Дара е толкова нежна,а в същото време е мноого пораснала от лятото Heart Eyes,Дени на Пенмар,как сладко спи,направо е за мачкане   Heart Eyes.Много красиви момиченца  са  Далия на love in paris и Сияна на zvezdaa
,Викитата и Ади  Heart Eyes Heart EyesДими на Яни,с тези хубави очи  Heart Eyes,Калоян на vikiimm Heart Eyes,Тошко на Комелинка  Heart Eyes

Честито прохождане на Неси на Весет0 и честита бъдеща архитектка-Дара на Иночкада  bouquet  bouquet

matza83,браво на Викчето,много е миличък Heart Eyes

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 23:37 от migeo

# 164
Е, чак сега ми излезе на мен. Преди малко нямаше нищо в профила й. Големи сме клюкарки, ама поне сега ще спим спокойно Wink
Тортата е нвероятна!
Леля Ог Нина:Благодаря! Това беше най-трудната ми торта - тежи над 12 кг и е висока 50-60 см.
 Shocked Браво,тая Маринела ме разби!

Общи условия

Активация на акаунт