Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 339
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Честит Празник мили дами
Бъдете здрави, щастливи, обичани и уважавани майки и съпруги
Познасям ви букет от любимите ми цветя, с които и ме зарадваха моите мъже сутринта

И един специален поздрав за всички майки
Мисля че ще ви хареса  Grinning
http://vbox7.com/play:0057033d

# 301
  • София
Честит Рожден ден на Радослав на Notova  bigdance2
Честит 8ми март

Да Stacked получихме го-много благодарим за приятната изненада,много ми хареса идеята с календарчето и картичката  bouquet

Благодаря на всички за пожеланията за РД  bouquet

# 302
  • София
Честит 8-ми март! Весело изкарване на празника на всички и да не забравяме и майките си!

Честит рожден ден на Ради на Нотова! Да ти е жив и здрав и нека да потръгнат по-гладко нещата при вас!

След много мрънкане, че не получавам подаръци по разни поводи, вчера получих орхидея от Яна и баща й и нов телефон. Само не разбрах дали е за 8-ми март или по повод годишнината от сватбата ни на 5-ти, която беше забравил  Laughing.

Лъки
, тук сме, благодаря, че ни мислиш. Яна уж е по-здрава и днес трети ден е на ски. Още кашля, но решихме да я пуснем, пък дано чистият въздух на Витоша й подейства добре. Ако не друго, разбрах, че си омитала сандвича на обяд, което мнооого рядко се случва  Simple Smile. Иначе 200 лева щяха да отидат зян, отделно екип, очила, шапки купувахме, а и тя си искаше да ходи, за пръв път й е.
Аз още съм в "реанимация" след миналата седмица, опитвам се да наваксвам с домашната работа, която ми се натрупа, както и със съня. Аз ако не подремна с Бобо, направо издишам, а тя като си е къщи - няма как. Много не спи това дете, беее - ляга си около 10 и до 2 часа се е събудил поне 2-3 пъти, после пак през час, през два и така до към 7 часа, когато обикновено окончателно се събужда. Аз уж спя, но то е някаква просъница, легнала на една страна и с гол кръст, за да може да си цока малкия дивак, как да се наспи човек Rolling Eyes.

Нашият пишок уж вече е добре. Лилироуз, Анелиса, ваште как са?
Скрит текст:
Добре, че татко му се научи той да го почиства вечер, че аз не се справям, някак много е стегнато отпред и трудно се показва главичката. Не че го боли, но не му е най-любимо на Боб

Какви торти, какви чудеса творите  Shocked, аз поръчах готова, хич не ме бива. Ще вземем със снимка от Пчела, реших и аз с любимият му герой Драко от Бейби ТВ да е. Искам и прощъпулник да правим, но и с питките не се справям. Даже нямам и кръгла тава, всичките са ми правоъгълни, май ще ходя да купя и ще търся рецепта после. Преди 5 години за Яна свеки я прави питката  Simple Smile.
Изрових на Яна старите обувчици, с които е проходила - ми те са 17 номер, а сега на Бобо купих 22-ри - друго си е мъж  Laughing. Поне пантофите ще ползваме пак Simple Smile.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 11:50 от Betta

# 303
Честит Рожден ден на Радослав на Notova!!!
Да е здрав, усмихнат и да има безгрижно детствто!

Mили мами, Честит Празник!!!
Бъдете обичани и уважавани майки и съпруги!!!

# 304
Честит празник мили момичета! Бъдете винаги усмихнати и позитивно настроени. Много влюбени и обичани

Честит рожден ден на Радослав на Натова Да ви жив и здрав и много да го обичате!

А за мама:

# 305
Честит празник ,мили мами!Нека сме живи и здрави и много обичани!!!
Честит рожден ден на днешните празнуващите деца и техните семейства! newsm59

VSD, vikiim,ние също имах проблем преди 3 месеца,то не беше ходене по лекари и т.н.,но кратко д-р Томов от Варна ни постави диагноза алергичен дермати и трябваше да мажеш с крем с кортикостероиди после само с крем на BIOREDMA....и мина се не мина време и всичко наново....ходихме и на друг лекар и се почна чудене от какво се предизвиква това реагиране на кожата?!!!Спряхме всякакви мазила и прахове(пера вече само с вода в пералнята без прах),спярхме десертите от кухнята ...и накрая се обрина и по цялото личице и ни изписаха един крем ,който е за много изсушена кожа и да ти кажа поне по лицето вече нямаме проблем-elo base e крема не е скъп,но явно на децата с по-чувствителна кожа студения и сух въздух им създава проблеми.....мисълта ми беше да не вземаш това locoid crelo,защото ние също го ползвахме 1 седмица и ефекта беше нулев...може да пробваш с elo base-няма кортикостероиди и безопасен....на нас ни предстои нова среща с кожен,но ще изчакам да минат партита за РД и ще пиша какво се е случило!Надявам се да не съм ви отегчила и да съм ви била полезна.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!!

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 12:35 от mggoranova

# 306
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честит празник, мили момичета!Бъдете желани, глезени и обичани съпруги и майки!

Честит рожден ден на Радослав. Да расте здраво,щастливо и любознателно дете!

# 307
Честит празник, мили мами! Бъдете обичани и раздавайте любов!
Честит рожден ден на всички дечица и техните майки.
Благодаря на мамите, които са се сетили да ни поздравят вчера.  bouquet На мен за жалост не ми остава време да пиша в темата, че започнах много рано работа, но влизам да попрочитам.  Ето го и моя бузан, който се опитва да си духне свещичката.

За последните 4 дни имах двама рожденика и ми се взе здравето от правене на торти.

# 308
Мerianna, страхотни дечица!!!  Hug
Да разбирам ли, че ти направи тази красива торта? Ако да - направо влизаш в А група Wink  , наред с Дивина, Яница, Мама Веси ...   bouquet

# 309
..... Да разбирам ли, че ти направи тази красива торта?
Ами, да! Това е новата ми страст! Признавам, че е пълно копи-пейст на една от тортите на Мина Бакалова. Ако видите нейните, ще стане ясно, че аз съм пълен аматьор, но детето беше доволно. А три дни по-рано правих и тази

Добре, че следващия ми рожденик е чак след месец  Simple Smile

# 310
                      ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА! Бъдете свежи и усмихнати, като                                                                                                                                                                                                                         
                                пролетните цветя и винаги желани и обичани!

ЧЕСТИТ 1- ВИ РОЖДЕН ДЕН на
                                                 Радослав на Notova

Елица на LIA 01

Благовеста на t_a_n_i_t_a

Давид на IRA2

МИЛИ ДЕЧИЦА, бъдете здрави и щастливи!

# 311
Честит празник, мартенски мами!

Честит 1-ви рожден ден на Мартин на mggoranova (на патерички, но от сърце)!
Честит 1-ви рожден ден на Радослав на Notova!

Благодаря на sirence, lilincho, стефанова, Commelina, Г-жа Стихийно бедствие, maiski3, veset0, sunflower, Еna, mama_vessy, marinels, vikiimm, catwalk, kukumindrela, Mur, Nadya81, redreny2000, malka s4etka, Женичка, Tasha, jozyy, migeo, Пипиллота, zina_, Penmar, VSD, janica25, anelisa, katilias, Жени, Бишкота, Лъки    за мили думи и пожелания! Hug Hug Hug
Голямо благодаря на Ena и Ева и vaniaa и Никол за веселите картички! Hug Hug
Специални благодарности на Пипиллота и Белослава за страхотните подаръци и картичка! Heart Eyes Да ни видите и тук ( специално за инициаторката за подаръчета sirence):

sirence, и другите мами, неползващи ФБ, пропускате много снимки, клипчета и специалните картички на migeo  Heart Eyes
redreny2000, честито дипломиране!
Болничките ни виртуални приятелчета как са днес? Бързо да оздравяват  Hug

# 312
Честит 8-ми март мили дами   bouquet

Честит рожден ден на Радослав на мама Нотова ! Да расте здраво и усмихнато дете!

# 313
  • Варна
Честит Рожден Ден на Радослав, а също и на Благовеста, Давид и Елица!
  newsm59

Честит 8 Март

VSD, vikiim,ние също имах проблем преди 3 месеца,то не беше ходене по лекари и т.н.,но кратко д-р Томов от Варна ни постави диагноза алергичен дермати и трябваше да мажеш с крем с кортикостероиди после само с крем на BIOREDMA....и мина се не мина време и всичко наново....ходихме и на друг лекар и се почна чудене от какво се предизвиква това реагиране на кожата?!!!Спряхме всякакви мазила и прахове(пера вече само с вода в пералнята без прах),спярхме десертите от кухнята ...и накрая се обрина и по цялото личице и ни изписаха един крем ,който е за много изсушена кожа и да ти кажа поне по лицето вече нямаме проблем-elo base e крема не е скъп,но явно на децата с по-чувствителна кожа студения и сух въздух им създава проблеми.....мисълта ми беше да не вземаш това locoid crelo,защото ние също го ползвахме 1 седмица и ефекта беше нулев...може да пробваш с elo base-няма кортикостероиди и безопасен....на нас ни предстои нова среща с кожен,но ще изчакам да минат партита за РД и ще пиша какво се е случило!Надявам се да не съм ви отегчила и да съм ви била полезна.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!!

Благодаря ти за споделеното, аз също ще пиша след прегледа в събота. С кортикостериоден крем аз също можех да започна да мажа, но за мен беше прибързано да го правя, след като личната лекарка само хвърли бегъл поглед на зачервяванията и веднага го изписа. Вие поне сте ходили при специалист  Peace

merianna, жалко, че си в Стара Загора, иначе щях да те питам дали приемаш заявки за торти.  Peace Поздравления, виждала съм тортата, която си копирала, и според мен си се справила чудесно   bouquet

На мен днес ми е празнично, не защото получих подаръци, а защото ме оставиха да спя до 10, имах закуска, която ме чакаше, Аслан беше измит, нахранен и полуприспан, та когато седнахме да закусвахме, той вече заспиваше в кошарата си. Видях се с майка ми, с която не се бях виждала от известно време, а след малко ще отида да поскачам и покрещя на зумба. Вечерята е грижа на мъжа ми, после и филм ще гледаме. И като най-голяма награда детенцето ми е в приповдигнато настроение и прави смешки цял ден  Hug Е как да не ми е празнично. Да можеше всеки ден да е празник  Joy

Пожелавам ви много хубава празнична вечер   bouquet

# 314
Честит празник!!! Да сте живи и здрави!!! Малките съкровища много да ви радват, а мъжете много да ви слушат!!!   bouquet

Ние вчера станахме на 1 годинка! Събрахме се всички роднини, а малкия беше толкова шашнат от толкова много хора... Изкарахме си много хубаво, трапезата беше пълна с вкуснотийки, които готвих в продължение на 2 дни... Всичко беше много хубаво и много вкусно!!! Емоциите бяха много положителни и ме заредиха с енергия...  Flutter
Да ви покажа тортата:

Общи условия

Активация на акаунт