)
Нямаш си на идея колко си права. Малкия дойде много късно в живота ни. След 5 неуспешни бременности, си осиновихме дъщеря ни, а две години по-късно получих този неочакван за мен подарък- без да е планиран, без да спирам да работя, без да лежа по болници. Как да не съм щастлива. 

.Колко е хубаво да се просълзиш от радост,Бета като гледах албумчето,толкова мило ми стана,Благодаря ти
.Утре снимки 
ама още няколко часа и Бобо става на годинка
Давам Нурофен за температурата. Утре сме на преглед при личната и ще видим тя какво ще каже.
Ако можеш не му давай Нурофен или поне да е Панадол,по-слаб е,следи го и ако вдигне над 38,тогава давай и го кърми,колкото и да ти е трудно
докато пробият зъбчетата ще е така 

? Тези дни е неспокоен, мисля че са зъби, все се събужда към 5 сутринта и само на гърда се успокоява. От къде да знае малката душичка, че мама и тате влизат на работа в 8 сутринта 

Гледам всичките ни пораснали мишленца и ми става едно такова мило и същевременно гордо, че ние, жените, им дарихме живот! Честит празник! 

Да сте много обичани и от децата и от половинките си! Честито специално на merianna Шапка свалям на такива силни жени! Скорошно оздравяване на съпруга ти! 
Ена, на тържество в градината ще съм сигурно картинка като теб 
И... да внимава с розето Препоръчани теми