Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 298
  • 746
  •   1
Отговори
# 315

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ МОМИЧЕТА!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ!
СТИХИЯ ТВОЕТО ПОЖЕЛАНИЕ КЪМ РОЖДЕННИЦИТЕ МНОГО МИ ХАРЕСА.

# 316
merianna по принцип не съм от хората които могат да се похвалят че харесват всички деца, е да децата са щастие радост усещане за пълнота и смисъл на живота, но своите не чуждите, чуждите са понякога сладки понякога не чак толкова пиша ти го защото сина ти ми взе сърцето. Не беше ми се случвало да си запазя снимка на екрана и от време на време да си я отварям да я видя, страхотен е! Пу да не го урочасам. Сигурна съм че с голяма любов сте го измайсторили Heart Eyes

# 317
  • София
Честит рожден ден на Радослав! Да е жив и здрав, весел и засмян!

И за мама!

# 318
Честит 8-ми Март майчета!

Нека годините, които променят лицата и телата ни, да не променят и сърцата ни. И нека да останем мили, нежни и добри, каквито винаги сме били!

(това бе най-красивото и трогателно пожелание което получих днес и ви го пожелавам и на вас Simple Smile )

Честит първи рожден ден и на Радослав!

# 319
merianna ....страхотен е! Пу да не го урочасам. Сигурна съм че с голяма любов сте го измайсторили Heart Eyes
Разплака ме направо. Hug Нямаш си на идея колко си права. Малкия дойде много късно в живота ни. След 5 неуспешни бременности, си осиновихме дъщеря ни, а две години по-късно получих този неочакван за мен подарък- без да е планиран,  без да спирам да работя, без да лежа по болници. Как да не съм щастлива.
Весел празник момичета. Наслаждавайте се на живота сега, на момента, защото не знаем какво ни е подготвила съдбата. Аз получих най-желаното, но сега много сериозни здравословни проблеми се стовариха върху съпруга ми. Но и с това ще се справим.

# 320
Честит Рожден Ден на Радослав на Notova  newsm59

merianna аз пък страшно много харесах дъщеря ти,прекрасна и очарователана с тези къдрици и усмивка.Много хубави дечица,да са живи и здрави!
Сега прочетох,кураж и скорошно оздравяване на мъжа ти  Praynig

Получихме си подаръчето от Betta,Бобчето и Яна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Колко е хубаво да се просълзиш от радост,Бета като гледах албумчето,толкова мило ми стана,Благодаря ти  Hug.Утре снимки  Wink

Ох,едно такова развалнувано ми е,седя си и си се наливам с розе  Blush ама още няколко часа и Бобо става на годинка  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 22:37 от migeo

# 321
Да са ни живи и здрави рождениците!!!
 Честит Рожден Ден на Радослав на Notova

Една мама написа във Фейсбук следното:
Днешният ден е прекрасен, защото се събудих до две прекрасни деца, усмихнати, щастливи, които изпълват живота ми с някакъв смисъл. Толкова съм благодарна за тях, че ги имам, че мога да ги целувам, когато си искам и по колкото си искам, че са толкова невинни, прекрасни, чисти душички. Това са моите цветя, това е моя най-голям подарък за 8 Март. Да бъда МАМА.

Дано не ми се сърди, че го поствам тук, но по- силно и истинско не може да се каже!!!  Hug

Не съм ви чела, признавам си!!!  Embarassed Но на Денис му никнат в момента цели 6 зъба - вдига температура, кисел е, не иска да яде нищо, освен цоца, все иска да е на ръце и не мога и да мръдна никъде... Дайте съвет за зъбите какво да направя?  #Crazy Давам Нурофен за температурата. Утре сме на преглед при личната и ще видим тя какво ще каже.
При вас как стои въпроса със зъбите?

# 322

Давам Нурофен за температурата. Утре сме на преглед при личната и ще видим тя какво ще каже.

Колко т-ра има,а давам след 38.3-38.5 нещо за понижаване,в противен случай се пречи на организма сам да се пребори с вируса

# 323
Ами Т е около 38, ама я вдига много бързо. А Нурофена нали го дават и за болка...  newsm78

# 324
Ами Т е около 38, ама я вдига много бързо. А Нурофена нали го дават и за болка...  newsm78
Ами,Бобо е болен може и от зъби да е,има 8 от доста време чакам да му пробие 9-тия не му меря Т-рата но ако я премеря е около 38.Не иска да яде и плюе всичко и е само на цокане,ама денонощно и най-вече нощем,а през деня само мен търси ooooh!Ако можеш не му давай Нурофен или поне да е Панадол,по-слаб е,следи го и ако вдигне над 38,тогава давай и го кърми,колкото и да ти е трудно  Peace докато пробият зъбчетата ще е така

# 325
Здравейте мили мами Hug
Влизам много набързо, само за да честитя с голямо закъснение баба Марта и 3-ти март! Честит 8-ми март мили майчета, бъдете здрави и все така прекрасни!  bouquet
С огромно закъснение искам да честитя рождените дни на всички малки сладури от последните два дена: на Анастасия, Ванеса, Стефан и Петър, Мартин и на всички които съм пропуснала. Честит Рожден Ден  днес на Бобо и Катерина!Милички дечица желая ви да сте здрави и да растете безгрижно заобиколени от много, много обич!
Гледам в тази темичка на всяка страница все красиви красиви торти и още по красиви дечица! Брей все мами сладкарки на едно място сме се събрали!  chef
С две думи да ви кажа ние сме добре, Сами с всеки изминал ден все по силен и непослушен става, от няколко дена се качва и слиза сам в/у масичката в хола. Вършее на всякъде и любимото му е да влиза в баните, които все гледаме да ги затваряме......  отдавна спрях да бдя на него дали ще падне или ще се удари.  Понякога трудно се оправям с него, гледам все да го пробутам на таткото като трябва да се преоблича, че силички не ми остават, а какво ли ни очаква за в бъдеще #Crazy? Тези дни е неспокоен, мисля че са зъби, все се събужда към 5 сутринта и само на гърда се успокоява. От къде да знае малката душичка, че мама и тате влизат на работа в 8 сутринта Heart Eyes
Това е засега прегръщам ви, ако имам време по на там, ще пиша повече.  Hug

# 326
Честит 8-ми март, мили момичета!  Heart Eyes Гледам всичките ни пораснали мишленца и ми става едно такова мило и същевременно гордо, че ние, жените, им дарихме живот! Честит празник!  Heart Eyes

Бобо, сладур такъв, пуу-пуу първи - Честит Рожден Ден! Много здрав, щастлив, и обичан да растеш! А на мама, наздраве с розето  Mr. Green

# 327
Честит рожден ден на Радослав на Нотова! Много здраве и късмет му желая!  newsm59
Честит 8 март на всички мами  Hug Да сте много обичани и от децата и от половинките си! Честито специално на merianna Шапка свалям на такива силни жени! Скорошно оздравяване на съпруга ти!  Hug
Скрит текст:
Аз нещо не съм в час и не мога да го усетя този празник  Rolling Eyes
Commelina, аз преди също не го зачитах този празник, но откакто си имам дечица вече има ново значение за мен. Днес даже правихме с Дени цветя. Ето за всички мами!

Представям си само как ще очаквам празника следващата година да видя какво ми е измайсторил сам, за да ме изненада  Heart Eyes Ена, на тържество в градината ще съм сигурно картинка като теб  Blush
Tasha, благодаря за поздрава!
Betta, със закъснение честита годишнина да кажа, пожелавам мъжа ти да не пропусне да ти честити на златната ви сватба! Скиорката да оздравява напълно!
VSD, страхотен ден, дано все такива да ти предстоят!
На мен 2 пъти ми се случи да имам "почивен ден" - идват и двете баби, всяка си взима по едно дете на разходка и аз съм свободна за 2-3 часа. Първият път бях като в шок, чудех се какво да правя  Laughing Струваше ми се толкова неестествено да не се ослушвам какво става наоколо, никой да не ме дърпа за нищо...и то времето си мина и не успях да си почина изобщо, беше ми напрегнато. Вторият път обаче излезнах на разходка сама, без да бързам, без да си гледам часовника, просто да се насладя на въздуха...купих си книги и като се прибрах толкова много ми липсваха децата...
Котенце, Мигейо, да оздравяват дечицата! И да си хапват доволно.
Ади пък толкова много яде, че не мога да й смогна. На всеки 3 часа през деня си търси храна, като новородено е  Laughing Нооооооооооо през нощта вече няколко пъти не се буди. Малката ми пантичка вече се катери и по стола на батко си, трябва да не откъсвам поглед от нея, че от високо може да тупне. А относно уменията отново днес ме изуми милата, научи се да "лови риба" с магнитни пръчици. Преди два дни като й показвах последно нямаше никакъв признак, че скоро ще успее. На батко й му ги бях купила след като навърши 1.5 години и се гордеех колко рано се е научил.
Да питам пловдивските мами къде се продават "дреболийки" за децата - разни лепенки, стикери? Искам да си правя разни неща вкъщи, но по книжарниците вече само книги продават, няма нищо за "направи си сам".

# 328
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, СЛАДЪК, МАЛЪК БОБО! БЪДИ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ! ЖЕЛАЕМ ТИ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С ВЕСЕЛИ ИГРИ И ДЕТСКИ СМЯХ!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМА MIGEO! МНОГО ДА СЕ РАДВА И ГОРДЕЕ С ПРЕКРАСНИТЕ СИ ДЕЦА!    bouquet И... да внимава с розето  Laughing

Съжалявам, че не мога да ви поздравя и с хубави картички, но пиша от чужд компютър и ми е адски трудно.

# 329
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ ДЕЧИЦА КАТЕРИНА, КАТРИН И АДЕЛИНА! БАДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! БЕЗГРИЖНО И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО!
НЕКА МАМА И ТАТКО ВИНАГИ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С ВАС!

Общи условия

Активация на акаунт