Аз само описах какво е разбирането ми за гледане на дете, не казвам, че винаги съумявам да съм на нужната висота. И аз се изнервям, уморявам, мрънкам и имам нужда от лично пространство. А колкото до правенето на цветенца, мартенички и бръмченето с коли - доставя ми удоволствие. Проблем имам, когато и двамата искат да правя нещо с тях, а не мога едновременно, или когато искам да свърша нещо друго. Е, тогава се изнервям ужасно!
Аз лично се харесвам и с ластик на косата, без боя, не мисля, че съм по-грозна, защото не съм отишла да ми направят прическа. По-добре се чувствам като почета книга, поровя в нета, поговоря с приятели, отколкото да ида на фризьор. Естествено приятно е да отидеш да се поглезиш от време на време, но мъжът ми не очаква като се прибере вечер да съм с официални дрехи, токчета, грим или прическа. Когато излизаме и ме види в различни дрехи от анцунг гледката му прави впечатление

/
Аз лично се харесвам и с ластик на косата, без боя, не мисля, че съм по-грозна, защото не съм отишла да ми направят прическа.
майстор на краткият разказ 

.
. 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА! 
Препоръчани теми