Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 353
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
 Желая прекрасен празник на всичките ни рожденничета и техните майки! Днес е голям ден в темата, все готини мацки празнуват! Чакаме довечера/утре да покажете снимков материал и да се похвалите колко хубав празник сте имали. Здраве и усмивки ви желая на всичките, останалото е само любов, а вашите деца определено я имат! Прегръщам ви всичките !  
 Весе, кукла страхотна! Маринелка, цялото семейство сте много позитивни и усмихнати Simple Smile Мигео, Бобчо да нацункаш! Таша, идеален е Алекс!

# 271
  • София
Привет, момичета Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПОРАСТНАЛИ МИШЛЕТА!!! Да са много много здрави, винаги с усмивка на прекрасните малки личица, да изпълват с радост и любов сърцата ви!!!  baloni baloni baloni

Мацки, имам спешно въпросче Rolling Eyes На детската консултация за 12м. правиха ли на децата РЕИМУНИЗАЦИЯ SYNFLORIX?

Ние закъсняхме, понеже малките бяха болни и отидохме направо на навършени 13. Вместо Synflorix (както е по новия ИК) биха на малчо Priorix.

# 272
То аз сигурно щото излязох на разходка с количката днес и се развали времето  Laughing какъв сняг вали на вън  Shocked  но пък много хубаво си поклюкарихме с Майски  Hug

Марис Страхотни са малките сладурковци  Hug Да ги нацелуваш. А тортите и кексчетата са прекрасни.

Редрени Адаша да се оправя  Hug Пиши има ли резултат  Peace Честита ти магистратура! Пожелавам ти работа, която да те удовлетворява и финансово и емоционално   bouquet

Мигео  Hug А Бобо бързо да се оправя и да е свеж за РД.  Hug

Весет0 Твоето малко момиченце, май повече на тати прилича. Да я нацункаш  Hug голяма е хубавица. А тортата е повече от хубава  Peace

маринелс подаръка е страхотен!  Peace Обаче аз останах с впечатление че вие ще празнувате 2в1 кръщенето и РД заедно и затова се изненадах от онази снимка излезнали сте страхотно. Но нещо не мога да разгледам нищо във Фейса, не ми се отваря  newsm78 Оооо има и още една торта прекрасна е.

За срещата и аз съм ЗА, за сега нямам претенции кой ден ще е  Peace

лилироуз Да пишеш след операцията, че все ви мисля.  Hug

Таша нали си е здравичък, по важно от това няма.  Hug И на мен Вики ми се вижда малък нищо че е 9500 и 76см. но като го сравнявам с кака му която беше 12кг. и 80см.  Whistling Но се надявам като е мъж да израсте   Laughing

# 273
Честит рожден ден на Анастасия на marinelsВанеса на veset0 , Радослав на jozzy ,единствените ни близначета Петър и Стефан на marys , Денис на котенце 1, Мартин на mggoranova

Честит празник и на техните семейства!  Hug Да са живи и здрави дечицата и да носят само усмивки на своите родители   bouquet

zina_
ние бяхме хремави и не са ни били ваксина  Rolling Eyes

Tasha представям си какъв малъм мишок е  Laughing ама поне пък не те боли гърба  Rolling Eyes

# 274
П.Атанасова,ако имаш желание да направиш сама тортата мога да ти изпратя малко материали,които стъпка по стъпка показват какво да се прави-аз така направих тортата на баткото ,по тях ще правя и на малкта-не е необходимо да си майстор.Ето тази съм харесала за Мони

Женичка, това някаква специална книга ли е? Не знам дали за рожд.ден ще се навия да опитам, но понататък със сигурност.

Извинямам се, че не съм прочела по-рано и благодаря на Редрени, че го е вмъкнала като цитат, че да видя какво е написала Женичка  ooooh!
Женичка много ще съм ти благодарна да ми пуснеш въпросните стъпки, ще бъда най-щастливата мама да си приготвя първата торта по случай рожденния ден на детенце. Пускай на лични   Hug Hug Hug

# 275
Забравих, че влезнах да ви се похвалим с мерките ни, цели 78 сантиметра и 9300 грама

# 276
  • Варна
Честит Рожден Ден на Анастасия, Радослав, Ванеса, Денис, Петър и Стефан, Мартин, а също и на другите бебенца, чиито майки може би все още четат (Георги, Симона, Никола и Йосиф). Днес май е единият от дните с най-много рожденници Simple Smile Да ви са живи и здрави дечицата, да растат весели и безгрижни  Hug

vikiimm , в събота ще ходя с Аслан на лекар за пъпчиците, ти ходи ли?

Аслан от няколко дни е много изнервен от тия зъби, до сега не е бил така, дано да избиват по-бързо, че да се успокоява, иначе ще изгрезе всички мебели у дома   newsm09 Мазах няколко пъти с обезболяващ гел, но няма ефект, за това и повече не го ползвам. Панадол дадох само веднъж, когато беше най-зле. Та дано да отмине по-скоро този период  ooooh!

veset0, Ванеса е тооооолкова сладка, да ти е жива и здрава  Hug

# 277
Благодаря Ви,мами за хубавите думи и пожелания:)
Весси,той баща и много често се обръща към нея с думите "Еййй,малко мене"  hahaha На тати прилича мишоната,ама Убавия нос и уста са мое дело  Mr. Green
То и при вас е така:) Дамата ви е цял тати,ама малкия ти е одрал кожата:))) Аз ще чакам другото на мен да прилича  Laughing

# 278
  • София
Здравейте Simple Smile
Първо Чесит Рожден Ден със закъснение на Виктор и на всички дечица които празнуват днес- няма да ги изброявам да не пропусна някое Embarassed,да растат здрави и щастливи с безгрижно детство.
И да почерпя с тортата ни за РД

Ето го и Дими,който изобщо не искаше да стои за снимка с тоалета си  Laughing

А за годинката на Анастасия просто нямам думи,Маринелка всичко е толкова красиво,поздравления  bouquet
Хубава вечер  Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 19:57 от janica25

# 279
Честит рожден ден на прекрасните ни рожденичета! Няма да ги изброявам поименно, за да не пропусна някой. Да са много здрави и щастливи и да радват мама и татко!
Аз съм без компютър от няколко дни и сега ще ви попрегледам отзад напред през телефона, че много ми липсвате, момичета  Hug
Чувам, че имаме и болнички, възможно най-бързо да се справяте с болестите  Hug
Сега съм си наумила да правя тортата за рождения ни ден и събирам всякаква информация. Направих пробна за 8-ми март, остана ми утре да покрия с фондана, ако не се изложа ще ви я покажа.
Женичка, би ли пратила и на мен тези материали?

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 21:15 от anelisa

# 280

vikiimm , в събота ще ходя с Аслан на лекар за пъпчиците, ти ходи ли?

VSD благодаря че попита! Hug
Личната сега нямала направления да ми даде за кожен лекар и ми изписа locoid crelo да мажа и сега два дни мажа от него,но не забелязвам голям ефект,ще изчакам и утре да видя за някакво видимо подобрение и ако няма такова в петък ще го водя на часно!
Пиши какво са казали и на вас като мине прегледа!

# 281
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Анастасия на Маринелс ,Ванеса на Весето, Петър и Стефан на Марис и Радослав на Джоузи
Все едно си повтарям - но им пожелавам здраве, здраве и пак здраве.
janica25, прекрасен е този Димитър. А каква хубава и голяма торта си направила.
Нямам какво друго да пиша, освен, че и при нас дойде зимата. Голям клинч стана изведнъж, даже камината запалихме.
Лилинчо, радвам се, че картичката е пристигнала толкова бързо, защото мъжът ми призна, че ги е забравил в бюрото си и ги е пуснал следмица, след като му ги бях дала. А картичката аз съм я правила... Прекрасно момиче е Ивана (и прекрасно име).
И да не забравя - Честит Осми Март, момичета. Тук нали вече е утре, празнувахме вече. Бях направила торта за мама, че не знам от кога не сме били заедно на осми март.

# 282
  • Варна

Личната сега нямала направления да ми даде за кожен лекар и ми изписа locoid crelo да мажа и сега два дни мажа от него,но не забелязвам голям ефект,ще изчакам и утре да видя за някакво видимо подобрение и ако няма такова в петък ще го водя на часно!
Пиши какво са казали и на вас като мине прегледа!

Преди месец и нещо нашата лекарка каза, че е от студа и кожата е суха, и също ми изписа нещо, което се оказа че е кортикостероид (като твоето), за това реших да пробвам първо с кремчетата, които ми предложи (на себа мед и мустела, аз бях писала по-рано за това). И понеже проблемът отшумява и после пак се появява реших да го заведа на частно, защото педиатърката няма да промени решението си. Ако до консултацията не помогне и това, ще искам направление за кожен.

"Личната сега нямала направление" - класика  smile3505

# 283
                                                                ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА
                                                       НА
                                           Радослав на jozyy ,
                                               Анастасия на marinels,  
                                                    Георги на hellen_law3,
                                                         Ванеса на veset0 ,
                                           Денис на котенце 1 и  
                                    Петър и Стефан на marys
                      МИЛИ ДЕЧИЦА, бъдете здрави, щастливи и усмихнати!
[/size][/b]

# 284
  • Стара Загора
Janica,страшен сладур този Дими Heart Eyes,а тортата-УАУУУУУУУУУ Shocked

Весси,той баща и много често се обръща към нея с думите "Еййй,малко мене"
Joy
редрени,честита магистратура!Успешна реализация ти желая  bouquet
Материалите са различни списания,които съм теглила от един руски сайт-с дни бях забита вътре и теглих ли теглих...Списанията са предимно на испански,който аз изобщо не рабирам,но се водя по снимковия материал и всичко е доста лесно  Wink
Сиренце,благодаря за окуражаването Hug
Всички болнички да оздравяват бързо Praynig И Мони от 5 дена е със страшна хрема-не може да яде,да спи-тече като река и много се дави.Имам чувството,че тези вируси започнаха и виртуално да се разпространяват ThinkingВсе по едно време се разболяват мъниците ни и с еднакви симптоми ooooh!

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 23:20 от Женичка

Общи условия

Активация на акаунт