За неизбежната самоотбрана

• 35 374
  • 548
  •   1
Отговори
# 285
Давали недавали сметка, като нямат откъде да вземат пари за квартира какво да направят ? Искали са детето им да учи (както изглежда е искал и самия той). С една учителска заплата как ще издържаш студент в София? Майка му сигурно взема 300-400лв заплата максимум.

# 286
  • София
Присъединете се към групата!
http://www.facebook.com/groups/267382040003804/#!/groups/267382040003804/

# 287
Аз не мога да разбера как може да съжителстват тези момчета, при тази неприязън, която са изпитвали взаимно.  Аз не биха търпяла, че да се стигне до там, че да се убиваме.

Ами като нямаш избор къде да идеш... Аз имах съквартирантка в Студентски град - всяка вечер влачеше някакви типове, пияни, заляни, един куп простотии... иди спи или учи. Оплаквах се на домакинката - ефект никакъв. На третата седмица се изнесох при далечни роднини,но добре че имаше къде да ида поне временно. Като отидох да освободя стаята домакинката ми вика "Ама ти защо не каза, щяхме да я предупредим, да ти търсим друга стая", ами колко пъти трябва да ти казвам... Та така приключи моето пребиваване в Студентски град - 1 курс точно 3 седмици издържах... и до ден днешен ми е неприятен.
Не мога да взема страна по случая, жалко и за двете момчета, на 19 години може и да са пълнолетни, ама акълът им е още лапешки и не мислят какво може да стане.

# 288
Колегите на майката на Илко даряват бонусите си за да могат да му наемат адвокат.
http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/opalchencite_na … _ilko-137804.html

# 289
Освен това, категорично по лицето му не видях следи от побой. Представях си дуга картинка, след прочетеното в Блиц. Да, има някаква драскотина горе към скалпа, на челото.А изявлението на Илко "Нищо не се е случило, оставете ме на мира..." някак си ме обърква...

Нямам възможност да гледам никъде нищо, но горенаписаното ме изненадва. Аз също си представях момче, приклещено и бито от трима пияни, което в отчаяние се самозащитава с нож. Синини, кръв, опасност за живота, такива неща. Има ли информация за точното развитие или все още не? Отначало казаха, че конфликтът е тръгнал между Илко и близнака, и чак после са се явили другите. Вярно ли е? Щото ако да, това означава, че разполагаме с гледната точка само на едната страна, тъй като другата е мъртва...

# 290
  • София
   Бях изцяло на страната на Илко, но като му видях наглото държание при пускането, ме обзеха някои съмнения.Дори намигна на репортерките!

# 291
  • София
не знам, не гледах особено внимателно, по-скоро слушах. Журналистката беше много нагла, както винаги, не спря да провокира с тъпи и подвеждащи въпроси. Сигурно на мен трудно биха ми издържали нервите.

# 292
Напълно нормално е 19годишно момче преживяло такъв шок да реагира неадекватно. Да не е някоя знаменитост, че да си плати да му напишат официално изявление и някой говорител да го представи пред медиите? А и защо се реши ,че трябва точно по лицето да има следи от насилие ?  ooooh! Явно Илко е Брус Ли и ги е опердашил и 3мата пияни..

# 293
  • out of space
Босфор ТВ...  Sick

Как трябваше да реагира? Да реве? Та той си е бил в правото!
Изобщо не го намирам за нагъл!
Абе това да не е турски сериал, човекът да се обяснява надълго и широко пред малоумна репортерка?
Всеки би се защитил.
Всеки е в правото си да не отговаря на въпроси.

Историята е ужасна и нелепа.

# 294
Не знам защо очаквате рани по лицето. Раната на убитото момче също не е по лицето.

...
Когато трима души те млатят, не ми е ясно как би успял да отидеш до кухнята, да вземеш нож и да наръгаш някого. Да, вярно, те кухня нямат, стаята е малка, но ножът явно е бил под ръка...

Не е бил под ръка, в мелето са преобърнали шкафа, на който са стояли приборите и всичко се е изсипало на леглото до него, грабнал е каквото е било най-близо.

... намигна на репортерките!

И на мен това ми направи впечатление  Rolling Eyes
За момента го отдавам на това, че все още е в шок, натам ще видим...

# 295
  • София
http://btvnews.bg/kriminalno/ilko-radev-izliza-ot-aresta.html

Ето , за който не е гледал.Клипа е малко по-надолу.

# 296
  • В Космоса
На никой на страната не бях, но и аз като го видях Илко... Дори и за секунди. Съвсем различен си го представях, а той ми се стори арогантничък.

Не знам. В Студенцията си е лудница. Едно време и аз пребивавах 2 години там. Едната съквартиранта се изнесе, после аз се изнесох, но не че е имало тормоз - всички си бяхме башка изтрещели, но докато си намерим сродните души... Crazy Сега се е променило много, но като цяло мога да си представя - дискотеки, пияндурстване, трошене, ступванки - все нормални неща Rolling Eyes като и навсякъде впрочем.

# 297
  • София
да, верно намигна накрая! Оозадачена съм, не мога да си го обясня.

# 298
  • out of space

Аз го разбирам- все едно да пръднеш на масата пред баба си. Нищо повече.

# 299
  • В Космоса

Всъщност сега като гледах за втори път, може и някво тикче да е.

Общи условия

Активация на акаунт