Слънце, пясък и море сънува АВГУСТинското дете :)))

• 58 144
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Лу,вземи се разпиши,не се прави на сърдита Heart Eyesем,че не можеш да се сърдиш на тази "млада" и готина банда Wink
И аз те чакам, Лулу  Hug

Ади, как от тампоните се е получила раничката  newsm78 Моята е от след раждането, но и аз ползвам тампони, никой не ми каза каква е причината за нея, иначе и моята е малка и гинеколожката ми след като видя резултатите ми назначи само лечение с антибиотик  Rolling Eyes
Кое налага горенето на раничката и защо ако планираш бременост не е препоръчително да се ражда  newsm78 Трябва да се разровя да прочета  Embarassed

# 586
Много неприятности с тези гинекологични момичешки работи  Confused Rolling Eyes Да ви кажа предпочитам да съм с младо тяло и стар дух Tired

Пожелавам на всички позитивен развой на проблемите  Praynig

Тук пък не празнуват 1.06  Rolling Eyes Неди ще е на училище, после може да му купя сладолед, въпреки че той всеки ден яде......  Rolling Eyes Както и да е..ще го измислим!

Мен ми се ходи на моретооо, а нашата моркса ваканция е чак за края на Август, ще има да си почакам..

Пооправи ли се времето в Бг?

# 587
Тъкмо се пооправи- сутринта беше слънчево и по-топличко и ей сега се смрачи и заваля  Tired Прогизнаха ми кокалите  Tired

# 588
Тъкмо се пооправи- сутринта беше слънчево и по-топличко и ей сега се смрачи и заваля  Tired Прогизнаха ми кокалите  Tired

Луда работа! Тук е приятничко пък..
Надявам се в края на Юни да е вече лятно, че имаме идване към Сф и така ми се иска да се разходя из лятна София, топла, зелена и...........пуста Simple Smile

П.С Ади, и според мен от тампони не би трябвало да се образува раничка  Rolling Eyes Ако беше така щяха да ги спрат от производство и да се говори лошо за тях.......знам ли  Thinking

# 589
Мъжо вика на Илиенци градушка вали ooooh!

Или,някакво нарушение на повърхностният слой се е получило,не знам точно.
Не ги горят преди раждане,защото обикновенно се излющва засегнатият слой след раждането.Поне така са ми обяснили,но моята след две раждания си е при мен.А преди забременяване не горят,защото се променя киселинноста на влагалището и става "връждебна" среда за сперматозоидите Peace
Тампони съм ползвала два пъти в живота си-единият път си направих раничка,вторият хванах гъбички.Невър Ъгейн........ Naughty

Лондра и на мен ми звучеше странно тази версия.Баси,само аз ли съм дефектна,та от тампон да стане раничка.Но трима различни  гинеколози ми го казаха.Явно видът и е различен,а и аз определено имам някаква непоносимост към туй нящо. newsm78

# 590
На Цариградско се изсипа голям порой, сега намаля  Rolling Eyes

За тампоните повече са негативните мнения, според мен  Rolling Eyes
Ама не мога да нося "гащи" и превръзки. Знам, че прашките са предпоставка за по-лесно проникване на разни бактерии, но просто се побърквам ако сложа бикини, гащи, пликчета или както там искате му викайте, по-бърк-вам- се  #Crazy Слава богу след раждането сикъла ми намаля като кръвотечение и през повечето дни карам на ежедневни танга превръзки  Crazy

# 591
като сте почнали,и тук загърмя и заваля.... Laughing

# 592
  • В светлината на слънцето

Лу,вземи се разпиши,не се прави на сърдита Heart EyesЗнаемем,че не можеш да се сърдиш на тази "млада" и готина банда Wink

Не се сърдя  Hug Затънала съм в работа до шия, защото след една седмица заминаваме за море и имам работа за целия китайски народ. За капак от Париж пристигна и френския ни артдиректор, абу лудницата е пълна... Tired
При нас няма нищо ново. Утре ще получат подаръци, защото покрай 24 май и края на учебната година се заринаха с книжки. Теди е поръчала комплект за пеперуди и буболечки: сакче, специални контейнери с лещи, за по-подробно разглеждане. Сашо иска прозаично - метална количка с отварящи се врати. Вечерта ще ги водя на сладкарница, защото са я поръчали още от 2 седмици - специално за 1 юни я искат. Това - накратко. За годините и духа - аз си трая, щото може да съм с млад дух, ама на години одъртях много. Blush

# 593
Лу, радвам се че писа  Hug

Ади, луда работа наистина с тези тампони  Sad Дано не създава проблем раничката  Praynig

Ох старост-нерадост! Тази година станаха 10 години от завършването на гимназия  Crazy Как минаха - не знам!!! Хем съм същата, хем не....интересен е живота обаче!!!

Flutter

# 594
Лу Heart Eyes Hug Heart Eyes
Като поотпуснеш работата,драскай.И да ми покажеш снимка на подаръка на Теди,заинтригува ме.

Лондра,ние тази година 11 направихме и болшинството от съученичките сега бременеят за първи път CrazyКак да не се почувства дърт човек Crazy

# 595
Така е Ади и моите съученици масово са без деца и неженени  Rolling Eyes Има тук-таме някой "излъгал се" Wink

Ми така ще е...млади баби ще сме след време  Flutter Crazy

# 596
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ето меи мен.
Бях вчера на изпит за владеене на норвежки, трябва ми да кандидатствам за гражданство, разбих ги направо.  Crazy
Много го мислих това за гражданството, не че  ми трябва тяхното толкова, но за децата ще го направя, по- добре е да са норвежки граждани , повече привилегии и по- млако бюрокрация ще има.
Най- после успях да запиша Йована на плуване. Първо ще е в група за игра, за да свикне с водата и казаха, че ако видят, че напредва добре, ще я преместят в групата със същинското плуване. Аз ще й дръпна две седмици тренировки лятото в морето  Crazy
За утре не съм мислила нищо, на работа съм,  освен това не се празнува тук, може да ги заведем в магазина за играчки да си изберат по една. Особено Мила, трябва да си избере кукла, защото е война в къщи за едно бебе- любимо на Йована, има си го откакто се роди и го обожава. Да, ама и Мила го обича и само следи сестра си да негледаи ходи да го краде. Йована пък я натиска в някой ъгъл да си го вземе, а Мила почва да пищи така че прозорците се пукат, абе ужас.  ooooh!

Ади, ти пък, дърта. На мен само ми стига да се сетя колко по- дърт е мъжътмиот мен и веднага да се почувствам като тинейджърка  Mr. Green

# 597
Бобче направо ме разби с това Laughing

Ади, ти пък, дърта. На мен само ми стига да се сетя колко по- дърт е мъжътмиот мен и веднага да се почувствам като тинейджърка  Mr. Green

# 598
Утре ще ходим до Казанлък, а после в Стара Загора в някой мол. Взех си почивен ден, но после ще работя и събота и неделя. Купихме на Деян от Лидл проектор, нали много обича да рисува.
На мен ми прилошава от тампоните и като се позаинтересувах научих, че някои жени/много, много малък процент/ са алергични към тях. А се наложи /например на море/ ги ползвам, но се изпотявам, прималява ми и едвам изтрайвам да го хвърля

# 599

Общи условия

Активация на акаунт