Слънце, пясък и море сънува АВГУСТинското дете :)))

• 58 140
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Stavanger,Norway/ Varna
Сас, прегледай темата за менструалните чашки. Аз от година съм с такава и направо незнам как съм живяла с тампони. Родих се, чак немога да повярвам, че са измислили такова удобно нещо.

# 601
Бобче пт два дена и аз го мисля тоя вариант  Thinking Предполагам отначало ще има яко оливане, докато свикна как и къде  Rolling Eyes
Ще прегледам темата като ми остане време  Hug

Честит празник на всички деца, малки и големи. Нека всички запазим детското в себе си! Весел празник, мили деца!  Heart Eyes

# 602
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДРЕБЧОВЦИ, КАКТО И НА ДУХОВНО МЛАДИТЕ ИМ МАМИ!

# 603
  • ГОре на черешата...
Честит празник на всички деца  bouquet! Да са много щастливи и обичани!

Лу, страшна премяна - искам и аз там Crazy!

Па Я сУм си и инак млада, не само духовно Crossing Arms Mr. Green hahaha.

# 604
  • София
Честит празник на всички малки и големи дечица! Весел и незабравим празник!

Моите вече се сдобиха с подаръци. Идеята беше аз да ги заведа или на сладкарница или в детски клуб, а баща им довечера да им донесе играчки, но хлапетата изхитряха и решиха, че е по - добре и аз да им купя подаръци Laughing.

# 605
Или, аз от самото начало нямах проблеми с течове, ползвам на Мелуна софт модела.
Едва чакам да се прибера от работа да си нагушкам слънцата.

# 606
 Crazy добрееее, бягам да разуча   animal037

# 607
Честит празник на всички дечица!!!!!!

Сутринта баба им ги води на празник организиран от "Милка" с много игри и викторини успели са да спечелят по едно шоколадче,довечера (дано не вали)ще ходим на безплатен сладолед-това го има всяка година спукват се от сладолед един от общината и един от едно заведение и пак ще има много игри с награди ура ,ура......

Ето Ицата днес на празника в градината заобиколен пак само с дами

# 608
Яна, как няма само от мадами да е заобиколен, какъв чаривник е станал само.. Crazy

Моята любовчийка, вчера я заварвам в двора на градината, приклещила едно момченце в един ъгъл и му тропа в крак и вика: Липсваш ми... Joy , а то горкото гледаше уплашено. Йована като ме видя и се засрами, умрях от смях:-)

# 609
Яна, страшен е  Sunglasses
Бобче  Joy ами така де! Човека ѝ липсва, проблема трябва да бъде разрешен на момента  Mr. Green

# 610
Яна, страшен е  Sunglasses
Бобче  Joy ами така де! Човека ѝ липсва, проблема трябва да бъде разрешен на момента  Mr. Green

Той пък един хубавец, на 4 години и още с памперс, ама се познават откакто той се роди, голяма дружба  Crazy

# 611
  • ГОре на черешата...
Яна, прекрасни дечица Hug!
Аз пък вече си имам петокласник - кога мина това време...че и гадже май вече има Crazy ...абе, остарявам...

О, Бобче, сега прочетох - значи Калоян много е изостанал hahaha...

# 612
Яна, страшен пич Ицо. Как няма да му се лепят.
Бобче,разсмя ме . За чашките непременно ще прочета
Сега се връщаме от Стара Загора. 3 часа Деян игра на мини голф. За пръв път пробва и напредна страшно бързо. Не очаквах толкова да му хареса. Дори в началото го разубеждавах да пробва друго. Накрая минаваше от дупка на дупка с такава скорост, че ни писна да тичаме след него и седнахме да пием кафе, и го оставихме.

# 613
  • Видин
 gydi Завърнахме се от морето, но съм се заела с учене, защото имам изпити след 25 дни. Мъжа съм го оставила да прави хола в къщи и ми сервира, че парите няма да стигнат и ще сигурно тавана няма да го правим сега Weary Още съм си 2 в 1 и се надявам поне още месец да е така. На 01.07 се връщам от Свищов и вече спокойно ще мога да раждам newsm07. Нямам време да ви изчета последните няколко страници, но видях, че имаме отличници Hands Clap, видях и че на гинеколози сте ходили. Дано всичко е наред. Аз в сряда отивам да си взема 45 дневния болничен и вече съм официално в майчинство preggo

# 614
Здравейте!!!

На патерица:
Честит 1-ви Юни на всички малчовци.Да са ни здрави,обичани и щастливи Heart Eyes
Нашият празник мина чудесно-торти,разходки,балони,гости......доволни бяха децата Laughing

Яна,Ицата си е пич от как го помня LaughingЯвно и другите девойки са го забелязали Heart Eyes

Бобче,Йована е била като за сцена от филм Joy

Ние още нямаме по-сериозни влечения лИбовни LaughingБяхме сгодени по едно време за едно момченце Мони,но нещо не им се получиха нещата и се разделиха преди сватбата Laughing

Ния имаш още поне месец,къде си тръгнала да не си 2 в 1 Heart Eyes

Хайде,излизаме на вън.Приятен и слънчев ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт