Слънце, пясък и море сънува АВГУСТинското дете :)))

• 58 148
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
иска ви се на вас да сте на по 20 ,ама само духом мили мои Joy Heart Eyes

# 571
иска ви се на вас да сте на по 20 ,ама само духом мили мои Joy Heart Eyes
Все е нещо Wink
 Hug Heart Eyes

# 572
представяш ли си някой 20 годишен келеш да ти каже,тая стара чанта к'во прави тука Joy

въпреки гадното време на вън,аз съм в страхотно настроение Crazy Laughing то ми личи де Laughing

# 573
И на мен ми е лигаво цял ден  Crazy
Дет' има една приказха- стара чанта, ама лачена  Sunglasses
Ама кви стари чанти сме ние, яяяяя моля ти се  Stop Просто 20-годишните са пикльовци  Laughing

# 574

Просто 20-годишните са пикльовци  Laughing

така е Joy

# 575
На една приятелка преди години едно хлапе и вика "много си хубава за толкова стара" Сега аз съм на същите години. Та знам как изглежда възрастта ми в очите на децата. Ама духом съм даже под 20. Защото сега продавам едни детски играчки - бъзикни и хлапетата цял ден висят в магазина и не им се излиза, та край тях се подмладих духом
Деян е един от най-редовните на градина. Слава Богу не се е разболявал скоро. Дано се задържи така. Тук пък все едно сме друга България. С изключение на понедлник все е слънчево и топло.

# 576

Значи излиза, че ние сме пикли по душа, а  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Оф одъртихме я ние ама айде, аз съм си казала, че до 30 ще си младея, пък после ще му мисля  Naughty Mr. Green Hug

# 577

Значи излиза, че ние сме пикли по душа, а  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Оф одъртихме я ние ама айде, аз съм си казала, че до 30 ще си младея, пък после ще му мисля  Naughty Mr. Green Hug
Е па после ще станеш още по-голяма убавиня като мен, ха-ха, виж аз вместо да старея, почвам да младея.Ония ден си пускам цитонамазка при една гинеколожка и влиза още една нейна колежка и казва, девойката да не се притеснява нещо от мен, да се обърна, бях разчекната на магарето Joy. Викам им на двете, тя девойката отдавна не е такава, 31 години чукна и едно дете възпроизведе, ония зейнаха, викат ние си мислихме, че сте млада студентка около 20-22 годишна. Joy
Така, че не се шашкайте  не сме дърти чанти, но пък сме лъскави. Косата също много подмладява и омекотява чертите, от както съм кестенява много ми се промени изражението, черна коса повече НЕВЪР. Laughing

# 578
Само така, Ирка  Heart Eyes
Аз се чуствам страхотно на мойте си години (29). По едно време се постреснах колко бързо започнаха да се въртят годинките и започнах повече да се грижа за себе си, надявам се грижите да ми се отплатят  Flutter
Един колега от съседния офис преди време видял дребния като идвал при мене и викал на колегата- това детенце нещо братовчедче ли е  newsm78  Joy

# 579
Четкате се взаимно,а....... Whistling  Laughing

Аз да си кажа ,харесвам повече възрастта около 30-те годинки.Е,малко ми е гадно,че толкова бързо взеха да се въртят,но пък сега вече всичко ми е по-премерено и осъзнато........и се научих да се наслаждавам на всичко с пълни сили и душа Hug

Или,какво стана с твоите резултати?Надявам се,всичко е наред. Peace

Момичета,как мислите да отбележите утрешният празник на малчовците?

# 580
Аз не споделих ли тук за резултатите  Thinking
Цитонамазката е добре, раничката ми е възпалена и редовните гъби  Sick Вчера правих първите хормонални и утре ще излязат резултатите от тях. След 20-тина дена втората серия хормонални и ще ходя на контролен преглед при гинеколожката пак за цитонамазка и микробиология и тогава ще погледне и резултатите на хормоните и ще каже какво е положението  Rolling Eyes
 То не е едно  Tired

За утре има две колички купени, една от така любимото му филмче за Колите, ама вече само втората серия  Crossing Arms да не е балама да гледа още първата  Sunglasses
Иска ми се някъде да го заведа, ама с баща му сме цял ден на работа  Sad

# 581
Четкате се взаимно,а....... Whistling  Laughing

Аз да си кажа ,харесвам повече възрастта около 30-те годинки.Е,малко ми е гадно,че толкова бързо взеха да се въртят,но пък сега вече всичко ми е по-премерено и осъзнато........и се научих да се наслаждавам на всичко с пълни сили и душа Hug

Или,какво стана с твоите резултати?Надявам се,всичко е наред. Peace

Така е 30-те години са най-хубавият период на жената, хем е в разцвета на силите си, хем вече е узряла духовно, изградила си е стил и знае какво иска от живота, или поне така трябва да бъде, при мен се припокрива тази сентенция. Аз като по-млада бях пищно, наивно и лекомислено същество, от както родих сякаш станах друг човек, израстнах, помъдрях и осъзнах колко е важно човек да се развива както интелектуално, така и на ментално ниво, тогава и организма му се чувства млад и сияе! Дръпнах ви едно слово, ха-ха Laughing
Или, и ти ли си пускала цитонамазка? Кажете как сте и другите с матката, при мен нещата не са никак розови, при прегледа преди няколко дни се оказа, че имам много голяма раничка на шийка, която се е развила за кратко време(1г.), лекарката каза, че това хич не е на добре и ще пускаме биопсия и още някакво изследване, за да се провери дали има ракови клетки, тоест от" лошите" такива. На цялата хамеология се отключи стар проблем с бъбреците, сега и него взех да лекувам, понеже като дете съм лежала доста време в болница заради възпалението им.
Проверявайте си състоянието, че ей така от нищото изкачат разни здрав. проблеми.
За празника на детето, ние ще го празнуваме в неделя, защото тогава от фирмата на съпруга ще оргазнизират голямо парти в Патиланци.
Чудя се какъв подарък да взема на детето, най-верояно ще му накупя книжки, че ми омръзна да купуваме боклучави играчки, които захвърля на другия ден още. Той иска някакъв глупав часовник на Бен Тен, но ще видим дали ще го огрее, нещо много ги харесва тези глупави за мен филмчета, че чак си въобразява, че те му били приятели и като някой му се скара казва:
-Ще извикам ударната дружина(Бен Тен, Батман, Спайдърмен, Бакуган) да ви набие и направи на 2 ст. Joy
Такива неща при нас, весело е! Crazy

# 582
  • София
Леле, момичета, аз си мечтая да съм на 29 - 31 години, а вие викате дърти, че аз на 30 родих Ани Laughing. Въпреки моите почти 35 и аз се чувствам като на 20 Embarassed. Не знам дали да се срамувам или не от факта.
Или, дано всичко да бъде наред с хормоните Praynig
Ира, и на теб стискам палци всички изследвания да са ти добри  Praynig. Аз също в началото на месеца си правех и ми е 2 - ра група, което за мен е добре, но някакви левкоцити са ми завишени. Гинеколожката, обаче не успя да ми каже на какво се дължи ooooh!. Според нея причината е хормонална, но не е на 100% сигурна. Есента, когато хлапетата тръгнат отново на ДГ и у - ще, тогава ще ходя да си направя изследване на хормоните.

Уф, как ще го отбележим... Ще ходим тримцата да подаваме удостоверението за 1 - ви клас в у - щето и като се има предвид, какъв е наплива, може и цял ден да откараме там Whistling. Привечер може да ги заведем в някой от МОЛ - вете на детско парти.

На мен днес ми е доста емоционално, заради последния ден на Дани в ДГ. Сутринта, въпреки че Ники го е завел, след това ми каза, че едната госпожа много се разчувствала (направо се разплакала, така да си кажем) и аз като му дръпнах и аз един рев Embarassed. Следобед като отида да го прибера, сигурно отново ще повторя сценария Rolling Eyes.
Приятен ден   bouquet.

# 583
На мен днес ми е доста емоционално, заради последния ден на Дани в ДГ. Сутринта, въпреки че Ники го е завел, след това ми каза, че едната госпожа много се разчувствала (направо се разплакала, така да си кажем) и аз като му дръпнах и аз един рев Embarassed. Следобед като отида да го прибера, сигурно отново ще повторя сценария Rolling Eyes.
Приятен ден   bouquet.
И на мен ми става много мило в такива моменти, дърпам и аз едни ревове  Blush
ред сълзи, ред сополи,...... ред хот чили пепърс  Joy

# 584

И на мен ми става много мило в такива моменти, дърпам и аз едни ревове  Blush
ред сълзи, ред сополи,...... ред хот чили пепърс  Joy
[/quote]

hahaha Joy hahaha
И аз съм така .От сега ми става мъчно,като знам колко бързо ще станат 4-та група Confused

Раничка и аз имам,но моята е от 15 год вече.Не искат да я горят,била някакъв модел различен (получила ми се е от тампоните,когато ходех на плуване га бешух млада не само по дух).Сега само я следим,ама всеки път треперя заради нея. Tired

За утре,Ивон си е на ДГ,а Алекс мисля да го заведа в Зоологическата градинанеговата банда.Според времето де,ако заплющи някой дъжд ще се затворим в някой клуб вероятно Thinking

Лу,вземи се разпиши,не се прави на сърдита Heart EyesЗнаемем,че не можеш да се сърдиш на тази "млада" и готина банда Wink

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 13:50 от ***Ади***

Общи условия

Активация на акаунт