И победител е ... Софи Маринова

• 48 888
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • в колонките
Олелее, и там където си, как вирееш, при толкова много и всякакви националности. newsm78 Доста от тях живеят също на социални помощи.

http://mamita-bg.com/2012/01/25/%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D1%81%D0%BA%D … 0%BB%D0%B3%D0%B0/

bouquet . Пази боже сляпо да прогледне.  Wink

# 511
Mariya_AN, това са глупави - с демонстративността си - изявления; не знам дали са повлияли на избора ти къде да емигрираш, но има известна доза ирония в резултата. Чустваш се нещо по-така, в сравненията си с циганите, ама сега в цистата арийска страна, над кой ще си представяш, че стоиш?

# 512
  • София

Ама аз съм "за" това Софи да ни представя, песента става за този тип конкурс. Което не значи, че ще си я пусна, както няма да си пусна Елена Папаризу, Руслана и т.н. (само тези победители в конкурса съм запомнила.)
[/quote]

Съжалявам, не съм те разбрала правилно. Това е и моето мнение. Май темата доста се измести, жалко че се акцентира върху етноса, а не върху таланта. И аз не съм почитател на циганите, но на тези, които виждам ежедневно - мърляви, просещи, безработни и безхаберни. Радвам се като видя такива, които изкарват парите си с труд и талант.

# 513
темата на "референдум" в момента.
твърде много неискреност, според мен.

# 514
темата на "референдум" в момента.
твърде много неискреност, според мен.

Съвсем адекватно се изказват хората, не знам защо ти звучат неискрено.

# 515
Да ви кажа честно, смешни ми се виждат критиките към художествената стойност на текста. Елена Папаризу спечели Евровизия пеейки You are my lover under cover (дано не бъркам текста) Не ми прилича да е много съдържателен текста, ама гърците си се радваха на победата.

# 516
Само аз ли мисля, че гласуването за победител на Евровизията няма нищо общо с песента? Говоря за крайното класиране, когато се гласува по държави.

# 517
Да ви кажа честно, смешни ми се виждат критиките към художествената стойност на текста. Елена Папаризу спечели Евровизия пеейки You are my lover under cover (дано не бъркам текста) Не ми прилича да е много съдържателен текста, ама гърците си се радваха на победата.

Нали това си говорим от няколко дни. Евровизия не е Миланската Скала все пак. Там се въртят еднодневки, част от които имат някакъв шанс да станат хитове за два месеца и това е. А и като цяло в световен мащаб днешните хитове са много далеч от стойностните текстове. Залага се на съвсем други неща, които да гарантират лесен и бърз успех и точно поради същата причина нито едно по-съвременно парче не е останало в историята като вечен хит.

Само аз ли мисля, че гласуването за победител на Евровизията няма нищо общо с песента? Говоря за крайното класиране, когато се гласува по държави.

Така е. Вотът е до голяма степен политически или на "съседска" основа - ние ще дадем на съседите, а те - на нас. Бившите съветски републики и Русия на всяко издание си разменят точки. Но нещо нашите съседи като че ли не ни обичат много щото не помня някога да са ни подкрепили, с изключение май на 2007, когато Гърция даде максималния брой за "Вода".

Извинявам се за офф топика. Непонятно ми е слабото представяне на Десислава. Песента й беше откровено тъпа, няма две мнения. Но защо пя така плахо и неуверено? Аз по принцип я харесвам много като певица, слушал съм я хиляди пъти в изпълнение на най-различни парчета, на най-различни сцени - винаги е била убедителна като пеене. Не мога да си обясня спека й на Евровизия. Трябва явно доста да се е панирала.

Откъс, който винаги, когато слушам, ме изпълва максимално. Наистина пее много харизматично, както казва Слави накрая:

http://www.youtube.com/watch?v=ApmmPan0EaI

# 518
  • Italia
Само сръбската Молитва преди 3-4 години беше смислена. Лена през 2010 спечели с песен, в която пееше как си е купила нови гащи (I bought new underwear they’re blue And I wore ‘em just the other day)  Laughing Да не споменавам за основния мотив от "Аз съм Сънчо" в същата песен

# 519
Извинявам се за офф топика. Непонятно ми е слабото представяне на Десислава. Песента й беше откровено тъпа, няма две мнения. Но защо пя така плахо и неуверено?

Мдаам..И аз съм в шок от видяното..То пеене ли бе,то хореография ли..чудо на чудесата.. Shocked

Само сръбската Молитва преди 3-4 години беше смислена. Лена през 2010 спечели с песен, в която пееше как си е купила нови гащи (I bought new underwear they’re blue And I wore ‘em just the other day)  Laughing Да не споменавам за основния мотив от "Аз съм Сънчо" в същата песен

Да бе,аз много се смях и все си виках,оная Пепа прашката,няма ли да ги съди за плагиатство..Ми така де.Тя първа възпя синия цвят на бельото.. Joy

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 23:07 от eksipnos

# 520
А откъде мога да видя останалите песни които ще се състезават? Сърбия ме интересува.

# 521
А откъде мога да видя останалите песни които ще се състезават? Сърбия ме интересува.

Погледни в тоя форум. Peace

# 522
  • В Космоса
Що излагации бяха с тоя конкурс... Една циганка повече или по-малко едва ли допринася толкова за посрамването ни. Crazy

# 523
Това изпълнение не оставя в мен никакви чувства- нито добри, нито лоши, нито ми харесва, нито ме дразни..

# 524
Не слушам чалга и не мога да говоря за Софи като чалга изпълнител, но е факт, че има гласови възможности, за който талант заслужава уважение. Песента й ми харесва и не виждам проблем тя да ни представя на Евровизия. Не е лоша и най-после е на български, с изключения на произизнасянето на "Обичам те" на различни езици, което също е добра хрумка и носи положително послание за това, че музиката и любовта нямат религия, цвят и език, което е факт. Дано да стане факт и в Бълария, където явно е проблем Софито дали е циганка, с кой била спала и дали била и е чалга певица.

Общи условия

Активация на акаунт