Звездни компромати-133

• 66 270
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Madona&Lurdes
http://life.dir.bg/gallery.php?id=8200818

няма да намеквам за космите по ръцете... Mr. Green все пак е на 15г диво и натурално

Е, натурално ама с грим и високи токчета Simple Smile Аз на 15 ако се бях качила на такива токчета сигурно щях да ходя като танк Simple Smile

# 32
Алисия е много хубава в тази фотосесия. Определено трябва да се придържа към по-изчистен имидж. Отива й.
Стилът "жената-вамп" само я състарява и загрозява!
И трябва да спре с "разкрасителните" поцедури!
Абсолютно. Peace

# 33
Адел, много ти благодаря  Hug

Е, що бе  Crazy Готина е. Прави се на Елизабет Тейлър. Нямам търпение да излезе филма.

Тази що не вземе да се гръмне  Crossing Arms

Мишел Родригез пак

# 34
  • София
Честита нова тема!!! Hug
Алисия е 82-ри набор и става на 30 години....Обаче може и да не е така, всъщност като се поразрових за по сигурно открих на три места да пише, че е 83-ти набор....хм, навсякъде другаде се казва че е 82-ри, както си знаех и аз, но незнам защо се появяват две различни години като рожденни...

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 20:55 от КАРЧЕВА

# 35
  • ...край Дунава
Записвам се с една неприятна снимка, за което ще ме извините, но друго за запис не намирам  Embarassed

Азис

# 36
# 37
# 38
# 39
  • в Кошера
Записвам се с една неприятна снимка, за което ще ме извините, но друго за запис не намирам  Embarassed

Азис

Гнусен е!  Sick

А Линдзито ми мяза на Алла Пугачова  Rolling Eyes

# 40
Пристигам и аз.  Laughing

# 41
Кейти Пери
Ужасна е с тази абсурдна синя коса, няма ли да я махне?

Задникът на Джесика Алба  Според сайта е с панталон тип "Влюби се в мен"  Mr. Green

# 42
  • Пазарджик/Лондон

Никога нямаше да се сетя че е тя - много е красива на тези снимки Heart Eyes.

# 43
# 44
  • In The Middle Of Nowhere
Запис с малко стари снимки на Синди и Клаудия в реклама на Ревлон тук и с други моделки отново Ревлон, но с Клаудия и Хелена клипче с трите

Сесията на Кейти Пери ми харесва и на мен.  Peace

Относно годините на Алисия, ха сега де.. и аз съм се чудила 82 ли е или 83 набор/според различни източници/.

Общи условия

Активация на акаунт