КОЗУНАЦИ - 2012г. - 1

  • 98 544
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Мнения: 249
козунака се прави с мас и прясно мляко, това знам от майка ми и от баба ми. иаз страдам от твърдата кора отгоре понякога. записвам се да следя новите идеи.

# 76
  • Варна
  • Мнения: 11 340

По коя рецепта е козунака ти?

И аз това да питам, страхотно изглежда?

# 77
  • София
  • Мнения: 1 230
Аз се записвам да следя,че и аз съм измежду провалите  Embarassed

# 78
  • Австрия
  • Мнения: 28
Ето го и моят пръв опит за тази година. Рецептата е по max mama, но има малко промени.  Wink

Резултата е чудесен, сладък, ароматен и пълен с конци козунак.



# 79
  • 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 410
Поздравления   bouquet Чудесен  е станал  Wink

# 80
  • Мнения: 1 775
Страхотни сте майсторки! Аз ще се пробвам за втора година, да видим.

От тук разбрах, че липсвали някои теми кулинарни авторски, може ли някои да ми каже на лични кои ги няма вече и къде да ги следя, ако не тук? Жалко и за тази на Венета. Sad

# 81
  • София
  • Мнения: 465
Как така липсват темите? Rolling Eyes
Аз ще правя опити в съботе,нещо като репетиция Laughing

# 82
  • град-държава
  • Мнения: 5 863
nudel33 , козунака ти чуден.

От мен днес една проба с козунака на Pina.   bouquet
Не успях нещо да го докарам на красота, но пък стана много вкусен - много ароматен и мек. Изпекох го с капак и коричката стана тънка и мека, много приятна... конци на килограм.
Опитах се да направя плетка за кръгъл козунак и в началото изглеждаше супер, но изглежда го поизпуснах и превтаса малко. Иначе тестото беше чудесно, просто идеално за оформяне без допълнително брашно или мазнина.



# 83
  • Мнения: 50

По коя рецепта е козунака ти?

И аз това да питам, страхотно изглежда?


Това е рецептата - http://mcneall.blogspot.com/2012/03/blog-post.html  Simple Smile
Радвам се, че ви е харесал.

# 84
  • Австрия
  • Мнения: 28
ahasver, danidji, благодаря ви за похвалите момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

ahasver, много си е хубав козунака ти, а какви конци има направи ме направо разногледа  Crazy

# 85
# 86
  • Мнения: 0
Ето го и моят пръв опит за тази година. Рецептата е по max mama, но има малко промени.  Wink

Резултата е чудесен, сладък, ароматен и пълен с конци козунак.





АУУУУУУУУУУУУУУ, направо лигите ми потекоха! може ли да споделиш "тунингованата" рецепта?   bouquet

# 87
  • Мнения: 54
Няма "сладкиш", който да обичам повече от козунака. Обаче не съм се престрашила да направя до сега.  Страх ме, та моля споделете коя е най-най-лесната и проста рецепта в моя случай?

# 88
  • София
  • Мнения: 82
С каква захар поръсвате козунаците - гледам на някои седи като на "топченца" newsm78

# 89
  • в Tara
  • Мнения: 3 287
на топченца седи, когато е счукана захарта от бучки.

Общи условия

Активация на акаунт