Къде в Пловдив??? - 30

• 85 015
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, моля, ориентирайте ме къде да търся официална рокля. Изискванията са да отговаря на пищна фигура и цената й да е далеч от трицифрена сума.  Praynig

# 346
  • о`майна лунна нощ е
Ако имаш предвид наистина пищна дама, магазинът на Максимод се намира в пресечката между пл. "Шахбазян" посока триъгълника/Понеделник пазара. Но не знам какви са цените им.

# 347
Не толкова пищна дама Wink По-скоро не плоска, а надарена с бюст и дупе. Размер 50 (не знам по коя скАла).

# 348
Мили дами, къде  около Пловдив можем да заведем дребната на езда, за предпочитане понита, но и коне в краен случай?

Благодаря!

# 349
  • Пловдив
 Между Долнослав и Горнослав (това е на пътя между Асеновград и Кърджали) има конна база.Природата е чудесна, създали са малка зоологическа градина с щрауси, както и ресторантче.
Харесва ми много повече от базата във Войводиново.Момчетата разхождат децата не само на манежа, но и из поляните и горичката наоколо.

# 350
Мили дами, къде  около Пловдив можем да заведем дребната на езда, за предпочитане понита, но и коне в краен случай?

Благодаря!
другия уйкенд ще откриват конна база( и комплекс ,май хотелски) в Житница.Събота е откриването,неделя ще има състезание.

# 351
Между Долнослав и Горнослав (това е на пътя между Асеновград и Кърджали) има конна база.Природата е чудесна, създали са малка зоологическа градина с щрауси, както и ресторантче.
Харесва ми много повече от базата във Войводиново.Момчетата разхождат децата не само на манежа, но и из поляните и горичката наоколо.
Благодаря, че сподели Hug Отдавна търсех нови места около Пловдив за разходки Simple Smile

# 352
Аз отдавна се каня да питам дали някой има идея защо, аджеба, вече няма Costa Cafe в Мол-а?

затвориха стара загора и пловдив. явно не ги устройва количеството работа.
колко ще се местят на главната ще видим, макар че от гърци всичко може да се очаква /в добрия смисъл на думата  Simple Smile/

конна база - на 24ти откриват много добра конна база между калояново и село житница /на 20 км от пловдив/. има хотел, ресторант, винарна и базата е на много високо ниво /все още не съм отишла да я видя, но това е, което ми е обяснено/. сигурно ще вземат и пони за децата, аз мисля, че ще вземат.
най-вероятно ще има и организирани събития за деца /поне за това говорихме да наемат нашите аниматори/.
аз лично задължително ще отида с моите деца /малката ми е луда за кончета, а големият е готов да язди/. със сигурност ще стават и хубави летни рождени дни с езда, тъй като съм го работила точно това в щатите, знам перфектно как може да стане.

# 353
  • Пловдив
Търся подобни на тези спорни обувки. Може и да не са маркови.

# 354
  • до Пловдив
ето това е сайта http://www.trakiec-bg.com/ конната база тракиец в Житница
наистина там е страхотно
бяхме там на Тодоровден беше много хубаво

# 355
Моля ви спешно  да ме ориентирате какви са цените в ресторант  Фадо.Не съм  била там,а доста ми харесаха снимките на ястията им и отзивите. Може и на лични.Сравнете например с Хемингуей или друг подобен   или  някое ястие или  вино за пример .   bouquet

# 356
около 20% по-скъпо от Хемингуей
менютата са различни и зависи какво ще опитвате
може и с различен избор на неща от менюто, сметките да са аналогични
салатите са между 5 и 12 лв
предястия между 5 и 20 лв
основни от 12 до 20 лв
десерти 4-5 лв
вината като навсякъде другаде

# 357
Ерин ,благодаря!Отговорът ти включва всичко,което ме интересува.

# 358
Много ви благодаря за отзивите за конните бази  bouquet  bouquet  bouquet! Ще се възползваме следващият уикенд!!!

И още едно питане, ще трябва да си перем тапицерията на колата, към края на април. От кои автомивки сте доволни, дали да е автомивка, пара или химчи? Бебо ще дойде в началото на май, да му е чистичко  Simple Smile.

За утре сме планирали Джурасик парк за дребна, ще я водим в музея да гледа динозаври Simple Smile.

На 1ви април в пешеходния мост, ще отварят бебешко-детски аутлет, ама забравих как се казва...Днес бях в едно магазинче зад магазин 9+ на панаира, имаше много сладки бебешки маркови неща на отлични цени, казаха че в новия магазин ще има голямо разнообразие. Милото намаза едни дънки левис за 38 лв, и една тениска за 10 лв. Много интересни нещица имаше. Изкара ли са и много хубави бански-половинки с парео.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 18:10 от ioli

# 359
  • Пловдив
ioli я кажи къде точно е това магазинче  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт