Къде в Пловдив??? - 30

• 85 048
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Момичета,говореше се май преди време за добър фризьор (мъж) в Кючука.Някой може ли да ме ориентира за салон и телефон?Трябва ми за боядисване.

Аз ходя при фризьор мъж в Кичука,казва се Жоро,ако питаш за същия ще ти дам телефона на ЛС- наистина работи много добре  Peace
Но работи следобед от 13.30 часа докато има хора /но ако не ти е удобно следобед може да се разберете и за по ранен час/  Peace
Може ли телефон и координати на лични? Благодаря предварително.

# 466
Аз пуснах отделна тема, но да питам и тук, има шанс повече хора да видят въпроса ми: нали се сещате за онези колички в Джъмбо - малки, леки, в синьо и розово ги има, по около 50лв. Интересува ме каквое ограничението в килограмите, ако някой случайно е обърнал внимание на етикета от щанда, или пък лично е ползвал...
Ще съм много благодарна  bouquet

# 467
Момичета търся си сиви пролетни обувчици, тип пантофка, но номер 41. Дали някъде сте срещали подобни, много рядко се намира този номер!

# 468
Момичета търся си сиви пролетни обувчици, тип пантофка, но номер 41. Дали някъде сте срещали подобни, много рядко се намира този номер!
В Дайхман има страхотно разнообразие на такива обувки, и имат големи дамски номера - аз лично съм купувала 42номер от там.

# 469
.:.Stef.:.   и аз се сетих за там само, но нещо не съм доволна от качеството. Sad
Имам и още един въпрос -да ми препоръчате къде в Пловдив мога да си направя ноктопластика, разбира се да е качествена Hug

# 470
Може би зависи коя точно марка обувки се купува от дайхман  Thinking
Аз досега съм купувала зимни ботуши на Graceland, 3 години ги нося и не са мръднали, а са ot изкуствена кожа...Кецове - аз и мъжа ми - моите са на Memphis, неговите са Century - живи и здрави вече дълго време, а детето е носило Bobby Shoes, Elephanten i DeiTex - нямам оплаквания никакви.
Извинявам се, ако имам грешка в изписването на имената, пиша ги по памет...
Пожелавам ти да попаднеш на качествена обувка, откъдето и да си купиш Hug

# 471
Благодаря ти .:.Stef.:. . За съжаление не помня марките, но си копувах едни маратонки и едни боти от там и двата чифта не издържаха за съжаление дори и един сезон. Но ако не намеря никъде голям номер, може би пак ще прибегна до тях.  Hug

# 472
  • Пловдив
Здравейте !
Някой знае ли дали д-р Титова ще работи на 25.03./неделя/ , искам да пробием ушите на малката ?!
Благодаря !

# 473
  • Пловдив
Evvaa, ноктопластика си правих в Pretty point. Останах много доволна, а и мацката рисува страхотно Heart Eyes
Качих снимката на телефона и от там ми рисува ноктите - станаха по-хубави Mr. Green

# 474
# 475
Момичета къде в Пловдив мога да намеря магазин за дънки,
но стария класически модел,а не тези които долу се стесняват или тип "цигара"
съвсем изчистини ,класически модел,ако някъде сте виждали на марката "Lacarino
моля споделете Praynig"

# 476
Класически модел дънки си купих миналото лято от магазин Лотус на малката главна.

# 477
Погледни и в Мориц в Смирненски (малко преди Гребната база).
Лакарино ги обожавам, но за съжаление досега не съм виждала в Пловдив. Като ходим в Смолян, от там се зареждам - има един магазин само с техни дънки, често правят и разпродажба...

# 478
  • гр.Пловдив
Здравейте !
Някой знае ли дали д-р Титова ще работи на 25.03./неделя/ , искам да пробием ушите на малката ?!
Благодаря !

Да, ще работи. И ние ще ходим.

# 479
Evvaa, ноктопластика си правих в Pretty point. Останах много доволна, а и мацката рисува страхотно Heart Eyes
Качих снимката на телефона и от там ми рисува ноктите - станаха по-хубави Mr. Green

Севи/собственичката и маникюристка на тоя салон/,наистина е страхотна,обаче от няколко месеца се премести в друг салон.До женския фитнес,мисля с/у 96 бл се пада....ако някой иска по-точно обяснине да ми пише на ЛС.Иначе ноктите ми направени от нея държат минимум месец и винаги обирам овациите с рисунките й.

Общи условия

Активация на акаунт