Къде в Пловдив??? - 30

• 84 947
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Захар,щом е за сватбени обущета,в Асеновград приемат поръчки също

# 526
  • Пловдив
За ФАДО чувам, че разпродават всичко, защото ще затварят. Но не гарантирам за 100% достоверност

# 527
Някой дали има информация дали все още съществува книжарницата срещу пощата в Кичука?

# 528
  • Пловдив
Някой дали има информация дали все още съществува книжарницата срещу пощата в Кичука?
Там си е.
А сега аз да ви питам дали сте виждали да продават някъде(където и да е) от тези детски колички тип чадър ама играчка, в който магазин да влезна имат такива но розови а на мен ми трябва синя или лилава. Та ако някой е виждал да ми каже.

# 529
  • Пловдив
Момичета, чудесни сте  Hug Hug Hug
Огромни благодарности за бързите отговори   bouquet  Обадих се на доктора и си записахме час  Grinning подробно ми обясни къде се намира кабинета. Ще ви послушам и ще потърсим място за паркиране в съседните улички, след като няма паркинг пред кабинета.

Лека вечер на всички ви  Grinning

После сподели мнение,моля! Peace Grinning
Доволни ли сте от посещението при д-р Петров?

# 530
Popy,благодаря зм информацията.

# 531
А сега аз да ви питам дали сте виждали да продават някъде(където и да е) от тези детски колички тип чадър ама играчка, в който магазин да влезна имат такива но розови а на мен ми трябва синя или лилава. Та ако някой е виждал да ми каже.
В Джъмбо не съм виждала сини, въпреки че имат сериозен бебешки щанд...В Бейбиленд можеш да провериш - моя приятелка преди време купи за сина си от там (има в Кючук-а,до Гладиатори, и след Пешеходния мост, встрани от Хепи). Трети вариант, но може би ще ти дойде скъпо - http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.10429
Можеш да провериш и в някои книжарници, където продават детски играчки.

# 532
  • Майничка
...А сега аз да ви питам дали сте виждали да продават някъде(където и да е) от тези детски колички тип чадър ама играчка, в който магазин да влезна имат такива но розови а на мен ми трябва синя или лилава. Та ако някой е виждал да ми каже.[/left]

Миналата седмица всяка сутрин гледах в една книжарничка, която се намира зад м-н Аква, почти на спирката на №9 на "Петко Д.Петков". Със сигурност имаха синя, но от събота не съм минавала, утре ако се случи, ще погледна пак.

# 533
  • Пловдив
Ха ха ха..та таз на Бейби борн струва колкото подобна за истинско бебе... Mr. Green

# 534
Ха ха ха..та таз на Бейби борн струва колкото подобна за истинско бебе... Mr. Green
Нали Mr. Green
Ти щото не видя комплектите за баня за кукла, които са миниатюрни, но струват пак по толкова Laughing

# 535
  • Пловдив
Днес приятелка купи за сина си детска количка за бутане тип чадър от магазина за играчки, който се намира на Гладстон, до пицария Верди, един на ъгъл се пада ( сори за лаишкото обяснения),  количката е в зелено и струваше 4,50лв, имаше и по-скъпи разбира се..

# 536
Здравейте! Приятелят ми ще ми идва на гости в Пловдив и искам да го заведа на някое хубаво място, където да хапнем хубава цаца и да пийнем малко бира. Миналата седмица бяхме на гребната, но нещо рибата не ни хареса. Ще ми препоръчате ли някое хубаво ресторантче, където я приготвят добре... много искам да намеря такова някъде около реката. Видях някакъв рибен ресторант до пешеходния мост долу точно над водата, но не знам дали е добре... Благодаря предварително! Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 19:35 от L.I.L.I...

# 537
  • Пловдив
Циркът до Лидл го няма - информацията е от преди 30тина минути Peace

# 538
Здравейте! Приятелят ми ще ми идва на гости в Пловдив и искам да го заведа на някое хубаво място, където да хапнем хубава цаца и да пийнем малко бира. Миналата седмица бяхме на гребната, но нещо рибата не ни хареса. Ще ми препоръчате ли някое хубаво ресторантче, където я приготвят добре... много искам да намеря такова някъде около реката. Видях някакъв рибен ресторант до пешеходния мост долу точно над водата, но не знам дали е добре... Благодаря предварително! Simple Smile
Лили - въпросното заведение лично на мен ми се струва тотално занемарено - редовно минавах от там и каква смрад се носеше (на канал), точно онова  място наоколо е като градска тоалетна Sick
Отзад дори съм виждала проснати на въженце дрехи...
Дано някой се включи с лични впечатления от добър рибен ресторант - пък и ако е до реката, ще намериш пълното щастие Grinning Hug

# 539
До реката има хубава риба в района на ВХВП. Правят я по-хубава и от Златната рибка, но заведението си е тип  квартална кръчма. Ако времето е хубаво, има маси навън и е ок, но вътре не става. Намира се на Жан Жорес до една огромна чисто нова кооперация.

Общи условия

Активация на акаунт