Къде в Пловдив??? - 30

• 84 936
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Включвам се малко със закъснение, но днес случайно видях в Капана, на ул. "Г. Бенковски" 17, че изработват обувки по поръчка. За ориентир: на същата улица се намира хотел "Дафи". Помещението е  дървена дограма, има обувки на витрината и се намира точно срещу един магазин за платове. За друго не се сещам като подсказка, защото Капана, не случайно е кръстен така.  Laughing

# 556
  • Пловдив
Включвам се малко със закъснение, но днес случайно видях в Капана, на ул. "Г. Бенковски" 17, че изработват обувки по поръчка. За ориентир: на същата улица се намира хотел "Дафи". Помещението е  дървена дограма, има обувки на витрината и се намира точно срещу един магазин за платове. За друго не се сещам като подсказка, защото Капана, не случайно е кръстен така.  Laughing

сетих се за улицата
ще намина да погледна
благодаря   bouquet

# 557
Благодаря много за отговорите! Веднага ще разуча за ресторанта до ВХВП! Само да видя къде е и уикенда сме там! Доста добри отзиви се събраха за него Simple Smile
А за този на Рахат тепе... там много ми харесва, ходила съм няколко пъти, но за съжаление още не са открили сезона...

# 558
  • Пловдив
Заведение с хубава цаца и друга риба има в Смирненски. Намира се зад Битовия комбинат до Т-Маркет. Има и 2 люлки и пързалка, а от него до Студентските общежития е една голяма поляна.

# 559
  • Пловдив
Къде мога да намеря детски велосипеди Драг и Devil  ?
Драг има и в магазинчето на ул.Македония в Кичука. Карайки по посока от Айсберг-а  към Лидл се пада отлявата страна.

# 560
Къде мога да намеря детски велосипеди Драг и Devil  ?
Драг има и в магазинчето на ул.Македония в Кичука. Карайки по посока от Айсберг-а  към Лидл се пада отлявата страна.

Верно, то до нас и не се сетих  ooooh! То е цял магазин за велосипеди  Heart Eyes

# 561
Заведение с хубава цаца и друга риба има в Смирненски. Намира се зад Битовия комбинат до Т-Маркет. Има и 2 люлки и пързалка, а от него до Студентските общежития е една голяма поляна.
Мерси, веднага ще разгледам района в нета Simple Smile

# 562
  • Пловдив
Дайте ми идея за ресторант с хубава градина, подходящ за официално събитие около 100 човека (предимно чужденци, което значи и подходящо за транспортиране с такси от/до хотел)?

Има ли качествено заведение, отговарящо на критериите в Стария град (аз за които се сещам или не отговарят на критерия градина, или капацитет), пък това си ни е най-хубавото на града.

Друго се сещам примерно Беркут, ама там пък транспортирането леко се затруднява...

Има ли го това място, дето се търси?

# 563
  • Пловдив
Ако искаш...се сещам за Империал/има и вече нова част/ и предлагат транспорт с бус от/до.Това,ако избереш Стария град е близо.Градината на хотела им незнам дали ще е подходяща за такова мероприятие,въпреки,че са правили страхотни коктейли и т.н.

# 564
  • Пловдив
Провери р-т Мемори, но дали ще става за 100човека  newsm78

Преди време говорихте в темата за черни панталони. Запомних, че ставаше въпрос за магазинче в Сани в Тракия , но кое - не помня. Някой може ли да помогне с инфо?

# 565
  • Пловдив
Мемори не отговаря на капацитета.
За Империал се сетих, ама много ми е грозна околността, а не ми се ще да се излагаме пред чужденците  Mr. Green
Уф, много ми е сложна задачата  Rolling Eyes

# 566
Дайте ми идея за ресторант с хубава градина, подходящ за официално събитие около 100 човека (предимно чужденци, което значи и подходящо за транспортиране с такси от/до хотел)?

Погледни тук ... има доста голям избор, както и посание на мястото  Heart Eyes

http://plovdiv.zavedenia.com/restorant_5/

# 567
  • Пловдив
Р - т "Потомци", Стария град, в непосредствена близост до църквата "Св. Богородица"?
Имат много хубава градина.

# 568
  • Бг
Да допълня за обувките по поръчка, такива изработват и в магазин "Гизда", на бул. "Васил Априлов", но са скъпички. Иначе даваш поръчка, оставяш капаро и след 10 дни имаш готови обувки.

# 569
  • Пловдив
Да допълня за обувките по поръчка, такива изработват и в магазин "Гизда", на бул. "Васил Априлов", но са скъпички. Иначе даваш поръчка, оставяш капаро и след 10 дни имаш готови обувки.

колко горе долу скъпички
щото в Галерията за сандалки давам 180 левчета
и къде е този магазин

Общи условия

Активация на акаунт