Къде в Пловдив??? - 30

• 84 891
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Да си подновя въпроса :

Къде да намеря хубав картон, от тези гланцираните и релефни, за картички ?
Искам да има избор на видове и цветове, да взема няколко различни.

Едноцветен А4 перлен и "велурен" с релеф съм взимала от Дали.Също  съм виждала там и шарени разни.

# 616
  • Хасково
Да предупредя, за да не се опарите като мен.
Вчера писах, че с приятели се чудим между Чардака и Мегдана. В крайна сметка решиха, че не им се тропат само хорца и все пак да е с жива музика и избрахме Чардака(а пък и бях чела доста добри отзиви за комлекса). Е да, ама не! Първо влизаме и трябваше 10 минути да чакаме отпред да дойде разпоредителя да ни насочи, защото отиваме за пръв път и освен ако не отваряме вратите една по една, няма как да се разбере кое е Гладиатор, кое Чардака, кое Романтика (толкова ли е трудно да се сложат табели). Както и да е, насочиха ни надолу по отвратително стръмните стълби и от коридора ни лъхва миризма на застояло и гнилоч.
Още по потресена бях като влезнах, оказа се, че е мазе, като на стара възрожденска къща, но много по- зле, без никакъв въздух и тази миризма  Sick Еми не знам как някой би си направил сватбата вътре, честно казано, каквито снимки видях в сайта им. Естествено, ние бяхме  и единствените излъгали се да направим резервация за там, тоест единствените посетители на така наречения ресторант.
Преместихме се в зала Романтика(не знам кое точно е романтичното, ама хайде), защото в компанията бяхме с пушачи и не можеше да сме в Гладиатор, където има детски кът. Донесоха ни поръчката доста бързо, чак се учудихме в началото. Оказа се, че всичко е претоплено на микровълнова явно. А юнашката салата, която си поръчах трябваше да е с овче сирене. Еми това беше, не знам как да го нарека, да кажем най-достоверното овче сирене,което съм опитвала, защото миришеше така, все едно овцата е лежала върху него.  Просто отвратително!!!
Единствено от персонала сме доволни, бяха много мили, но дотам.
 doh Съжалявам, поста ми стана доста дълъг, но не искам да се подлъгвате като мен. В крайна сметка не разбрахме как е в самия Гладиатор( където първоначално бяхме решили да сме, преди да разберем, че е само за непушачи), но не вярвам да е кой знае колко по-добре. Confused

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 02:35 от Ivayla_

# 617
аз умишлено си замълчах по твоя казус, за да не бъда обвинена, че видиш щото едните са ми конкуренция, затова казвам другите /щото тука ми се следи всяка крачка/
сама си видяла за какво става въпрос
собствениците на гладиатори са доста активни в нета /прикрити под предоволни и възхитени клиенти/ и само някой копче да каже, скачат се започват едни пледоарии, не е истина ooooh!
така че внимавай, след малко ще се появят, ще ти обяснят как нищо не разбираш, как си предрешената като клиент тяхна конкуренция /крадецът казва дръжте крадеца Joy, а аз се сещам като единствена тяхна конкуренция сентрал парк, които са доста интелигентни хора и никога няма да паднат на това ниво/, как им завиждаш за невероятните успехи и само плюеш от злоба отрудените предприемчиви собственици...

# 618
Момичета, препоръчайте ми добра маникюриста, която работи с Gelish ?
Поля, в салона на Леро Сити Център на Главната.

# 619
  • Пловдив
Дали книжарница ли е? Къде е?  newsm78
  bouquet

# 620
  • Пловдив
И аз не се изказах по въпроса Гладиатори, защото то все пак всичко си е въпрос на вкус. Бях там на детски РД - еми гръмна ми главата - шумно (30-40 деца и родители на куп), рожденичката ревеше, щото не им казали (а те питали изрично), че трябва да си резервираш каката, иначе те отсвирва и занимава децата от другите 3-4 РД..... Ама на хората си им харесва. Виж за отвън лятно време бива (ако не ти се наложи да влезеш до вц-то Mr. Green). Обслужването е ок, на храна от микровълнова не съм попадала (ама сме били 2-3 пъти, де). Вътре си е старо и миризливо, според мен, на други си им е супер.
А за сватба  Rolling Eyes
Mr. Green На мен не са ми конкуренция и не ги знам собствениците.

pepina83 книжарница е, намира се от Римския като тръгнеш нагоре към Стария град, от лява страна съвсем в началото.

# 621
  • Пловдив
Дали книжарница ли е? Къде е?  newsm78
  bouquet

Като подминеш градинката на Джумаята, посока Стария град - на ъгъла вляво

# 622
  • Пловдив
Благодаря, сетих се за книжарницата  Hug

# 623
И аз не се изказах по въпроса Гладиатори, защото то все пак всичко си е въпрос на вкус. Бях там на детски РД - еми гръмна ми главата - шумно (30-40 деца и родители на куп), рожденичката ревеше, щото не им казали (а те питали изрично), че трябва да си резервираш каката, иначе те отсвирва и занимава децата от другите 3-4 РД..... Ама на хората си им харесва. Виж за отвън лятно време бива (ако не ти се наложи да влезеш до вц-то Mr. Green). Обслужването е ок, на храна от микровълнова не съм попадала (ама сме били 2-3 пъти, де). Вътре си е старо и миризливо, според мен, на други си им е супер.
А за сватба  Rolling Eyes
Mr. Green На мен не са ми конкуренция и не ги знам собствениците.

pepina83 книжарница е, намира се от Римския като тръгнеш нагоре към Стария град, от лява страна съвсем в началото.

Абсолютно споделям мнението ти,миналата година бяхме канени там на РД,отидохме и какво да видя,освен на този РД,на който бяхме,по едно и също време имаше още 3 /тортите ги вадиха като на конвейр/  Laughing,а лудницата беше пълна.По едно време децата се смесиха и така и не разбрах кой има РД,лично аз никога не бих празнувала РД на детето ми там!Според мен едно дете трябва да се почувства специално на този ден,а не само да се "отбие" номера!!!
Отвън лятото наистина е хубаво,но това с WC не са го измислили, както трябва  Close

# 624
Да си подновя въпроса :

Къде да намеря хубав картон, от тези гланцираните и релефни, за картички ?
Искам да има избор на видове и цветове, да взема няколко различни.

Дедал, в уличката между бившата Биохим банк и БНБ.
На повечето картони от този тип им казват корици за подвързване или визитен картон.

Ние в "Гладиатори" сме сядали няколко пъти - мога да кажа, че имат слаби места в кухнята. Веднъж ни сервираха картофени ноазети, които вътре бяха лед, наистина кристалчета лед. Врътнаха ги в микровелето и проблемът беше решен Rolling Eyes

# 625
И аз много пъти съм писала, че Гладиатори е абсолютно недоразумение според моите виждания, особено като място, където можеш да отидеш с дете.

# 626
  • Пловдив
Момичета,и тук да питам...къде да ида при добър Енкринолог Rolling Eyes

Мерси! Peace

# 627
Аз ходя при д-р Румена Бостанджиева. За сега съм доволна. Обръща внимание, говори, обяснява...
За София  - д-р Катя Тодорова.

# 628
  • Пловдив
На ендокринолог аз ходя в София при д-р Начев от Майчин дом, че пловдивските светила така ме бяха объркали, че сега сигурно нямаше да си гледам как спи бебчо до мен  ooooh!

Да попитам някой чувал ли е освен помощта за родено дете от ДСП Пловдив 250/600 лв. дали има отделно помощ от Общината  newsm78

# 629
Я да питам и аз за едно заведение Simple Smile Вчера бях на малко пътешествие из Тракия (до сладкарницата Захарно петле) и по пътя видях заведение с нови люлки - Мистрал, ако не се лъжа. Там как е? Не разбрах дали сега са ги сложили тези люлки и катерушки, но отдалеч ми се видяха новички.

Общи условия

Активация на акаунт