BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 579
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Привет!
Аз нали по погрешка поръчах 2 МП3 и веднага им писах да ми анулират едната поръчка и още на следващия ден го бяха направили и даже вече ми върнаха парите. Доволна съм.
Моят ник е pepina709.

# 16
  • София
цоп и аз тук, успяхте да ме зарибите, днес ще пускам първа поръчка, единия ми артикул вече е наличен- две-три седмици чаках за него. Дано да нямам въпроси...

# 17
Момичета, някоя поръчвала ли от палитрите сенки тези 80 или 120 цвята.
Искам да поръчам, но предпочитам по-перлени цветове а от снимките не се вижда добре.

# 18
valpan   bouquet

Имам поръчка от 6.02 разделена две и пусната на 6 и 7 съответно. Първата пристигна преди 2 седмици, а втората я няма. Рано ли е да им пиша?
Ако някой е поръчвал четки за грим може ли да ми каже дали са качествени, чудя се още дали да се пробвам  newsm78

# 19
kaigi зависи колко четки ти трябват, но тези http://www.buyincoins.com/details/4pcs-earth-friendly-bamboo-ela … product-3772.html изглеждат добре имат много положителни коментари, но са и по - скъпи  Peace

# 20
  • В Голямото село
Аз пуснах първата си поръчка на 7-ми февруари, разделиха я на две части. Едната, която е тръгнала на 14 февруари, преди няколко дни я получих. С един продукт вътре. А останалите 7 артикула, които са диспачнати още на 9 февруари, ги няма. Някой има ли с подобен случай, може ли да ме посъветвате - как и къде да търся инфо за пратката си?

# 21
  • София
Знаех си аз,че ще има питане ooooh!
напълних кошницата, никъде не видях Have a coupon, отидох в standard checkout и там имаше поле  за купон, въведох 10%ebay2011, но не е отразен, аз ли нещо бъркам newsm78. Ще плащам с ПП.

# 22
  • София
kaigi

Винаги разделят пратките - не се притеснявай ще пристигне и останалата част Simple Smile

При първа поръчка:
Recommender = nemeida    /дава 5% намаление/

# 23
  • София
Знаех си аз,че ще има питане ooooh!
напълних кошницата, никъде не видях Have a coupon, отидох в standard checkout и там имаше поле  за купон, въведох 10%ebay2011, но не е отразен, аз ли нещо бъркам newsm78. Ще плащам с ПП.

Преди няколко дни работеше кода /10%/- ако не става сложи по-малък код / от тези,  които valpan   винаги посочва/

При първа поръчка:

# 24
  • София
denis_d, благодаря ти, с друг купон за 8%-стана Hug

# 25
DIana_73, гледах ги тези, но ми се искаше по-голяма бройка и  разнообразие, та им се чудя още. Мерси за включването  Hug

denis_d,   bouquet

# 26
  • София
готово, сега започва чакането, надявам се да ми я разделят, щото за 20 стотинки над 30лв не ми се ходи до митница, ако са решили да се заяждат.

# 27
  • Варна
Благодаря за новата тема   bouquet
Да се запиша с първа поръчка, пусната от другарче. Разделена е на 2 и са изпратени на 25.02. и 27.02.
Не успявам с тия сайтове за проследяване да се оправя  newsm78

# 28
  • София
аз май се сетих защо не ми бе приет кода за 10 %-щото  съм го записала с малко b, а е било с главна буква.

# 29
  • София
аз май се сетих защо не ми бе приет кода за 10 %-щото  съм го записала с малко b, а е било с главна буква.

Сега, когато въведеш кода  /10%eBay2011 /- хваща ли  се?

И не се притеснявай - почти 99.9% е сигурно, че ще разделят поръчката Simple Smile

При първа поръчка:

Общи условия

Активация на акаунт