BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 567
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Голяма глупост направих. Пуснах си поръчка веднъж от нормалния си акаунт и нещо ми изписа от пейпала, че не стана работата.
Опитах втори път, обаче не ми даде да ползвам кода.
Направих втори акаунт, пуснах си поръчката. Гледам в пейпъла и двете плащания са минали  ooooh!
Поръчах палитрата на valpan с четките, които някой постна на втора страница  Rolling Eyes
Не че няма на кой да подаря втория комплект, но все пак да попитам - как бих могла да откажа едната поръчка? Blush

# 46
  • София
Lorraine In The Rain какво стана с прическата, хареса ли се?
Аз пуснах втора поръчка, но се забавих с плащането, и изгърмях с купон 5%, явно като се въведе веднага трябва да се плати, а аз платих след 30 мин., и отстъпката беше изчезнала.

# 47
  • Казанлък
Катёнок,
влез в My Account и виж едната поръчка с бутона View,там има бутон message to buyincoins. Пиши им че искаш да откажеш тази поръчката. Успех!

silsa...странно... кодът се смята за използван само,ако се премине към плащането. Ако се случва подобно нещо,пробвайте да презаредите страница или излезте от акаунта си и отново влезте. Дано да помогне Simple Smile

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 20 март да ползвате купон 5%BICFANS Успех!!!

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 21:49 от valpan

# 48
Lorraine In The Rain какво стана с прическата, хареса ли се?

Много къдрава станах, но се харесах  Laughing Първоначално се изплаших, но като слегна малко беше добре  Laughing
Иначе къдриците са естествени, не на масури като на фолкаджийките, а аз точно това исках.
Моят съвет е като се къдрите да хващате максимално дебел кичур, иначе афро стил  Laughing
Мекички са, за спане - идеални.

# 49
  bouquet  bouquet  bouquet ЧЕСТИТ   ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА !

някой беше писал в предната тема че е пуснал поръчка от 22 .02  -дали я е получил ,аз чакам вече мойта  ,струва  ми се че се   забавя ,предната дойде  точно на 11 ден имах известие в пощенската кутия .нямам търпение да си пробвам клиновете

Лек и усмихнат ден на всички

# 50
  • на село
  bouquet  bouquet  bouquet ЧЕСТИТ   ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА !

някой беше писал в предната тема че е пуснал поръчка от 22 .02  -дали я е получил ,аз чакам вече мойта  ,струва  ми се че се   забавя ,предната дойде  точно на 11 ден имах известие в пощенската кутия .нямам търпение да си пробвам клиновете

Лек и усмихнат ден на всички
Честит Празник и от мен  bouquet
Моята поръчка е шипната на  14.02 и още я няма Sad

# 51
  • В Голямото село
Втората част от поръчката ми, която е тръгнала на 9 февруари, още я няма. Да си я търся ли в п.к. или направо да пиша на китайците? Или пък да пусна диспут в Пейпал, какво ще ме посъветвате?!

# 52
  • Бургас
Катёнок,
влез в My Account и виж едната поръчка с бутона View,там има бутон message to buyincoins. Пиши им че искаш да откажеш тази поръчката. Успех!
Благодаря ти много! Така направих. От първия акаунт (там е станала грешката, защото ми искаха ID на транзакцията) написах, че се отказвам от поръчката, защото поръчах същото от акаунта на дъщеря ми и днес сутринта парите бяха ми ги върнали. Разбрани са хората и супер бързо работят!!!

# 53
опитвам се да пусна поръчка, но не ми е активен бутона за купон, не мога да въведа код за отстъпка. Дали проблемът е само при мен  newsm78

# 54
  • София
Вече на екрана за плащане може да се въведе само препоръчител или купон за отстъпка.
За да не може да се ползва купона, предполагам поръчката ви е първа и сте избрали препоръчител и имате някаква отстъпка за него.
Преди малко обаче успях да ползвам и двете, като си дописах информация в адреса на връзката.
В адресбара дописвате '&preferential_code=5%25BICFANS&preferential_type=coupon' без литералите. 5%25BICFANS можете да го замените с какъвто код имате. Целият адрес трябва да изглежда така 'http://www.buyincoins.com/shopping_cart.html?preferential_code=n … ntial_type=coupon' това е с реферал nnikolov. Успех.

П.С.
Честит празник.   bouquet

П.П.с.

Забелязвам че горния номер не сработва всеки път.  Сработва сравнително успешно, при направена вече отстъпка за реферал, след което се добави и допълнителната част.
http://www.buyincoins.com/shopping_cart.html?preferential_code=n … _type=recommender

http://www.buyincoins.com/shopping_cart.html?preferential_code=n … ntial_type=coupon

Може да пробвате направо от тези два линка дали ще стане нещо. Натискат се последователно, без да затваряте първият отворен линк. Вторият ще акумулира двете отстъпки.
Вече го тествам няколко пъти, като наблюдавам успешна тенденция да сработва всеки път. За да ползвате горното трябва да имате пълна кошница и да искате да я плащате, тоест трябва да сте логнати в профила си ако имате такъв.

Горното е валидно само за първа поръчка.

П.П.П.с

Сетих се още един номер, който може да ви е полезен. Поне горното е валидно само за първа поръчка се оказва че има повече смисъл да се правят само първи поръчки отколкото да се трупа история с един профил. За това обаче е необходим имейл адрес. В случая ще ви е удобно, ако имате адрес в gmail. Gmail не разпознава точката като символ и в името си може да слагате колкото си искате точки и където си поискате. За сметка на това BIC би трябвало да ги разпознава като различни адреси. Така всички мейли от BIC ще ви идват на едно място и с един адрес може да се регистрирате безброй пъти. Пример:
adres@gmail.com
a.dres@gmail.com
a............................dres@gmail.com
adre.s@gmail.com
Писмата към всички тези адреси ще пристигнат на един адрес в gmail.

Хубав и весел ден !

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 11:19 от varzak

# 55
Честит празник на всички дами! Да сте здрави обичани и обичащи.
Моята поръчка е шипната на 20.02 със всичките продукти общо 6 неща и още я няма. а се надявах да дойде за поне 14 дена като на повечето от вас. Ще почакам още дано да не са я разделили.

# 56
  • Казанлък
Честит празник,мили дами!

Очевидно,имаше някакъв бъг в системата,но сега всичко изглежда наред и има възможност да се въведе купонът в съответното прозорче.
Все още чакам  моята поръчка от 8-ми,но аз не се притеснявам,имам опит да чакам и по 2 месеца от другите сайтове  Joy Joy Joy
Срок за диспут в ПП е 45 дена от датата на поръчката..така че все още има време. Има и някакви проблеми в китайски пощи. Понякога сайта за проследяването просто не работи,понякога не обновяват информация навреме. Моят таблет е изпратен от BIC на 27 февруари....появи се в сайта на китайските пощи на 6-ти март и си стои там със статус Posted.  #Cussing out

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 20 март да ползвате купон 5%BICFANS Успех!!! 

# 57
Валпан, моля те, светни една английско-неговоряща, как се пуска диспут в Пейпал.Явно флашка няма да доживея, ми поне да си поискам парите навреме.

# 58
  • Казанлък
Валпан, моля те, светни една английско-неговоряща, как се пуска диспут в Пейпал.Явно флашка няма да доживея, ми поне да си поискам парите навреме.

Ох,мила  Hug досега не ми се е налагало да го правя. Само знам,че хубаво е да се пусне няколко дена преди края на срока и ти дават още до 20 дена за чакане на поръчката. Ако и дотогава не дойде,ти връщат парите.
Най-добре питай подробности в темата за Пейпал,там още в първият пост име инструкция за пускане на диспут: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=644959.0
Успех!

# 59
Ще изчакам още седмица.Днес е 31-и ден, откакто е изпратена.По никакъв начин не се ориентирам в сайта на Пейпал. Blush

Общи условия

Активация на акаунт