BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 567
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!
Снощи направих първата си поръчка,  сега ще чакам!
Може л да м кажете къде ще ми изпратят поръчката в квартала или в централната поща  newsm78, аз съм от Пловдив!
Благодаря!

# 31
  • Видин
Зависи от адреса, които си дала и как процедират във вашата поща. Предполагам, че ще иде в кварталната  Rolling Eyes Но зависи от пощ. код май

# 32
Може л да м кажете къде ще ми изпратят поръчката в квартала или в централната поща  newsm78, аз съм от Пловдив!
Благодаря!
И аз съм от Пловдив  Hug, но за пощенски код съм посочила 4002, кода на кварталната поща и поръчките отиват там, зависи ти кой пощенски код си посочила.  Peace
Като разделят поръчката сигурно ли е че се брои за две поръчки - всяка с отделна стойност  newsm78, моите поръчки и двете са разделени, но така или иначе стойността им не е над 30 лв  Peace

При първа поръчка:
 Recommender = kalidi , AyameMaria    /дава 5% намаление/

# 33
  • Видин
Щом са на 2 предполагам, че сумата на опаковката ще е на нещата,които са  вътре - т.е. наполовина да речем  Rolling Eyes

# 34
Аз съм от Тракия и съм дала 4023, но ще трябва да ходя да проверявам, защото обикновено съобщенията рядко идват до адрес, много е объркано с тия блокове и входове  Laughing
Кода 10%eBay2011 -не ми го отчете, само този от фейбук!
За колко време пристигат поръчките?Да знам горе-долу кога трябва да ходя да проверявам! 

Recommender:vesi1983

# 35
  • Видин
Последната дойде точно за 10 дни  Laughing

# 36
  • Варна
Хоп и аз тук!
Честит празник!
Благодаря за темата!  bouquet
Ще поръчам и аз от клинчетата.

# 37
Сега получих потвърждение на поръчката, защо на мястото на ПК пише 4023050, няколко пъти го поправям, но сега на имейла пак тише този номер? newsm78

# 38
  • Казанлък
Честит 3-ти март!!!

zitka, и при мен се е случвало в е-мейла да пише грешна информация. Влез в My Acount и виж самата поръчка с бутона View( с лупичката). Ако там адреса е верен,то няма за какво да се притесняваш. Ако има грешка,то от същото място им прати съобщение с бутона Message to BuyinCoins и те ще корегират нещата.

Момичета,нямаше как да пиша по-рано,но има промяна във отстъпките...купоните за 7%,8% и 10% вече не работят... Sad
При първа поръчка преди да преминете към плащането ви дава да възможност да изберете между 2 варианта: Recommender или Coupon (ако не сте въвели име на препоръчителя още при регистрация). Все още не съм сигурна,но май двете отстъпки вече не могат да се сумират.
Ако сте въвели Recommender още при регистрация,то ще имате автоматично 5% отстъпка от цената на продукта при добавяне му във кошницата... тя се вижда във крайната цена на поръчката.
Recommender може да ползвате само при първа поръчка,после няма да има поле за въвеждане. Ако има други промени,пак ще пиша.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 20 март да ползвате купон 5%BICFANS Успех!!!

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 16:07 от valpan

# 39
Здравейте момичета,
имам 2 поръчки - едната от 05.02, другата от 13.02, засега ни вест, ни кост ...
Започнах да се притеснявам. Колко е максималният срок за пристигане на поръчките?

# 40
А, по-горното ми зацикляне е било от по-стария браузер, но с 8-цата няма проблем. Flutter

# 41
  • Казанлък
Здравейте момичета,
имам 2 поръчки - едната от 05.02, другата от 13.02, засега ни вест, ни кост ...
Започнах да се притеснявам. Колко е максималният срок за пристигане на поръчките?

И аз чакам една от 8-ми... правих 3 поръчки на тази дата,двете за колегите отдавна са пристигнали,а моята все още я няма...
Не се притеснявай,все още има време..ако не пристигне до 40-тия ден,тогава може да се пусне диспут в Пейпал.

Момичета, някоя поръчвала ли от палитрите сенки тези 80 или 120 цвята.
Искам да поръчам, но предпочитам по-перлени цветове а от снимките не се вижда добре.
plqsmlqs,
в предната тема писах,че имам тези. 120 цвята...има от какво да си избира за всякакви ситуации. Точно тези сенки са перлени,добре се нанасят и са доста издръжливи. Както писах и преди,не могат да се доближат до скъпите марки(като Ланком,например),но с нищо не са по-лоши от тези на Avon.  Peace
Аз ги харесвам,поръчах още едни за подарък.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 20 март да ползвате купон 5%BICFANS Успех!!! 

# 42
Valpan, ще чакаме значи Simple Smile Hug

# 43
Момичета,
поръчката ми от 13.02 пристигна, но тази от 05.02 я няма още  Rolling Eyes Естествено, артикула, който най-много чакам, още не съм го получила ... Дано да не се загуби ...

Получих това:

http://www.buyincoins.com/details/6-pcs-magic-sponge-hair-soft-c … product-2950.html

За моята гъста коса, с дебел косъм, която е около педя под раменете, на пластове, поръчах 3 бр. Стигнаха ми. Лесно се борави с тях, мекички са, в момента съм с тях и ще ги махна утре да видим  Laughing

http://www.buyincoins.com/details/new-facial-hair-epicare-epilat … product-2623.html

Инструкция за ползване http://www.youtube.com/watch?v=pUHBdHH9hOE

Работи!  Laughing

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 23:13 от Lorraine In The Rain

# 44
valpan   bouquet

Имам поръчка от 6.02 разделена две и пусната на 6 и 7 съответно. Първата пристигна преди 2 седмици, а втората я няма. Рано ли е да им пиша?
Ако някой е поръчвал четки за грим може ли да ми каже дали са качествени, чудя се още дали да се пробвам  newsm78

Аз пуснах първата си поръчка на 7-ми февруари, разделиха я на две части. Едната, която е тръгнала на 14 февруари, преди няколко дни я получих. С един продукт вътре. А останалите 7 артикула, които са диспачнати още на 9 февруари, ги няма. Някой има ли с подобен случай, може ли да ме посъветвате - как и къде да търся инфо за пратката си?

Същата работа и при  мен , поръчката ми от 7 март са я разделили , първата част изпратена на 9 март пристигна на 19 втората изпратена на 12 март я няма   

Общи условия

Активация на акаунт