BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 573
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Хари, ако имаш нужда от помощ при пускане на диспут в ПейПал, пиши ми на лични. Ще помагам  Peace

# 61
странно  ми е че на 20 пуснах поръчка  за 2 чаши от тези като обектив  , за които дадох адрес направо за финландия -хелзинки   за дъщерята и прителя и като подарък  след 2 дни пуснах моята на 22 -ри  дне сдетето ми звъни и вика мамо чашите ми ги донесоха направо в къщи супер са ,де е бг-я де е финландия като ми дадоха че може да пътуват 20 дена минимум   подари голямото разстояние и с епритеснявах да не се загубят е ето вече са там а  newsm78 Laughingмойте ги няма 
 не е тайна че в бг пощи се краде много ...ще чакам нямам друг избор

# 62
Петя, много ти благодаря, ще гледам да те занимавам в най-краен случай.  bouquet

# 63
  • Варна
Пратката ми от 27.02. е пристигнала в БГ на 06.03., но в сайта на БГ пощи не мога да я проследя  Thinking

# 64
Здравейте! Hug Не бях забелязала, че има отделна тема за този сайт, та си зададох въпроса в общия сайт за пазауване от Китай с безплатна доставка.Та ще си копна питанката и тук,понеже като ви изчетох и съвсем ми се струва,че явно не съм успяла да пусна поръчка.....
"Аз да задам един малко глупав въпрос(може би), но не съм сигурна дали съм направила поръчката си както трябва в BuyInCoins  Та като платя през PayPal и нищо друго не отразява, освен пише над артикулите ми: "Dispatch from Hong Kong Warehouse".... Нито ми искаха някъде адрес, нито ми е отразено в PayPal плащане, та адреса от PayPal ли се ползва и до колко дни си дърпат парите? Като знам от Ларедут колко стъпки има докато поръчаш тук ми се стори много опростено и се чудя дали направих всичко както трябва
Ако може някой да ми разясни"
Всички артикули ми стоят в кошницата, а в акаунта ми дава,че нямам направена поръчка,в пей пал също няма нищо отразено, та да повторя ли?Като си пуснете поръчката кошницата ви изчиства ли се?
Извинете за многото въпроси,ама си нахаресах сума ти и джуннджорийки и ми се щеше да си ги получа Grinning

# 65
  • Казанлък
happy m@m@  Hug
Очевидно не си направила поръчката... Пробвай да повториш целият процес отново. След като си напълнила кошницата,в полето за Recommender въведи никнейм на препоръчителя(ако не си го направила още при регистрация...) за да ползваш 5% отстъпка при първа поръчка
Вдясно под кошницата ще видиш цялата картинка-цената на поръчката,отстъпките и т.н.
Преминаваш към плащането със бутон , ще те препрати към Пейпал,влизаш с твоят е-мейл и паролата(гледай е-мейла да съвпада с този от сайта),плащаш там и те връща във сайта да прегледаш още веднъж адреса си преди да потвърдиш окончателно.
Аз винаги съветвам предварително да добавите шипинг адреса си във сайта в My Account,но иначе ще ти вземе адреса от Пейпал автоматично. А и както казах,адреса винаги можете да го промените преди да потвърдите поръчката на последна стъпка.
Ако забележите някакви нередности във адреса или самата поръчка след като сте я направили,веднага им пишете чрез формата на сайта. Винаги реагират много бързо.
Парите ти се блокират веднага след като си направила плащането,но банката най-често ги освобождава по-късно.
Успех!

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 20 март да ползвате купон 5%BICFANS Успех!!!

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 18:07 от valpan

# 66
Втората част от поръчката ми, която е тръгнала на 9 февруари, още я няма. Да си я търся ли в п.к. или направо да пиша на китайците? Или пък да пусна диспут в Пейпал, какво ще ме посъветвате?!
Явно твоята и моята пратка се размотават заедно някъде, пуснати са на една дата и ги няма. Търсих я в ПК и нищо, писах на buyincoins и от там ми отговориха, че трябва да изчакам максималният срок от 35 до  40 дни за доставка , ако не дойде да ги информирам , но ако не дойде до 13.03 ще отворя диспут. Твоята пратка с кои пощи е изпратена и може ли да пуснеш едно ЛС ако евентуално я получиш в близката 1 седмица

# 67
Пратката ми от 27.02. е пристигнала в БГ на 06.03., но в сайта на БГ пощи не мога да я проследя  Thinking

по какво разбрахте кога пратката е влязла в българия защото моята от 23.02  я няма все още а в сайта с/у снимката продължава да се сменя датата  newsm78 newsm78

# 68
happy m@m@  Hug
Очевидно не си направила поръчката... Пробвай да повториш целият процес отново. След като си напълнила кошницата,в полето за Recommender въведи никнейм на препоръчителя(ако не си го направила още при регистрация...) за да ползваш 5% отстъпка при първа поръчка
Вдясно под кошницата ще видиш цялата картинка-цената на поръчката,отстъпките и т.н.
Преминаваш към плащането със бутон , ще те препрати към Пейпал,влизаш с твоят е-мейл и паролата(гледай е-мейла да съвпада с този от сайта),плащаш там и те връща във сайта да прегледаш още веднъж адреса си преди да потвърдиш окончателно.
Аз винаги съветвам предварително да добавите шипинг адреса си във сайта в My Account,но иначе ще ти вземе адреса от Пейпал автоматично. А и както казах,адреса винаги можете да го промените преди да потвърдите поръчката на последна стъпка.
Ако забележите някакви нередности във адреса или самата поръчка след като сте я направили,веднага им пишете чрез формата на сайта. Винаги реагират много бързо.
Парите ти се блокират веднага след като си направила плащането,но банката най-често ги освобождава по-късно.
Успех!

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 20 март да ползвате купон 5%BICFANS Успех!!!
Много ти благодаря!Очевидно съм направила всичко както трябва до момента с потвърждаването LaughingВърна ме след като уж платих с Пей пал,ама после не разбрах,че пак трябва нещо да потвърждавам и така си остана:))))А 5% ползвам като харесах страницата им във Facebook Wink
Много ти благодаря за разясненията!Сега ще пробвам пак!  bouquet

# 69
Поръчах вече и този път всичко си беше ОК, явно предния път нещо се е объркало...Но за жалост не ми позволи този път да си добавя какъвто и да било код SadНо ми писна и понеже поръчката ми не е за голяма сума си я пуснах така....Другия път, живот и здраве,ако съм доволна!Благодаря още веднъж за съдействието!  bouquet

# 70
Винаги можеш да си направиш нов акаунт и в полето "Recommender" да въведеш ник-нейма си от първия  Peace така всички отстъпки ще се трупат за теб  Peace

rallii  Wink

# 71
  • Казанлък
по какво разбрахте кога пратката е влязла в българия защото моята от 23.02  я няма все още а в сайта с/у снимката продължава да се сменя датата  newsm78 newsm78

risi_67,в сайта на БГ пощи можете да видите само пратките,за които имате тракинг номер.(в този формат: RA428***835CN). Той се дава за пратки над 35 долара или трябва да се доплати при желание...

В сайта срещу снимката вляво стои датата и часът на изпращането,а вдясно- реално време(китайско  hahaha)

# 72
това имам пратено на пощата си:
Dear rallii,

First of all, thanks for choosing buyincoins.com as your favorite online shopping partner. To build a long-term business relationship and maximize your benefits as a recommender, we updated our coupon and recommendation regulations as below:

1. Buyincoins.com won't lunch coupon >5%, which ensure recommenders' advantage in terms of pricing.
 2. Buyincoins.com only lunch short-term coupon >5% but <10% occasionally and under certain conditions. Eg. 8% off if order > $100
 3. Coupon and recommendation cannot be used in the same order, which won't affect your income.
 4. Effective Duration: 60 days.

For your convenience, we designed few logos, promotions and some hot sellers that may easy for your business. Click the link below for more details.
http://www.buyincoins.com/lp/coupon-recommations.html

Kindly Reminder: Pleases update your own promotion as soon as possible to ensure your income. Don't forget to remove the invalid coupon code specially.

Good News: we will launch "Quick Coins Withdraw" system soon, as expected, this will help you withdraw your coins much faster and easier.

Don't hesitate to ask if you have any further question concerns this issue.

Best regards,
 Kelly.Wu
 Marketing Manager
 BuyinCoins.com

успешни поръчки!

# 73
това имам пратено на пощата си:
Dear rallii,

First of all, thanks for choosing buyincoins.com as your favorite online shopping partner. To build a long-term business relationship and maximize your benefits as a recommender, we updated our coupon and recommendation regulations as below:

1. Buyincoins.com won't lunch coupon >5%, which ensure recommenders' advantage in terms of pricing.
 2. Buyincoins.com only lunch short-term coupon >5% but <10% occasionally and under certain conditions. Eg. 8% off if order > $100
 3. Coupon and recommendation cannot be used in the same order, which won't affect your income.
 4. Effective Duration: 60 days.

For your convenience, we designed few logos, promotions and some hot sellers that may easy for your business. Click the link below for more details.
http://www.buyincoins.com/lp/coupon-recommations.html

Kindly Reminder: Pleases update your own promotion as soon as possible to ensure your income. Don't forget to remove the invalid coupon code specially.

Good News: we will launch "Quick Coins Withdraw" system soon, as expected, this will help you withdraw your coins much faster and easier.

Don't hesitate to ask if you have any further question concerns this issue.

Best regards,
 Kelly.Wu
 Marketing Manager
 BuyinCoins.com

успешни поръчки!
Явно са го пратили на всички клиенти  Peace

# 74
Здравейте,
последната ми поръчка е разделена на две, но са ми оставили Tracking Number. Сумата не е голяма и се учудвам на двата номера.
Знаете ли как точно мога да ги проследя?

Общи условия

Активация на акаунт