BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 609
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Някой има ли наблюдение за изчерпаните продукти дали и за колко врее ги зареждат отново. Моята поръчка от 20.02 още я няма.

# 76
  • на село
Здравейте,
последната ми поръчка е разделена на две, но са ми оставили Tracking Number. Сумата не е голяма и се учудвам на двата номера.
Знаете ли как точно мога да ги проследя?
Сигурна ли си че е тракинг? newsm78 и моята е разделена на две и има някакви номера под всяка(така започва szs),тракинг номерата  започват с RA..... Peace

Някой има ли наблюдение за изчерпаните продукти дали и за колко врее ги зареждат отново. Моята поръчка от 20.02 още я няма.
моята е от 14.02 и също е няма а уж всичко е тръгнало Crossing Arms

# 77
пуснах поръчка на 3 март със ето тези нещица....пък да видим...
http://www.buyincoins.com/details/1-x-magic-bun-hair-twist-styli … product-2625.html
http://www.buyincoins.com/details/lady-s-magic-hair-drying-towel … product-2978.html 
иначе от сайта съм поръчвала 5-6 пъти..като цяло съм доволна:)

# 78
❣Pola777❣ изобщо не съм сигурна, че са тракинг номера и моите започват с тези цифри, но пък пише, че е тракинг номер и това ме учуди.

# 79
  • Ямбол
plqsmlqs копирай и покажи номера,да не е номера на поръчката от самия ти сайт започващ с В....числа

# 80
  • София

Изчерпаните продукти може  да не се заредят отново
По-добре им пиши и ги попитай

При първа поръчка:
 Recommender = nemeida    /дава 5% намаление/

# 81
Днес за първи път пуснах поръчка и сега ще си я чакам с нетърпение Simple Smile, само съжалявам, че силиконовите форми за мъфини се изчерпаха Embarassed, но по-нататък ще се надявам да ги пуснат отново. Simple Smile
Благодаря за съдействието на valpan и varzak Heart Eyes

# 82
в ахапи дейл няма ли безплатна доставка не мог ада разбера как да пусна без да плащам за доставка някой може ли да се отзове.

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 16:45 от vtvt

# 83
  • В друго измерение
vtvt, не съм ползвала сайта, но понеже ровичкам из форума и те видях и в общата тема, та да си кажа...
Не, не виждам безплатна доставка, описали са си че е платена доставката...
Доколкото виждам на всичко си е платена доставката, има явно периодично нещо като бонуси на някои артикули - вместо намаление, безплатна доставка, но това изглежда е от дъжд на вятър  Outta Joint
Дано ти отговори някой, който ползва услугите им  Hug

# 84
  • София
Получих машинката за обиране на топченца от пуловери - не върши никаква работа. Огледалцата - бисквитки, едни лъжички с различни грамажи от 100 мл до 5 мл и няколко магически гъби.

# 85
  • на село
Получих машинката за обиране на топченца от пуловери - не върши никаква работа. Огледалцата - бисквитки, едни лъжички с различни грамажи от 100 мл до 5 мл и няколко магически гъби.
от коя дата ти е тази поръчка?

# 86
Явно няма да поръчвам от ахапидейл то за 14долара ми иска още толкова за доставка. Ще се търси в другите сайтове. Rolling Eyes

# 87
  • Сливен
Здравейте,
последната ми поръчка е разделена на две, но са ми оставили Tracking Number. Сумата не е голяма и се учудвам на двата номера.
Знаете ли как точно мога да ги проследя?
Сигурна ли си че е тракинг? newsm78 и моята е разделена на две и има някакви номера под всяка(така започва szs),тракинг номерата  започват с RA..... Peace

моята е от 14.02 и също е няма а уж всичко е тръгнало Crossing Arms
и моята е от тогава и няма нищо

# 88
  • София
emy_emy от коя машинка не си доволна, в сайта си спомням, че имаше две машинки-едната беше по-евтина, другата-по-скъпа.

# 89
  • Сливен
Някой получил ли е поръчка от 13,02 .От моята ни вест ни кост. Доколко време трябва да пристигнат някой виждам много получават други не.Дали ще получа нещо

Общи условия

Активация на акаунт