BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 612
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Лана, аз моята от 13,02 я получих миналата седмица в понеделник, но тази от 05.02 още не съм я получила .... Времето за получаване е 30,40 дни. Ако до 40 ден не получиш нищо се пуска диспут в Пей Пал, ама идея си нямам как  Rolling Eyes Моето поне е за смешна сума, но пък си искам артикула...

# 91
  • Сливен
Лана, аз моята от 13,02 я получих миналата седмица в понеделник, но тази от 05.02 още не съм я получила .... Времето за получаване е 30,40 дни. Ако до 40 ден не получиш нищо се пуска диспут в Пей Пал, ама идея си нямам как  Rolling Eyes Моето поне е за смешна сума, но пък си искам артикула...
благодаря ти а всъщност 30-40 дни това работни ли да броя защото ако са работни то отива към 2 месецаако ли не са работни имам още малко да чакам и ще пускав диспут. Всъщност за пръви път пускам поръчка и се притесних много че нищо не съм получила .Често поръчвам по интернет но никога не съм чакала толкова много и затова силно се притесних но ще почакам още 10 дни пък ще видим.То и аз незнам как става пускането на диспут в пейпал но и това ще разбера.

# 92
Как да пуснете диспут:

За да пуснете диспут, намирате трансакцията, отваряте я и избирате Resolve a problem with this transaction. Следвате стъпките и описвате случая.
Ако не сте получили стоката - избирате I haven't received my item.
Ако стоката се различава от описанието - избирате The item I received is significantly not as described. В този случай ще ви накарат на върнете стоката за ваша сметка и едва след като продавачът си получи пакета, ще ви върне парите.
Внимавайте да не затворите диспута, защото няма да можете да го отворите отново.
Ако не намерите решение с продавача в диспута, може да ескалирате до Claim. По този начин оставяте решението за спора ви с продавача да бъде взето от Пейпал. Бутонът за ескалиране до Claim се появява няколко дни след пускането на диспута, не веднага.

Имайте предвид, че в Пейпал НЕ СЕ ВИЖДА наличността по картата, която сте регистрирали. Там ще седят само нули, ако ще и милиони да имате по картата. Това не е електронно банкиране и няма как да ви се виждат парите.

valpan ме светна.Това е от темата на Пейпал.Още не съм им писала.Утре след като отида в пощата, ще го мисля.

# 93
Все се каня да споделя - изключително впечатлена съм от тази джаджа  Peace Първоначално я гледах като индианец, но като й хванах цаката, направо се изумих каква работа свърши за 2-3 минути  Laughing

А това вече някой изпробва ли го? Върши ли някаква работа?

# 94
  • Казанлък
Имам някакво известие...утре отивам във пощата и се надявам да е пратката от 8.02  Praynig Praynig Praynig  То идва време вече и за онази от 16.02 и другите  Joy Joy Joy

Момичета,по форуми срещам много отзиви за закъснели пратки.... дори търговци от e-bay предупреждават,че има проблем с китайските пощи.
Просто след 40-тия ден пускайте диспут,а след това или ще дойде пратката,или ще си получите парите. Да се надявам,че няма да ни се наложи да го правим  #Crazy Praynig Rolling Eyes
Аз да споделя за моят таблет... Поръчах го на 26-ти февруари...на 27 е изпратен със тракинг номер и...нищо никъде до 6-ти март (регистрирана съм и проверявам във няколко сайта) . Тогава е постнат на китайска поща в Шанхай(това е само 1-ва стъпка). След това пак нищо....до вчера. Вече пристигна в транзитен пункт...това е втора стъпка,а има още 3 стъпки преди да излети към България. Така че има доста големи забавяния със тези пощи. За сравнение с поща Хонгконг нещата се обработват и изпращат за 3-4 дена.
Имам още една пратка с тракинг-номер от друг сайт и също има доста голямо забавяне. До днес нямаше никакви новини за нея в никакви сайтове,а днес се появяват всички стъпки и вече е на път към мен. Много закъсняват и с обновяването на информация  #Cussing out

Получих машинката за обиране на топченца от пуловери - не върши никаква работа. Огледалцата - бисквитки, едни лъжички с различни грамажи от 100 мл до 5 мл и няколко магически гъби.
emy_emy,дай я на някой мъж да я погледне. Има някаква опция за регулиране....виждала съм отзиви на момичета,че проблемът се решава.... Дано да е така  Praynig

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 20 март да ползвате купон 5%BICFANS Успех!!!

# 95
  • Сливен
Имам някакво известие...утре отивам във пощата и се надявам да е пратката от 8.02  Praynig Praynig Praynig  То идва време вече и за онази от 16.02 и другите  Joy Joy Joy

Момичета,по форуми срещам много отзиви за закъснели пратки.... дори търговци от e-bay предупреждават,че има проблем с китайските пощи.
Просто след 40-тия ден пускайте диспут,а след това или ще дойде пратката,или ще си получите парите. Да се надявам,че няма да ни се наложи да го правим  #Crazy Praynig Rolling Eyes
Аз да споделя за моят таблет... Поръчах го на 26-ти февруари...на 27 е изпратен със тракинг номер и...нищо никъде до 6-ти март (регистрирана съм и проверявам във няколко сайта) . Тогава е постнат на китайска поща в Шанхай(това е само 1-ва стъпка). След това пак нищо....до вчера. Вече пристигна в транзитен пункт...това е втора стъпка,а има още 3 стъпки преди да излети към България. Така че има доста големи забавяния със тези пощи. За сравнение с поща Хонгконг нещата се обработват и изпращат за 3-4 дена.
Имам още една пратка с тракинг-номер от друг сайт и също има доста голямо забавяне. До днес нямаше никакви новини за нея в никакви сайтове,а днес се появяват всички стъпки и вече е на път към мен. Много закъсняват и с обновяването на информация  #Cussing out

Получих машинката за обиране на топченца от пуловери - не върши никаква работа. Огледалцата - бисквитки, едни лъжички с различни грамажи от 100 мл до 5 мл и няколко магически гъби.
emy_emy,дай я на някой мъж да я погледне. Има някаква опция за регулиране....виждала съм отзиви на момичета,че проблемът се решава.... Дано да е така  Praynig

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 20 март да ползвате купон 5%BICFANS Успех!!!
сподели моля те дните за пусканена диспут 40 работни или календарни трябва да сая

# 96
И аз си я поръчах  Sad , толкова положителни мнения има в сайта, да не би нещо батериите да не са читави  newsm78

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете kalidi

# 97
Срока за пускане на диспут в ПП е 45 календарни дни от пускане на поръчката. Не чакайте да станат 45, пуснете го по-рано  Peace

# 98
  • София
emy_emy от коя машинка не си доволна, в сайта си спомням, че имаше две машинки-едната беше по-евтина, другата-по-скъпа.

http://www.buyincoins.com/details/fuzz-fabric-remover-sweater-cl … product-2587.html

от тази, някой я беше похвалил в темата. Отдолу по дупчиците има три ножчета, които се въртят, но изглежда не могат да "захапят" топченцата ....
От 04.02 ми е поръчката  Hug

# 99
моята машинка е същата и захапва доволно  Peace
опитай да затегнеш с завъртане пластмасовата част, която придържа решетчицата - така се регулира колко "ниско" да "остриже" блузата  Crazy

# 100
  • софия
Пуснах сега няколко неща. Да видим колко ще ги чакам.
Този кътър го чакам сума време да се появи. В ибей е по-евтин, но пък другите неща ги няма.

# 101
  • София
...

Имам такова в колата. Не работи. Представлява мазна течност, която временно заличава следата, докато не се измие. Прикрива временно дребни драскотини само по лака, все едно е минат с мокър парцал.

# 102
...

Имам такова в колата. Не работи. Представлява мазна течност, която временно заличава следата, докато не се измие. Прикрива временно дребни драскотини само по лака, все едно е минат с мокър парцал.

ЕЕЕЕ аз също им се бях навила на тези скубачки за пуловери ама сега кажете вършат ли работа или не вършат да поръчвам или да не поръчвам. Е от друг сайт щото в този се свършиха.

# 103
  • софия
...

ЕЕЕЕ аз също им се бях навила на тези скубачки за пуловери ама сега кажете вършат ли работа или не вършат да поръчвам или да не поръчвам. Е от друг сайт щото в този се свършиха.

Такива машинки има във всички немски магазини. Под 10 лв. са Peace

# 104
то че има има ама вършат ли работа махат ли бобчетата демек изрязват ли ги или като епилатора трябва един час да обикаляш докато изскубе всички косми. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт