BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 640
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Казанлък
клипчето стана мн голямо, как да им го пратя.

Можеш да го качиш във Youtube и да им пратиш линка...

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-7% отстъпка.Пробвайте с тези: 7%SMOFF, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 616
  • Където е сърцето
В този сайт има ли кантари за телесно тегло? Нещо не можах да ги намеря. ooooh!

# 617
  • UK
Въпрос - как да платя, чрез кредита, който имам натрупан в акаунта си, а не с Пейпал?
Имам 2 бутона за плащане единия с ПП, другия Standard Checkout, като натисна втория ми излизат колко coins имам, задавам сумата отдолу, но после нищо не става. Имам натрупани 5 долара, върнаха ми ги от една неполучена поръчка, искам да използвам тях за новата поръчка.

# 618
по-напред в темата ако се разровиш сме обсъждали плащането с Коинси (върни се на 09.04.2012)  Peace http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.26850390
По принцип връщат обратно сумите за неполучени артикули в ПП и след около 5 дни се появяват и в банковата с/ка.

при първа регистрация в сайта може да въведете в полето "Recommender" rallii и ще имате 5% отстъпка
ето как да стане това, и не само  http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.26856434.big

# 619
Направих поръчка, но не можах да видя къде в пайпал се уточнява цвета на артикула?
Изчетах предишните теми и мислех , че ще се справя, но наистина не е ясно.  ooooh!

# 620
  • Казанлък
Въпрос - как да платя, чрез кредита, който имам натрупан в акаунта си, а не с Пейпал?
Имам 2 бутона за плащане единия с ПП, другия Standard Checkout, като натисна втория ми излизат колко coins имам, задавам сумата отдолу, но после нищо не става. Имам натрупани 5 долара, върнаха ми ги от една неполучена поръчка, искам да използвам тях за новата поръчка.

dejie, тези 5 долара във вид на коинси ли са? Ако е така,то ползвай бутон Standart checkout,въведи първо адресни данни от лявата страна, после въведи сумата на коинси и потвърди това. Ако цената на поръчката е по-голяма,то остатъка ще платиш със пейпал.

Направих поръчка, но не можах да видя къде в пайпал се уточнява цвета на артикула?
Изчетах предишните теми и мислех , че ще се справя, но наистина не е ясно.  ooooh!
anette, по принцип бутонът Add message to seller във Пейпал се появява точно под адреса за доставка по време на плащането. Но съм имала случаи,когато просто го нямаше и не знам причината. Ако си имала възможност да избереш цвета още по време на поръчката(когато си слагала нещата във кошницата),то няма да имаш проблеми.  Wink
В този сайт има ли кантари за телесно тегло? Нещо не можах да ги намеря. ooooh!
Не съм виждала такива кантари...  newsm78

Приятели,утре заминавам в чужбина и ще прекарам отпуската си със роднини и приятели(ще бъда там до края на юни  Peace).
Сигурно ще имам достъп до интернет от време на време и ще влизам във форума,но няма да е толкова често.
На всички ви пожелавам хубави и слънчеви дни!

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-7% отстъпка.Пробвайте с тези: 7%SMOFF, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 621
valpan , благодаря за отговора,много си мила. Наистина нямаше такъв бутон.
Добре, че при поръчката посочих цвят, но тези техни червени надписи много ме стресират. Twisted Evil

И приятна ваканция!

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 18:38 от Janette

# 622
Здравейте, скоро писах за неработещ MP5 Player - оказа се, че батерията е негодна. Писах няколко пъти на сайта, казват да опитаме с други кабели и т.н.
Искам да го сменим или да го пратим и да ни върнат парите - за подарък за РД беше на детенце.
Но той не работи.  Confused
Носихме го на майстор, само за да провери кое не му е в ред - "измери" с някакъв уред батерията и  тя дава проблем, така че е сигурно, че не е от кабелите.

Какво ще ме посъветвате да направя?
Харесва ми плейъра, но той не може да се ползва.
Какви са ми правата?

П.П. не съм чела темата назад

# 623
  • Балчик
А не може ли просто да смените батерията?

Преди писахте,че над определена стойност дават тракинг номер. За моя таблет писаха, че е изпратен, но номер нямам, сумата не е малка. Второ писмо ли ще ми пратят с номера?

# 624
  • Казанлък
Джемма, влез в My account и виж поръчката си. Там ще намериш тракинг номер и снимката на пакета Wink

# 625
  • Балчик
Видях го, благодаря много. Peace

# 626
А не може ли просто да смените батерията?

Тука няма с каква да я сменим, а и така го получихме неработещ - редно е да се замени.
Разбирам да сме го ползвали и в последствие да се прецака, обаче той така си дойде - развален.

Мисля, че имаше някакви права на потребителите при Интернет пазаруване, май имаше някакъв срок да върнеш неработещ продукт или продукт, неотговарящ на предварителните описания.  Rolling Eyes

Моля за съвет и помощ.

Дали мога да пусна диспут в Пейпал и да си поискам парите обратно????? Харесва ми, но ще се откажа, ако не искат да го сменят.

# 627
  • в 1001-та нощ
по закон в България до 7 дни от покупката, но е важно да видите каква е политиката на сайта; евентуално да Ви изпратят и батерия  Rolling Eyes

# 628
Здравейте , имам едно въпросче към по-запознатите . В две от поръчките ми в buyincoins на бележките , които качват от сайта като снимки , които са на пакета пишеше par avion , което както разбрах означава , по въздух , но на другата по-малка поръчка не пише. Това значи ли , че ще пристигне по друг начин и по-бавно  newsm78
Иначе да кажа , че първата ми поръчка , направена на 5-ти този месец , с липсващ един артикул пратен на 9-ти пристигна вчера . Двете пристигнаха заедно в отделни пакети Simple Smile

# 629
  • Ловеч
В две от поръчките ми в buyincoins на бележките , които качват от сайта като снимки , които са на пакета пишеше par avion , което както разбрах означава , по въздух , но на другата по-малка поръчка не пише. Това значи ли , че ще пристигне по друг начин и по-бавно  newsm78
Нищо не значи при китайците. Винаги излитат по въздушен път. Ако е с кораб ще се забави прекалено дълго 30-40 дена и няма да е по евтино и изгодно за тях. Има  значение единствено дали пратката е с tracking number или не. Проследяемите пратки се обработват приоритетно от пощите им.

Разбирам да сме го ползвали и в последствие да се прецака, обаче той така си дойде - развален.

Мисля, че имаше някакви права на потребителите при Интернет пазаруване, май имаше някакъв срок да върнеш неработещ продукт или продукт, неотговарящ на предварителните описания.  Rolling Eyes
Дали мога да пусна диспут в Пейпал и да си поискам парите обратно????? Харесва ми, но ще се откажа, ако не искат да го сменят.
Моят съвет е да напишеш че много ти харесва, но батерията тотално не работи повече от 2-3 минути и ако е възможно да ти изпратят само батерия, тъй като стойността на пратката за да я върнеш от БГ до Китай напиши, че струва повече от самия плеър  Wink Ако не са съгласни, то искай да те компенсират за умрялата батерия+ сума за ремонт. Но няма да вземеш повече от 10 долара. А за да я върнеш пратката ще дадеш поне 15лв. Диспут може да повдигнеш в пейпал, но ще те забавят достатъчно дълго време и вероятността пейпал да отсъди да върнеш плеъра, а те да ти върнат парите не е малка.. А правата на потребителите в интернет... Интересна тема. Пробвайте да върнете в България нещо в 7 дневен срок от покупката и ще се видите в чудо. Мъка е.. И по трудно да от това да върнеш нещо в чужбина..

Общи условия

Активация на акаунт