Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако котката ми има реакция към капките за бълхи?
Кога е подходящият период за даване на хапчета против паразити на котката?
Как да подрязвам ноктите на котката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако котката ми има реакция към капките за бълхи?
-
Кога е подходящият период за даване на хапчета против паразити на котката?
-
Как да подрязвам ноктите на котката?
-
Как мога да намеря котилото на домашна котка, която живее в апартамент?
-
Какво да правя, ако котката ми има цистит?
Разбира се то си е по моя вина,защото си играя с Гарфилд и той си ме драска,но как да му устоиш на това мъниче
Много е тъжно наистина. Но поне се утешавай с мисълта че си е поживяла дълъг, щастлив живот, обичана от вас! 13 години са доста, дошло й е времето. Сигурна съм че ви е благодарна за живота, който сте й подарили, и е спокойна, че е с вас в такъв момент
Винаги сме били много против и исках детето да си остане мъжле и да си има поколения. Много трудно се решихме на тази крачка. Утре имаме час за операцията планирана преди обяд. Много ми е притеснено как ще понесе новата упойка и стрес. Незнам дали ще се успокои изобщо и дали ще спре да напада и маркира имайки предвид, че е вече на годинка и половина. Стана доста дълго но се надявам да намеря подкрепа и мнения във ваше лице. Мерси предварително! 

Поне да беше го поствал
Сега му е по-трудно да драска
Потърси и друго мнение, не се примирявай и не се отказвай още в началото.