Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако котката ми има реакция към капките за бълхи?
Кога е подходящият период за даване на хапчета против паразити на котката?
Как да подрязвам ноктите на котката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако котката ми има реакция към капките за бълхи?
-
Кога е подходящият период за даване на хапчета против паразити на котката?
-
Как да подрязвам ноктите на котката?
-
Как мога да намеря котилото на домашна котка, която живее в апартамент?
-
Какво да правя, ако котката ми има цистит?

Отделно какъв стрес ще е в непознатата обстановка и сред непознати хора и други животни. Предполагам, че 4 дни няма да сте в къщи. Сложи тоалетна в 2-3 легена, в други 2 легена/кофи сложи вода и изсипи много суха храна и котето спокойно ще ги преживее тези дни. Ако има кой да погледне дали всичко е наред на средата на периода ще е добре, но не е фатално. 3-4 дни спокойно могат да останат сами. Най-много първия ден да преяде и повърне от лакомия. После ще се укроти. Ще му е самотно, но поне ще си е в познатата обстановка.
! Да си жива и здрава, и всички покрай теб! Как е Мъркачев?
! И нашият първи котарак Джинджър беше "на тати момчето", но милуто така и не можа да си обърне душицата по същия начин за някой от следващите котаци. 
Направо не знам как ще се оправим /опазим/, че тримцата са свикнали и си и спят заедно, ама моят хубавец не е виждал кучета на живо.
В ужас и потрес съм! Но в никакъв случай няма да карам детето си да оставя животинките на хотел. Хем е скъпо, хем ... Тaня67 го е написала. Аз обаче се страхувам да оставям животното без надзор. От много години не ходим никъде защото няма как да водим котарака, а и няма на кого да го оставим. Един единствен път се случи децата в София, а аз и мъжът ми в командировки с преспиване. Още работех тогава. И колко страх съм брала в тия 24 часа, като знам че Сиско е сам
! Единствено на едно съседче, което вече учи в Свищов, докато си беше тука, съм му оставяла да наглежда котарака по времето, когато търчах по болници в София за мъжа ми. Но само за през деня.

! Моля споделете с нас простосмъртните тайната на котешкото дълголетие!