Защо като сме на "чужда земя" и можем да спазваме законите , да не мърсим , да се съобразяваме , а като сме си у нас - кочината да е пълна ?
И ако някой тръгне да направи нещо добро в една посока , се почва " ама защо сега това ще се прави , знаеш ли каква нужда имат пенсионерите,кучетата,цветята , извънземните "
Винаги се гледа лошата страна . Сега ако вземат да оградят за кучетата , вместо повечето нагласи да са положителни , повечето отзиви ще са " ами тия пари що не се инвестират в не знам си какво си " , а че аз и детето ми ще сме защитени от човешкото нехайство и колко плюсове има това , кой ли ще се сети ? ( друг е въпроса ,че общината е тази ,която трябва да вземе тези пари от данъците на кучкарите и ако не стигат да вдигнат данъка , сиреч да отиде някой ум и да измисли добре нещата ) Изобщо има някаква негативна тенденция ,когато се прави нещо хубаво първо му се изкарват негативите , а след това - защо не се е направило първо за еди кой си
Не ми харесва това . Толкова ли се разпадна държавата ,че вече почти всеки е на режим " всеки за себе си " ? ... Извинявам се за спама
( че останала част е забранено да се разхождат с куче )
Веднага цитирам потвърждение от една кучКАРка.
( че останала част е забранено да се разхождат с куче ) Препоръчани теми