Интериорен стил по аматьорски 5

• 82 634
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Малко да повдигна  Wink

small cool 2012

# 541
Момичета, ето го и моето ЦВЕТНО ПЕТНО В ИНТЕРИОРА!

http://ideizajenite.blogspot.com/2012/04/blog-post_23.html

ЛЕСНО И ИНТЕРЕСНО! Grinning

# 542
Отговарям с три цветни аранжировки  Simple Smile

http://www.79ideas.org/2012/05/three-ideas-for-flower-arrangements.html

# 543
Радостина много я харесвам и това,което показва също,но не са нейни. Рядко показва авторски неща,макар,че ги изпипва отлично! Но въпреки всичко,блога й ми е фаворит! Laughing Laughing Laughing

# 544
Е, те блоговете с авторски, да не говорим само авторски неща се броят на пръсти, сигурно, в целия нет общо. И чуждите блогове са така. Ама то няма как да обзаведеш 100 къщи, че да показваш. Радваме се на снимките и толкова.

# 545
От година следя блогове и други източници на интериори - навсякъде на някой рафт намира място бюст или само глава на Буда. Това някаква мода ли е? Първо ми хареса, сега вече ми стои много изтъркано.  Thinking

# 546

Охх, прекрасни Simple Smile
Люляка (ми замириса Simple Smile ) ми припомни как ходехме да го крадем като деца. Тук около нас е пълно с люляк, само ходя да го мириша (да пипна, разбира се, не смея  Naughty) Дано един ден като стана бабка да си имам дворче с цветя  Simple Smile

# 547
А аз си имах люляк също и то набран от крайуличните храсти  Simple Smile нали сме си в България, никой не му пука. Ето моята аранжировка

после и акация имах за 3 дни

но от пуста кана ми се надраска масата и повече няма да слагам  Confused

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 07:19 от pina

# 548
О това много яко  Crazy Аз си мислех че мойто апартаментче е нюню  Laughing.

# 549
  • София-в сърцата на моите деца
pina,много красиво с тази кана.. PeaceЗа да не ти драска отдолу,лепни едно парче филц или от онези подложки,които се слагат в шкафовете против пързаляне Peace

# 550
О това много яко  Crazy Аз си мислех че мойто апартаментче е нюню  Laughing.

Да и аз съм силно заинтригувана от тези интериори, има неща, на които се дивя.
Тази http://p-cdn.apartmenttherapy.com/4f74e5600f24264ecc0000ec._w.540_.jpeg  спалня например-ужасно микроскопична, пък не е прихлупена и съвсем клаустрофобича,
сигурно заради светлината от прозореца.
 Аранжировките с цветя, които Пина показа ми харесват много. Ние в къщи
тачим много самораслите китки, всеки ден имаме нова аранжировка от
овчарски торбички, великденчета, лайкучки и глухарчета Laughing.

# 551
Да и аз съм силно заинтригувана от тези интериори, има неща, на които се дивя.
Тази http://p-cdn.apartmenttherapy.com/4f74e5600f24264ecc0000ec._w.540_.jpeg  спалня например-ужасно микроскопична, пък не е прихлупена и съвсем клаустрофобича,
сигурно заради светлината от прозореца.
По-скоро, защото е отворена към останалата част от помещението, а няма врата, която да я отделя, а може и заради двете неща.
Другата със синия тапет е още по-тясна и от моята като я гледам - при мен има ~40см от леглото до стената, а тук ми се струва че е по-малко. За съжаление няма размери на разпределението и е трудно да се прецени точно.

# 552
Хъм, Миоки, на мен ми се струва, че има врата на първата, май е отделна
стаичка. Нашата спалня още не е отделено от дневната, нещо още не мога
да се реша да действам. Обаче известно време леглото ни беше долепено
до прозореца, който е южен, и в топлите месеци никак не беше приятно.
То и сегашните завеси са малко тъмнички, със сигурност поне тях ще сменя това лято,
пък може и да закача един корниз на тавана и да отделя и леглото със завеса Laughing.
Мъжът ми не е възхитен от тази ми идея обаче..

# 553
Не, няма врата, погледни планчето на последната снимка  Simple Smile

Според мен отделянето със завеса е добра идея, ако не му харесват пердета може една японска стена. Не знам точно как ви е разпределението, ама за мен е голямо облекчение, ако мога да си оставя леглото неоправено без това да ми прави разхвърлян хола  Embarassed

# 554
PIna, много красива аранжировка с тези естествени цветя, а каната е уникална!

Общи условия

Активация на акаунт