Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 478
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Браво, Марта! Много хубаво си го описала   bouquet

Напомня ми за сценарии, разработван в една нощна смяна преди n месеца  Joy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=586795.90

Специални поздрави на Гери, Нелка и Синчеритка  newsm51

Бунчок , това беше велико - в четири сутринта какви сме ги мъдрели !? Joy Joy Joy Joy Joy

# 286
Браво, Марта! Много хубаво си го описала   bouquet

Напомня ми за сценарии, разработван в една нощна смяна преди n месеца  Joy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=586795.90

Специални поздрави на Гери, Нелка и Синчеритка  newsm51

Бунчок , това беше велико - в четири сутринта какви сме ги мъдрели !? Joy Joy Joy Joy Joy

Нелииии  Hug Hug Hug

# 287
  • Разград
Fatmagülün suçu ne -Kerim is seeing a psychiatrist because of Memo

# 288
  • София

До сега не ме беше пленявала така никоя друга артистка.........толкова е красива,че мога да я гледам с часове!!!Надарена с всичко,бе-то лице,коса,устни,тяло,крака,грациозност,ум,талант пу пу да ни й е уроки!!!Обичам я!!!

# 289
Ох, най- после свърших с четенето!Сега "отивам" да гледам 21 еп. на Облака, но преди това DAMON какво ще кажеш за този поглед? Heart Eyes

Ето погледа на влюбена и желаеща любимия Фатма .
Берен не го е показала с Керим
/никой не очаква креватни изпълнения /

Това е поглед на радост и партньорство и може да е към майка или член на семейството

# 290

Една вечер след  инфарктна серия подпихме и в четири сутринта започнахме да мислим за бар да си допиваме и да слушаме музика.....Ехххх .., хубави времена - първи сезон беше велик..., предизвикваше "лудостта" скрита в нас !?  Peace Joy Hug Hug Hug

# 291
Абе стига сте и обръщали внимание на DAMON,че само това чака.В Пленителката ръси обиди и простотии безогледно-не и обръщайте внимание!Както каза Аша Wink-не спори с глупак-отстрани не се вижда разликата!
А сега за оправяне на "сатанинския" вкус в устата

http://www.youtube.com/watch?v=mtJGJP50zNw

# 292

Това е поглед на радост и партньорство и може да е към майка или член на семейството

Едно си баба знае, едно си бае! Hug

Извинявайте, не издържах, няма да се повтори. Peace

# 293
  • София-в сърцата на моите деца
Хубавец ни  е той! Peace

# 294
newsm10 newsm10 Ей това е самата истина. Ако ролята се изпълняваше от някой,който не ви е залепнал на очите коментарите щяха да са съвсем други  Peace

Абе като цяло Енгин ни е залепнал и на очите и на сърцето Embarassed, две мнения няма. Ама сериозно, да ти кажа, ако Мустафа Булут не ми допадаше като образ, аз не виждам изобщо с какво щеше да е ценен сериалът. Той е най-голямата "интрига" в този сериал.

А  Енгин като М.Булут прави много по-завладяващ образ от образа му на Керим.Така,че аз лично за себе си не смесвам нещата. Но Енгин си е Енгин,това е положението  Laughing!!!

smile3501

Аз харесвам Мустафа Булут като образ. Но все пак е истина, че той се играе от Енгин и Енгин вдъхва живот на този образ. Ако се играеше от друг (с по-малък талант от Енгин - нямам предвид по-красив или грозен от него) - сигурна съм, че пак щях да виждам положителните страни на образа, но може би към негативните щях да бъда по-безкомпромисна. Фърат изобщо не го харесвам - като мъж и като Мустафа - като актьор е много добър. Енгин (Д-р Сердар) харесвам доста като мъж (е не толкова колкото Енгин Акюрек), но образа му - никак (прекалено ми е скучен, измислен, лишен от страст). Така, че ми е трудно да дефинирам принципа, по който ги възприемам. Явно е смесица от физика, химия и други природни науки Simple Smile

# 295
Damon,ще ми е много интересно да видя  някоя любовна сцена с Фатмагюл и Керим и ти пак да кажеш-ама  това е любов между брат и сестра! Егаси и братската любов ще е!!!  Shocked

# 296
  • София
Аз пак за Берен,ама сега съм на вълна да й разглеждам снимките и да правя колажи с нея.Достойна е да бъде Мис.......,а помеждудругото не помня коя година беше,но Мис свят стана туркиня и беше страшно красива....!!!!

п.п Аз защо продължавам да си мисля,че Damon и black star са една и съща личност newsm78 newsm78 newsm78......някой мъж,решил да направи бойкот на гаджето си,ядосва я като знае,че чете тук Joy

# 297
Правилно предположих миналата седмица ,че Мустафа ще победи Керим  и Фатма ще го спасява,само  не се сбъдна ,че Мустафа ще  успее  да я отвлече за по-дълго
Според мен  занапред Мустафа ще става все по-важен персонаж в сериала.Между КиФ  сянката на Мустафа  ще е по-осезаема.Ревността на Керим ще създаде напрежение.Разговора МиФ ще затопли отношенията им ,а предстоящия разговор/или отлагането му/ Ф и К за  нощта на изнасилването ще охлади  техните
Предполагам ,че  на финал Фатма  ще   изгражда бъдещето си без сенки  /МиК/ от миналото

# 298
Евелин, мен ако питаш, една и съща личност са, ама не съм сигурна в пола, но няма значение, важен е манталитетът!

# 299
Не си струва да си търкате клавиатурата за тази особа-за нея съществува само Джансел Елчин Mr. Green–порядъчно слаб актьор(язък,даже и да реве не може).

Общи условия

Активация на акаунт