СЕПТЕМВРИ е далече, но чакаме със нетърпение малкото човече!

• 29 329
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
ПОдстригването на пречи с абсолютно нищо , все едно да не си режеш ноктите ... За боядисването може би след 16г.с.   Peace
Зайче , спокойно мила , всичко ще е наред  Hug Как изглеждат пъпките , ако са като мехурчета е Варицела ...

# 91
Добро утро!мама зайка,силно стиснати палци и от мен.Дано всички да сте добре.Очакваме по-късничко да се включиш Hug
Вчера ми излязоха резултатите от БХС.За паун е 1:14000,а всички останали 1:100000.Има и графа за лекуващия лекар(биохимичен и възрастов риск),където стойностите са по-различни и леекинко ме притесняват.Дано всичко да е наред Praynig

# 92
Добро утро, мамчета!
Аз днес съм много по-добре, настинката отшумява, главата не ме боли, гърлото е по-добре, носа също, имам енергия, въобще, дано съм права! Ще си остана и утре вкъщи обаче, за да съм сигурна на 100%, че съм оздравяла Peace
Мама зайка, дано всичко да е наред при Вас и да нямате никакви проблеми с пустата му шарка Peace
Barbera, за подстриването - нямаш грижи, аз даже днес ще ходя да се подстригвам, това са бабини деветини Simple Smile За боядисването - ако боята е безамонячна, нямаш грижи също  Peace
Относно БХС аз няма да правя, при близнаци не се правело на на ранна ФМ ще се запиша...Знаете ли дали я правят навсякъде? newsm78
Поздрави!  bouquet

# 93
Здравейте бъдещи и настоящи мамчета! И аз да се запиша в новата ни тема, за която много благодаря на F.a.t.e.
Мама зайка, надявам се всичко да е наред.  Praynig
Sapfira 1, аз съм записана при д-р Карамишева. От една година ходя при нея на прегледи (като си плащам на частно). Сега ми води и ЖК. Днес ще ходя при нея и тъй като ми трябва и на мен болничен след две седмици ще я питам дали ще може да ми издаде и дали ще трябва да плащам нещо. Ще споделя след това.

Приятен ден на всички!

# 94
danaya80 Чудесни са ти резултатите - няма за какво да се притеснавяш  Hug

Лично аз миналата година, когато бременеех с близначките си се боядисвах постоянно и нямах никакви грижи. Естествено гледах боята да е по малко вредна, защото аз си се боядисвах. Но имах приятелка на която фризьора и отказа, понеже беше бременна  Whistling

Мама зайка - чакаме новини ...  Praynig Praynig

Хубав ден момичета  Hug

# 95
Майка Зайка,само спокойно,мила!Не е задължително да се разболееш,дори и да не си карала шарките!Стискам палци,но вярвам,че всичко ще бъде наред! Praynig
Аз също се тръшнах болна-сега целта ми е да опазя малчо.Иначе вчера се записах на ЖК,лекарката гледа бебчето,каза,че шавало много,но не обърна монитора да му се порадвам...Нищо,другия вторник съм на ранна ФМ,надявам се тогава да си го видя!Изследвания ще ми пуснат през април,защото така или иначе ми ги искат преди амниоцентезата и да не ме боцкат два пъти.
Мисля скоро да си направя отново кичури и да се подстрижа-не вярвам на тези суеверия.Бременна с Дени си поддържах постоянно косата,защото и без това ми е много дълга и няма как.

# 96
Момичета,да взема и аз да се пооплача малко.Снощи ми беше адски изнервено,отделно много ме боляха костите на краката.Направо ми идваше да убия кучето и мъжо  Laughing.А пък като си помисля за раждане,за болки и т.н. ме хваща паниката.Знам,че е мнооого рано да мисля за това,но се паникьосвам и ме е страх Sad .

Забравих да попитам нещо.Трябва ли да се обадя на доки да кажа резултатите от БХС?
Има ли мами на фраксипарин 0,3?От доста време не мога да си го намеря.Вие от къде си го купувате?

# 97
Здравейте и от мен! За няколко дни бях по-жизнена и ми беше по-добре и ето, че днес пак ми е отпаднало и лошо! Надявам се обаче скоро съвсем да отшуми.
Даная да ти кажа и моите резултати бяха такива и док каза, че са супер. Това което е за тях се изчислявало на база на стойностите за бременната плюс тези коефициенти, които са по-някаква медиана и нормално било те да се различават от нашите. Поне тя така ми обясни и се успокоих. Иначе и моите за възррастовия риск ме стъписаха в началото(1:640), но това било абсолютно хубава стойност за моите 32 години. Затова мисля и при теб няма място за притеснение. Ще стискам палци и док да ти го потвърди. Иначе това с "пауна" много ме забавлява Mr. Green
Дано всичко с мама зайка да е наред, стискам палци най-искрено.
Хубав ден на всички момичета Simple Smile

# 98
А пък като си помисля за раждане,за болки и т.н. ме хваща паниката.Знам,че е мнооого рано да мисля за това,но се паникьосвам и ме е страх Sad .

Няма нищо по-хубаво от нормалното раждане ... след това всичко се забравя - помнете ми думата  Hug

Ами ако не сте се разбрали друго ме се обади  Peace

# 99
Момичета,да взема и аз да се пооплача малко.Снощи ми беше адски изнервено,отделно много ме боляха костите на краката.Направо ми идваше да убия кучето и мъжо  Laughing.А пък като си помисля за раждане,за болки и т.н. ме хваща паниката.Знам,че е мнооого рано да мисля за това,но се паникьосвам и ме е страх Sad .

Забравих да попитам нещо.Трябва ли да се обадя на доки да кажа резултатите от БХС?
Има ли мами на фраксипарин 0,3?От доста време не мога да си го намеря.Вие от къде си го купувате?

Даная аз съм също на Фракси, само че го няма из аптечната мрежа нещо Sick т.к не се внасяло вече ooooh! и ще минавам на Клексан, питай доки- тя, ще ти го замени Peace
Sky  за хомеопатията, на мен, ми е пълна индия затова, незнам newsm78 какви въпроси трябва да имам, но ако знаеш лек за това главоболие и това повръщане  Sick Tired Моля те сподели го с нас Hug
Този БХС в кои седмици се прави? Ох умирам си от страх аз за него ... Tired

# 100
desdemona,доки каза да ползвам клексан 0,4,но когато си го слагам доста ме боли.Минава след около 5 мин.И отделно ,че е кажи речи двойно по-скъп,а аз ще го слагам през цялата бременност.

# 101
Момичата, ето тук има тема за Фракси ... може да попитате ...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=592363.0

# 102
desdemona,доки каза да ползвам клексан 0,4,но когато си го слагам доста ме боли.Минава след около 5 мин.И отделно ,че е кажи речи двойно по-скъп,а аз ще го слагам през цялата бременност.

Да- зная, но май нямаме друг избор  Tired Embarassed И аз така, до края на него плюс вливания на Имуновенин и те не са евтинки ooooh! ама, всичко си заслужава цената Peace

# 103
F.a.t.e. ,мила.благодаря ти за темичката.И там писах  Laughing
А,за Имуновенина и аз правих вливане минали месец на 40 ампули.Доста не добре го понесох.Имах чувството,че щях да умра-толкова зле ми беше.Мъжо много се притесни милия,и постоянно беше при сестрата да я вика,но или трябваше да спра банката или да устискам до края.Е,устисках.Сега трябваше да правя контрола,но решихме да не се знимаваме с тези НК клетки.Моите бяха завишени с 2-3 единици.Дано всичко да е наред и да не съжаляваме за избора си Praynig

# 104
Моите са доста завишени, но аз отделно имам проблеми и с ЩЗ и там едни антитела са извън норми и заради тях главно... И на мен, не ми понасят никак добре, по време на вливанията а и после се чуваствам ужасно, ама трая Confused какво да правя ... Дано бъдем възнаградени  Praynig
F.A.T.E  bouquet имаш много хубава лентичка, такава търсих, ама не открих нещо  Sick

Общи условия

Активация на акаунт