СЕПТЕМВРИ е далече, но чакаме със нетърпение малкото човече!

• 29 332
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Класическа. Какво по конкретно те интересува?

# 76
F.a.t.e.
24 години, Велико Търново

# 77
хора молете се за мен  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Малкия е с някаква шарка, не знаем каква утре ще се установи...аз не съм карала нито една...аз си бях в пряк контакт с него  Confused Confused Confused Confused
Бог да пази бебенцето...

# 78
Мама зайка - стискам палци!

# 79
Оле, майка-зайка  Praynig Praynig Praynig Hug

# 80
Мама зайка, дано всичко е наред! Стискам палци  Praynig Praynig Praynig

# 81
мама зайка_ стиснати палци и от мен  Praynig Praynig Praynig

# 82
мама зайка стискам палци да е най-безопасната възможна и бебче да е добре... Praynig Praynig Praynig

# 83
ох, милата майка зайка! дано да ти се размине!   Hug

# 84
зайче, дано всичко да е наред  Hug аз също не съм карала шарка, а е имало болни покрай мен, стискам палци  Heart Eyes

# 85
  • shumen
Мама Зайка стискам палци за теб и бебо.А Калин да се оправя по скоро.Той къде е пипна тази шарка?
На мен пък да Ви кажа днеска ме боли ухо,ужас направо.

# 86
Мама Зайка ... дано всичко е наред - чакаме новини утре  Praynig Praynig Praynig Hug

# 87
  • Варна
мама зайка дано всичко  е наред Confused И аз съм на тръни с тези шарки. Всеки ден поглеждам дали има на вратата на градината бележка, не че мога да направя нещо ама... Tired
Момичета да ви попитам нещо. Може и да сте писали, но аз нещо съм много разсеяна. След кой месец беше желателно да се ходи на фризьор /подстригване , боядисване/? Вече съм заприличала на ...

# 88
Момичета да ви попитам нещо. Може и да сте писали, но аз нещо съм много разсеяна. След кой месец беше желателно да се ходи на фризьор /подстригване , боядисване/? Вече съм заприличала на ...

След третия казват Heart Eyes и аз смятам да я свърша тази работа, въпреки, че още като разбрах за бременността си се подстригах - беше ми време  Flutter

# 89
  • Варна
Благодаря ти F.a.t.e., значи ще трябва да се потърпя още две-три седмици  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт