ЗАНИМАНИЯ С 9-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 21 400
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Sunshine state

Хайде по едно кафе от мен. Simple Smile
Майче,честито за количката.И ние сме по същия начин-на 2-рия етаж,без асансьор,та за това взехме тази.Поне е лека и без усилие я мъкна. Sunglasses И аз чакам майчинство и сме на издихания. Blush
20ти е близо,споко. Grinning

Виждам,че всички сме се възползвали от летните температури вчера.И ние така-направо се скапахме от разходки. Flutter Днес сигурно пак ще е така.Иначе спим добре-сестра ми спи при нея. Mr. Green Днес ще си ходи,а на 22-ри идва майка ми. Laughing Кой като нас. hahaha Хубавото е,че си намерих фирма,която да ми пусне договор,за да не изгубя 2-рата година майчинство,защото иначе ...  Whistling Другото хубаво е,че сестра ми и мъжът й ги викат за поредна година на морето за сезона.Те работят всяко лято в Сл. Бряг и работодателят им е много свестен.Във вилата,където са настанени,има възможност за гостуване,той няма нищо напротив и тази година сме там. Heart Eyes
Това е от мен за сега.Отивам да пия кафеее.  bouquet

# 481
Пупче, много се радвам за фирмата и за сестра ти! Уговорихте и вие морето! Simple Smile)
Мойто майчинство идва в началото на месеца. Този месец бързо литна, защото нали капарирах нашето море, че не исках да изпусна офертата, а все пак февруари е по-кратък месец и парите се изчисляват за по-малко дни. С Около 50лв по-малко беше този месец, което са си едни памперси, или почти две летни колички  Mr. Green

# 482
Майче, какво да я правя - обезопасявам колкото мога, да не се удари лошо. Повече не мога да направя. Тя според мен си е слязла плавно, ако беше паднала рязко, щеше да се разреве. Тепърва ще пада.  Confused

# 483
Да, тя и на меко да падне, ако падне в съня си, щеше да се стресне

# 484
Добро утро - Пуци имате си каскадьор Simple Smile.
Аз пък си имам зъболекар - рови ми в устат и се хили като зелка.
Хубава разходка за днес на всички, ние след малко излизаме.

# 485
 hahaha И как е зъбният ти статус според специалиста?

# 486
Simple Smile не казва, ама да вземе да се задоволи с ровене на неговите си 2- зъба няма да е зле.
Аз съвсем не на шега трябва да посетя стоматолог скоро, не съм ходила след раждането и не знам какво става.
Мисля да пробвам Дидко днес да стъпи на земята като голям човек като излезем и без това иска да слиза от количката нищо, че не може да ходи  Mr. Green
Вчера ми го похвалиха, че от бебе е взел вече да прилича на голям човек Simple Smile. То явно е заразно, че една позната с бебе на 1м. ме пита към 3-месец очовечват ли се  Mr. Green
Добре ми се отдава повтарянето не думата "човек" Simple Smile

# 487
Добър ден  Hug Hug
Мен този нет ме измъчи,не може да ми зареди страницата  Crazy Crazy Crazy
Тези дни сме навън  Laughing Laughing Laughing Не ни се прибира
Владис вече има 4-то зъбче  newsm44 newsm44 newsm44 Изкара лесно  Laughing Laughing
Връщам се да ви чета

# 488
Хей разходки как сте Simple Smile
Ние пак се разбихме от ходене, но и успяхме да поседнем на 2 пъти, което си е постижение.
Напраихме хубава съвместна разходка и с други дребчовци, беше весело.
Ходи ми се на морееее вече  Mr. Green

# 489
  • Sunshine state
Ехеее,Клавде,вие вече се озъбихте. Heart Eyes Честито!
Майче,къде ще ходите на море?Ние тоя месец трябва да вземем награда спестовник на годината-взехме количката,което е 100л. надвишаване на бюджета/65 избихме от продажбата на шезлонга/ и пак изкарахме. Simple Smile Дори не сме посегнали към спестяванията! Flutter Чудя се сега каква е процедурата за пускане на новия ТД,но ще се информирам от някои познат. Rolling Eyes
Пуц,и ни така обезопасявахме,но до време-тя започна да му намира цаката и повярвай ми след няколко челни удара и падания,се научи.Да я видиш сега колко предпазливо слиза и се отпуска назад. Wink Маймуни са те. Grinning
Девил,мнооооооого ми се ходи на море,чак ще се разплача от мерак. Crazy И аз не съм ходила на зЪболекар от края на бременността-падна ми пломба и се наложи в 9-тия месец да ми вадят нервите на 2 зъба с упойка. Rolling Eyes Е,имам една паднала пломба отгоре и скоро трябва пак да ида,ама не съм си платила здравните,че нали се съдим със старата фирма още и не са ми изплатили вноските. Close
И ние днес направихме една голяма разходка-изпратихме сестра ми,после обикалвяхме из Тракия/пловдивчанки ще ме разберат/ и накрая скапани се прибрахме.Малкото Пупи има и тен. Laughing
Да ви питам-вашите бебоци спят ли в количката?Нашето не мигва. Confused Уж й се спи,ама се разглежда и дори да й свалим гръбчето на количката,пак не заспива-хваща се за пръчките и се изправя. ooooh! После като се върнем заспива,но трудно-явно е много превъзбудена от разходката.
Да ви се похваля,че пие от чаша като голям човек.Сама си я надига и е много премерена-точно колкото да отпие и после смъква.Направо ми скри шайбата. Heart Eyes
И друго-яде краставици и ми изяде вчера изварата. Crossing Arms
Това е от мен!Утре пак сме вън.   bouquet

# 490
  • София
Здравейте....ей тоя фейсбук ми скЪса нервите..да взема аз да се реша да кача снимки от вчера и днес и не и не,нИ ще! #Cussing out

Пупи, Жожо дремва в количката, само това и яде в нея,а и днес се наложи да сменям памперс,не иска да се вози..с 300 зора пристигам до някоя пейка и вече мрънка и реве и го вадя навън ooooh!

Мели-утре пак сме в градинката,още 2 мами ще дойдат може би.

П.С успях,качих няколко снимки във фейса,но не съм известила на стената..който иска да ги види,ще ги заключа утре Simple Smile

а и още нещо да споделя...днес от сутринта ме Мамо-сва постоянно,ама постоянно в буквалния смисъл..е сега спи...разсъбуди се и чувам пак-мамаааааааа Heart Eyes

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 21:31 от magnet_for_happiness

# 491
Добро утро. Аз съм след поредна безсънна нощ, писна ми вече. Tired Демончето обаче е наспано, лензи ми се от гърнето.

Пупи, то лошо няма ако пада будна, както видяхме, ооообаче не е изключено да тръгне на разходка насън - снощи така я хванахме единия път и то щото се посъбуди и се разрева. Загърчила се като змиорка из леглото и се разстроила. Но направихме солидна барикада, а днес мислим да пробваме да я приспим в нейното легло, макар че съм песимистично настроена.

Ние днес сме на консултация, а вчера направи сценка в количката, та баща ѝ я носи на рамо от Вис до вкъщи. Доскучало ѝ, моля ви се.

# 492
  • Sunshine state

Добро утро!
Ох,кофти така...Пробвайте да я приспивате в нейното си легло,може пък да свикне.Не знам,но Лора е като препарирана в количката-седи с една каменна физиономия и гледа с ококорени очи.Ако аз или баща й се появим отнякъде се усмихва,ама иначе блее като невидяла.Вчера сме били над 2 часа навън и й се доспа,но въпреки че я свалихме назад,не ще и не ще. Laughing
Магнет,не можах да ги открия,а гледах навсякъде. Sad Браво за мама-та. Grinning

Тя спа горе долу-имаше 1-2 будения за биберон и това е.И пак в 7ч. цъфна и върза. Rolling Eyes
Не може ли поне 8ч. да става...
Днес пак ще сме навън.Още имам мускулна треска от вчера,но и днес ще се излиза. Party
Отивам да си допия кафето. Heart Eyes

# 493
Тя и Кица е принципно спокойна в количката, а и бързо заспива. Обаче вчера се наспа преди да излезем, кокори се, кокори се в магазина и накрая явно ѝ писна и се разхленчи. Като я нарами баща й почна да си бърбори.

Браво, Магнет, сигурно е разтапящо, а?  Grinning

# 494
  • София
Хм..той мамосва всички Mr. Green
Пупи..заключих ги..сега ги отключвам пак ..за малко Wink

Общи условия

Активация на акаунт