ЗАНИМАНИЯ С 9-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 21 378
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ползвам от време на време четка за ресане, повечето случаи си ходи рошав  Mr. Green

И аз така  Mr. Green Плодове давам под формата на плодово пюре. Не ми се занимава да стържа пресни плодове  Embarassed

Девил, честит зъб!   bouquet

# 91
О, и Дидко се е озъбил! Честито!   bouquet

Тони, шипката със сигурност запича.

За ресането - прави се веднъж дневно, след баня, после си стои рошава. Решем с гребен, да разкараме последните остатъци от крустите, четката баща ѝ ползва ако реши да я прави префърцунена.  hahaha

Пресен плод съм давала само банан, другите от готови пюрета.

# 92
  • София
Девил честити зъбки,да са здрави и бели и да никнат като гъбки.   
Дарка,мерси че питаш как сме..все така болни сме с бебчо.
Мели,нямам търпение да оздравяваме и да сме навън и да се видим много ясно!:-)

Плод съм давала банан и ябълка..другите от пюрета..

# 93
  • Sunshine state
Минавам на бързо,че пак нямам време.Все още имаме гости,следобеда ще се изпращаме.
Всичко е наред,преживяхме онази нощ кошмарно-не мигна за 5 мин.-само се изправяше в кошарата и ни гледаше.Това в продължение на ЦЯЛАТА НОЩ. ooooh! На следващия ден я преместихме в кухнята,за да спи спокойно и О,чудо! Спа.. Simple Smile Сега вилнее тука. Crazy
После ще ви чета. Blush

# 94
  • UK
 До сега бяхме навън. Дано и утре да си остане слънчево, че прогнозите нещо не са добри.
 Пресни плодове не съм давала , само пюрета.
 Ние се решим само когато я мажа за крустите, през другото време гребенът е в устата.
 Ставам, че крещи от другата стая.

# 95
  • София
Ей ме - набоцкаха ни  Sad Е няма такъв ужас. Момента, в който влязохме в стаята за детска консултация и Митко видя къде се намираме, и като ревна... Малеее, направо в чудо се видях, никога до сега не е правил такова нещо. А като дойде и лекарката и нея като я видя, направо се захласна. Едва му биха ваксината, а то милото от страх и болка чак се разтрепери... После сума ти време не можех да го успокоя, за да го облека и да си тръгнем. Добре, че сестра ми ни закара и ни върна с колата, че иначе ако трябваше и такси да хващам, нарамила ревящото дете... Дадох му панадол, успокои се и сега спи. Можело да се обрине след около 5 дни, защото ваксината е против 2 шарки, и сега ще съм на тръни. Егаси му и отврата, чак не ми се пише.

# 96
  • Cyprus, Пловдив
Мели,чак жално ми стана за Митко  Cry Hug Дано няма обрив и като се събуди да е спокоен.
Пресни плодове и аз не съм давала, с изключение на банан,май и авокадо веднъж дадох прясно,но не успях да го намачкам хубаво  Rolling Eyes
Гребен-дори нямаме  Rolling Eyes

# 97
Милото Димитърче.  Cry Те знаят, помнят кой ги е боцкал и може би като им се натрупат негативни спомени повече плачат. Кица е така - реве на всяко посещение, а преди не беше така. Дано му бъде спестен обрива и бързо да се успокои милият.

не мигна за 5 мин.-само се изправяше в кошарата и ни гледаше.Това в продължение на ЦЯЛАТА НОЩ. ooooh!

Пупи, знам, че не ти е до смях, ама така живо си представих как вие се опитвате да спите, а в мрака святкат очите на Лора, която се е изправила и ви дебне...  Joy

А Кица прави шпагат - страничен. hahaha

# 98
Добър вечер - Магнет никнат като гъби съвсем наистина. Взех Бочко за венци и като мазах преди малко се оказа, че и 2-я долен зъб е пробил вече. Не мога да видя хубаво, защото господина не си отваря устата лесно.
Мели и Дидко ненавижда ходенето на лекар, щом чак д-ката се препотява и все ме кара да го взема и да го държа даже като го преслушва.
Ilr  къде изчезна напоследък?

# 99
Хелоу!
Палома, честити 9 месеца на Мими!
Девилче, честито зъбче!
Дарка, не съм никаква героина, ако баба ми не идваше. Посмъртно нямаше да мога и 2 реда да прочета. И така се разсейвам и го следя периферно, но пак е нещо.
Тони, давала съм шипка. Затяга по принцип, но не кой знае колко.
Мама на Ани, десетина дена след месото въведох жълтъка.
Мели  Hug
Ивето отговаря във фб, писа, че е добре, но няма време да се включи  newsm78
Пресен плод съм давала: ябълка, круша и банан много малко.
Ние днес му теглихме една разходчица, времето беше спокойно и приятно. През деня беше относително спокоен, от преди малко се размрънкоти. Вечер винаги става непоносим, което ме подсеща как болката нощем става по-интензивна. Чакаме трето зъбче отгоре. Може и да съм казала вече... В момента техникът е тук да оправи бойлера. Почвам четвърта курсова. Май това е от мен...

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 20:52 от mayadio

# 100
Благодаря за честитките Hug

Девил,честито зъбче,ние все още държим фронта на беззъбите Wink

Пресни плодове съм давала ябълка,круша и банан,настъргани на ренде.

Мели,дано вече да е спокоен митко.Помнят вече децата,и положителни и отрицателни асоциации правят.И на тях и на нас не ни е леко.

# 101
  • Sunshine state
Мели,ужас,направо ви съчувствам. Sad Стискам палци да няма нищо,дано,дано. Praynig И ние сме без кола,та пътуваме с ГТ.А до сега плакал ли е изобщо на ДК?
Пуц,сега ми е смешно,давай.  Crazy Ти хубаво си го представяш,ама то си беше точно така.А ако я погледнеш,започва да се хили. Rolling Eyes По едното време задряма както си седеше права на рамката на кошарата,но се усети и застана пак на пост Shocked  hahaha
Днес нали спа през цялата нощ и мъжът ми вика "Сигурно се е усетила,че я намразихме тия дни и реши да се поправи."  Laughing
Девил,честито зъбче,да е бяло и здраво! Hug
Ние нямаме крусти,само 1 петънце колкото топлийка точно на фонтанелата.Него не пипам.Иначе то няма какво да й реша,тя има 2 косъма на кръст. Wink
Майче,разбирам те с университета.Миналата година по това време главата ми пушеше,направо имах чувството,че край няма,но ето,че свърши.Най-много сили ми костваше дипломната-ако знаех,че ще се измъча така,щях да предпочета държавните изпити. Rolling Eyes Оправиха ли ви бойлера?
Палома,и ние сме от беззъбите. Mr. Green
Плод пресен съм давала круша,банан и ябълка.Другото на пюре.
Днес е някакво ангелче неземно-опитва се да компенсира кошмарните 2 нощи. Party
Много се разбират с пра баба си-говорят си,играят си,абе сладурани. Heart Eyes Тя от своя страна е впечатлена от кулинарните ми умения-много хубаво съм готвела и съм щяла да я разглезя. Grinning
А не й направих нищо особено-пиле с ориз,мусака и един щрудел.Вика "Какво си сложила на пилето с ориз,праз ли?",а аз  му сложих лук,както винаги.Тя не слагала.Е,ми то сигурно става като един прост,умит,варен ориз.Как няма да й хареса тоя. Joy
Този уикенд пак ще имаме гости-майка ми.На 8-ми няма да можем да излезем,но в събота вече сме уговорили кръчмата. Flutter
Отивам да си допия биричката,че ей сега ще дойде и другия любител на пивото. Whistling

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 23:16 от Pupitka

# 102
Добро утро! Simple Smile
Днес сме на мерки и теглилки!
Дано времето е хубаво да отидем с количката.
Нещо не ми се отваря фейсбук,някой има ли същия проблем?
Слънчев и усмихнат ден Ви пожелавам! Hug

# 103
  • UK
Добро утро!

Тони аз тъкмо търсих в Маммата дали някой друг има проблем с Фейсбука. Явно е глобален проблема.

# 104
  • UK
Аз вечера съм забравила да честитя зъбчето на Дидко. Да е бяло и здраво.
И аз купих Бочко за венците. Обаче хич немога да я намажа, щм си приближа пръста тя стиска зъбките(венците) и успява да изсмуче кремчето без да стигне до венците.
Мели дано да нямате обрив след ваксината. И ние сме много зле на консултациите, независимо дали ще ни боцкат или мерят, се почва едно крещене, че после цяла вечер хлипа милата. Най-страното е, че никога не плаче от сестрата, която и бие ваксината, а от лекарката.
Пупи затопли се времето и гостите при вас започнаха да валят. Благодаря за идеята, за обяд да направя едно пиле с ориз.

Общи условия

Активация на акаунт