Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 7

• 66 478
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Значи с Марти сме на един акъл, защото и аз така   jumpuu

# 541
Значи с Марти сме на един акъл, защото и аз така   jumpuu
Joy Joy Joy

# 542
Супер дразнеща ми е песента от рекламата на някакви сокове с едни летящи феички. Опитали са се явно да яхнат вълната с някакъв вял опит с нещо, което далечно наподобява рап...

# 543
  • София
Супер дразнеща ми е песента от рекламата на някакви сокове с едни летящи феички. Опитали са се явно да яхнат вълната с някакъв вял опит с нещо, което далечно наподобява рап...

Дето аз все чувам: "Тук се прави КОСА" (а не "вкуса")  Mr. Green

# 544
Мда, точно за нея говоря  Mr. Green

# 545
Мислех, че само мен ме дразни тази реклама на сокове...Направо ми надува главата с тази музика и толкова много текст, от който нищо не се разбира. Фрутела ли бяха или нещо подобно?

# 546
Нали, нали е мнооооооого дразнеща!??! Направо полудявам като я пуснат, сменям канала моментално. НИКОГА няма да си купя от тоя сок  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 547
И мен ме дразнят тия сокове!!

# 548
  • Варна
И на мен ми е много дразнеща тази реклама, особено началото на песента, много  е лигаво.

# 549
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пък търся от тези соци, искам да ги пробвам. На Девин са и от вътрешен човек знам, че са без захар, консерванти и т.н. Ще ми се да ги тествам, ама не съм ги виждала наоколо. А иначе рекламата не им се е получила, да.

# 550
  • Варна
Струва ми се, че съм ги виждала в Билла.

# 551
Аз пък търся от тези соци

Извинявай,че ще те поправя, но правилното е сокове

Казвам го,защото 10 мин. се чудих какво означава соци..

# 552
  • Sofia
А бе то на майтап така се казва - соци..., нещо като така популярното "мъжОВЕ", ама вече отиваме към правописната..

# 553
Аз пък търся от тези соци

Извинявай,че ще те поправя, но правилното е сокове

Казвам го,защото 10 мин. се чудих какво означава соци..
+1 и се присъединявам към не харесващите

# 554

Да, непоносимо отвратителна реклама... Даже има част от мелодийката на магазини ДЖЪМБО, само че в различна тоналност Grinning

Общи условия

Активация на акаунт