Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 7

• 66 450
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Ланкър, планините Овнерог
Знам, че правилното е сокове, но понякога лигавщината надделява  Mr. Green

# 556
  • София
Супер дразнеща ми е песента от рекламата на някакви сокове с едни летящи феички. Опитали са се явно да яхнат вълната с някакъв вял опит с нещо, което далечно наподобява рап...

И момичето в началото е гримирано толкова силно, че думи нямам.  Sick

# 557
Както не харесвах музиката в рекламите на Гарние,сега забелязах позитивна промяна в това отношение.Новите реклами на шампоаните Ултра ду имат нова,много сладурска музика Peace И да споделя че рекламата на Прима Хит Лого когато я видях за първи път ми се стори толкова безумна че направо  Shocked Обаче сега така ми харесва Mr. Green Винаги ме кара да се усмихвам.Особено индиеца Laughing Явно и щерката е на моето мнение защото каквото и да прави чуе ли рекламата,веднага се зазяпва Grinning

# 558
Супер дразнеща ми е песента от рекламата на някакви сокове с едни летящи феички. Опитали са се явно да яхнат вълната с някакъв вял опит с нещо, което далечно наподобява рап...

Не мога изобщо да разбера текста на тази песен.

Новата на Кока Кола за олимпиадата ми харесва много. Върнаха се в стария си стил.

# 559
Ох, от няколко дни виждам реклама на някаква бира - не я бях чувала до момента, ами гласът зад кадър просто звучи като мъртво депресиран или дрогиран, или не знам, какво ...  Sick И говори едно такова провлачено  - е, как да си купя такъв продукт  Grinning

# 560
  • Стара Загора
Сигурно е ударил няколко бирички докато са снимали рекламата!! Wink

# 561
Ох, от няколко дни виждам реклама на някаква бира - не я бях чувала до момента, ами гласът зад кадър просто звучи като мъртво депресиран или дрогиран, или не знам, какво ...  Sick И говори едно такова провлачено  - е, как да си купя такъв продукт  Grinning

Да, засичала съм я!  Mr. Green Имам чувството, че са го събудили току- що от дълбок зимен сън и са го изненадала с текста към рекламата...  Laughing

# 562
  • София
Тази с бирата съм я пропуснала  Sad Снощи обаче хванах една реклама на "Амби пур", където вкарват хора в безумно разхвърляни (и явно миришещи) стаи със завързани очи, а те се възхищават на аромата. Без звук е невероятно готина  Peace, да видим дали ще мисля така и като чуя какви ги говорят  Thinking

# 563
  • Sofia
За пореден път се подразних от реклама на Perwool, дето разни красавци си носят по една туба на свръхизискани партита и я размахват под носа на любопитни клюкарки с цел предизвикване на черна завист (или пък червена - според роклята..)

# 564
Хареса ми рекламата на перални Беко с двете сладурчета Simple Smile

# 565
Хареса ми рекламата на перални Беко с двете сладурчета Simple Smile
Мда,снощи я гледах.Принципно винаги ме е кефела рекламата с момченцето,сега са вкарали и малката госпожица  Grinning Хубава реклама Peace

Tari Tasartir

+1  Peace

# 566
За пореден път се подразних от реклама на Perwool, дето разни красавци си носят по една туба на свръхизискани партита и я размахват под носа на любопитни клюкарки с цел предизвикване на черна завист (или пък червена - според роклята..)
А мен пък ме дразни рекламата на бонукс-където някаква мацка се връща от почивка и лелята и дава прах за пране с думите :"ето нещо да се развеселиш" ooooh! тъй ми е весело да пера  #Crazy е няма такава изцепка !!!

# 567
  • Стара Загора
И за мен е тъпа идеята да се развеселиш от един прах за пране!Ама те рекламите с леля Мария станаха много и вече няма какво да измислят!!

# 568
А мен пък ме дразни рекламата на бонукс-където някаква мацка се връща от почивка и лелята и дава прах за пране с думите :"ето нещо да се развеселиш" ooooh! тъй ми е весело да пера  #Crazy е няма такава изцепка !!!

Точно на същото безумие се чудеше баща ми днес  Mr. Green

# 569
И аз пера на ръка, в момента с Бонукс и ми е страшно весело като видя купчината дрехи.  ooooh! Tired

Общи условия

Активация на акаунт