За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 30

• 30 265
  • 785
  •   1
Отговори
# 780
Развеселихте ме, все едно не питам за бебе, а за голямо момче  .... Laughing а ние едва сега започваме одисеята с пюретата   Embarassed

# 781
  • София
v.vesi - миенето е хигиена ,стерилизацията е нещо друго... за 5-6 месечно(независимо от см) и хигиената т.е. само миенето е достатъчно мисля си аз.... Wink
иначе ето на чико течност за стерилизацията http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5730&cat=32

пюретата какво общо имат със стерилност? общо взето едно бебе на 5-6 месеца вече  би следвало да познава и пода, да се търкаля, да  почва опити за пълзене и т.н., лапа си дрехи, ръце, предмети, играчки и  т.н. за мен става цялата стерилизация напълно излишна....аз лично до тогава някъде стерилизирах(малкото каквото имах за чай, вода и лъжички за капките за колики)

# 782
не,не пюретата нямат нищо общо, аз само дадох за пример колко е малък, че едва сега започваме да се захранваме .....иначе,всичко е налице и въртенето и лапането, ако може всичко ще си напъха в устата   Heart Eyes

# 783
Laughing, и нашите деца са били на 5 месеца, та знаем колко е това.
На 5 месеца е напълно допустимо да не се стерилизират съдовете за храна и бибероните всеки ден.
Друг вариант - в хотела със сигурност разполагат с микровеле. Просто ги молиш да ти пускат контейнера с приборите в нея. Няма да откажат.

# 784
 Grinning   а не,вие вече ме убедихте че може и по лесния начин, ще се стерилизираме с гореща вода под чешмата!   Hug 

# 785

Общи условия

Активация на акаунт