Заедно със Баба Марта дойде и моята двучертичкова награда - тема 94

• 25 967
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Ръсете момичета ,имаме нужда от мн.пръшец Hug Hug Hug
Аз ще засмуквам здравоо newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
А моята изненада от ММ ще я чакам утре,понеже днес няма да успее да се пребере newsm01
Рокси за какво упрекване говориш ,да не забравяме в каква страна живеем ooooh!

# 331

Та да запозна, честито на зузито и узич и лека и безпорблемна бременност   bouquet

Зузанооооооо........ далу лапите от моите пари... да знаеш, диагонално или не, виждам щом става въпрос за пари

Рейни, сестро, побъркала си се  Joy Joy Joy

Не съм бременна, душко, ама от твоите пръсти в Божиите файлове, дет' се вика Mr. Green

За второто - може да си затвориш очите, па макар и за кратко ..аз действам бързо  hahaha

# 332

Та да запозна, честито на зузито и узич и лека и безпорблемна бременност   bouquet

Зузанооооооо........ далу лапите от моите пари... да знаеш, диагонално или не, виждам щом става въпрос за пари

Не съм бременна, душко, ама от твоите пръсти в Божиите файлове, дет' се вика Mr. Green

За второто - може да си затвориш очите, па макар и за кратко ..аз действам бързо  hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Искала е да напише Зузуту и Удис  Mr. Green

Ма прУснето и е ...  и а дано  познае Hug

# 333

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Искала е да напише Зузуту и Удис  Mr. Green

Ма прУснето и е ...  и а дано  познае Hug

То е ясно какво е искала да напише, но ми стана весело  Joy

# 334
А на мен не ми стана ясно това с прУснето - прасето или прането, що ли  Joy Зузанке, най-добре да проснеш ти две черти от простора и това е  Mr. Green

Сигме, много хубав нов аватар   bouquet

# 335
Честит 8-ми март, момичета! Нека бъдем здрави, обичани и много силни, за да се сбъднат мечтите ни!  newsm51 pregnant 1dating

# 336
Благодаря  Blush
Момичетата от клюкарника ми помогнаха.

# 337
  • Варна
Честит празник, милички   bouquet Бъдете много здрави, обичани, красиви и се усмихвайте повече  Hug Hug Hug

# 338
А на мен не ми стана ясно това с прУснето - прасето или прането, що ли  Joy Зузанке, най-добре да проснеш ти две черти от простора и това е  Mr. Green

Ще просна, нямаш грижи... Joy  Hug

# 339
  • София

хехехехехехехехе ами какво да направя... Зузи, сега да ти кажа, че ако съм пророк шЪ мЪ черпиш  hahaha Joy

фейтче, мерси за корекцията... ама толкова мног информация изчетох, че не се сетих да прочета какво съм написала  Mr. Green

Сигме... ама зеленото на всички отива, а?  Joy hahaha

# 340
Рейни, обещано!  Mr. Green

# 341
Честит осми март, момичета!
Пожелавам ви много щасти е безброй усмивки!
Нека следващата година, всяка една от нас, празнува този ден, като майка!

# 342
  • Sydney
олеее, sigma супер аватар и подпис... ти да не си видяла какво имам в чинията до мен  Laughing Mr. Green ако се съди по това какво ще яде бебето, според това какво е яла майката - е, то моето на кисело мляко и ябълки ще го кара  Laughing Mr. Green  Hug

# 343
  • Бургас
Гледам сте ме споменали по напред из постовете и затова няма как да не споделя какво направих денс  Embarassed Та станах сутринта с някакво притеснение няма да го споменавам (напиша де) и реших да си пусна един кръвен тест за мое спокойствие Simple Smile след което се отказах и излязох на кафенце обаче прибирайки се минавам точно покрай една лаборатория и хоп вътре.Та сега ми излязаоха резултатите :  beta HCG ( серум ) 12176.00mIU/mL
Та като гледам дадените референтни стойности излизам към 6г.с  а на мен последната ми менструация беше на 02.02. и се изчислявам към 5г.с. Някъде съм чела ,че ако е многоплодна бременност също е възможно да са по високи стойностите. Та така на такива са ми вълненията последните 30 мин. просто трябваше да споделя с някой (тъй като около мен все още никой незнае) освен мъжо де  Heart Eyes

# 344
Зузу, ай честито и да повлечеш крак.
Бенчо, твоя подпис е по-хубав, но се надявам и аз скоро да имам такъв.

Общи условия

Активация на акаунт