Заедно със Баба Марта дойде и моята двучертичкова награда - тема 94

• 25 966
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • В градината...
Честит празник, които сте здрави, хубаво да си изкарате!

Сигми, много здравословно го раздаваш.

# 346
Момичета, знам че не ме упреквате, просто като си помисля за таз нашата система и ми идва ...... #Cussing out
Направлението ми за гинеколог изтича на 14.03., а има час по ЗК на 16.03., по-рано е платено.... И сега за 2 дни трябва да взимам друго направление ooooh!. Добре, че личната докторка винаги ми дава иначе не ми се мисли Tired 

А, искам да ви питам и още нещо. Гинеколожката ми каза, че този папилома вирус , който излезе не се лекувал, а трябвало да се подсили имунната система. Това така ли е?

# 347
  Heart Eyes
Честит празник на всички!
  Heart Eyes

# 348
Рокси, така е. Ще взимаш повече плодове и зеленчуци. Витамини въобще.
Това е вирус, който живее в организма. Може никога да не се прояви, но си го има.   

# 349
Честити празник дами! Бъдете здрави, щастливи, успешни в начинанията си и 365 дни в годината обичани  LaughingНека мечтата на всяка една от нас в най- скоро време да се сбъдне и усмивките да не падат от лицата ни  newsm51

# 350
  • Sydney
sigma Пожелавам ти го от все сърце, заслужаваш  Hug

# 351
Сигме, абе при мен нещата станаха без да искам- първо ми омръзнаха цигарите, после спрях кафето, от месец насам постоянно ми се ядат плодове и зеленчуци......Незнам това самия организъм ли си го иска, но е факт. Без да насилвам нещата. Започнах да пия чай и от скоро ми се пие много прясно мляко.... Mr. Green И като ги гледам тези твоите ябълки ми иде да ги захрупам. Никога не съм обичала ябълки, а сега всеки ден ям Mr. Green Crazy

# 352
Честит празник! Hug
Благодаря, за хубавите думи за малък бебо и аз всеки изминал ден му се радвам повече! Сега пак чета в отчетната, че се вихрят някакви драми, че бебето не е от желания пол и поради тази причина майката е в депресия.
Милена, ама как така да ти идва, има съвсем реални шансове да не ти дойде! Praynig
Линко, дано да няма нищо притеснително, на теб колко ти е хемоглобина, че пиеш допълнително желязо? На мен също вчера доктора ми препоръча да съм пиела желязо при положение, че хемоглобинът ми е 117, направо си му казах, че засега смятам да го отложа и да наблега на храната за да поддържам тези стойности, да не станат по-ниски, че хич не ми допада идеята да пия желязо, особено при това положение.
Сигме да ти е на късмет новата визия, много е плодовита! Simple Smile

# 353
Момичета, хубава вечер.
Аз отивам на купон с червено вино и приятна компания . Ще пия и за бременните  Mr. Green

# 354
И малко да ви посмея

‎- Тате, тате, какъв празник е 8-и март???
- Същият като Хелоуин, сине! Пияни вещици обикалят улиците...

# 355
  • Варна
Честит празник,Мили Дами,пожелавам ви да сте най-обичани,най-щастливи и най-бременни,на тези,които са вече,само първите две Hug Hug Hug
Меци правила съм ЯМР,ама тогава се успокоих,че ми няма нищо,обаче сега се връщам от личния лекар с направление за очен понеже много ми се вие свят и имам напрежение малко над очите и почвам да се замислям с тоя сърбеж,дали не ми е скочил пролактина,дали не се е появил някой аденом,ще взема да си пусна изследвания,имаше ли значение в цикъл ли съм или не,не си спомням,отивам да се ровя ooooh!

Ренденце   Joy Joy Joy

# 356
  • Велико Търново
Миленка, може пък да е рано  Hug
Моме, Ренденце, във всяка връзка има моменти за някакви равносметки и следват упреци, сръдни... Но всичко минава и заминава и утре пак ще сте най-обичаните жени  Heart Eyes Hug
Рейни, Линко, обожавам фрезии! Това са моите и на мама любими цветя  Heart Eyes
Линко, а ти защо пиеш желязо - нисък хемоглобин?
ВК,  Hug
Перуник, ти още ли си бацилоносител  Crazy
Рокси, не мога да отговоря на въпроса ти, но ти пожелавам наистина да е така  Hug
Сигме, Дидолинка, вие да не сте се наговорили нещо с тези ябълки  Thinking

Аааааа, Ренденце,   Joy Joy rotfImao rotfImao

# 357
Звездичка, аз в началото бях със 116 хемоглобин и нищо не съм пила, после излезе 105 и пак реших че няма да пия нищо а ще пробвам с подходящи храни- дроб, червено цвекло, телешко, риба, спанак, това ядох една седмица и на втората пак си пуснах кръв, оказа се че е паднал на 100 и реших да си пия Малтофера, като свърша опаковката ще ида пак да дам кръв да видя има ли ефект.

# 358
  • София
УУ попаднах под плодовата градина на Сигмето хайде честито аватарче, дано ти е на късмет..

Ама гледам, че и Дидолинка е с ябълчица като аватар... може би това е ключът... дано и на теб мила ти е късметлийско

Аз пък цял ден нещо се шляя.. Сутринта кафенце в офиса, до обяд пожелания, цветя, подаръци ... после си поръчахме суши и бяло вино... та така си мина деня  newsm18

След малко тръгвам към вкъщи и по път ще купя китайско, че това им се е дояло на семейството .... а и мъжлето не съм си виждала три дни, беше нощни смени ...

П.С. Чашката с бяло вино ми е още до компа, така че мога да кажа наздраве на Сигмето Simple Smile

# 359
Сигме да ти е на късмет новата визия, много е плодовита! Simple Smile

Много хубаво казано  Simple Smile

Ренденце, много яко  Joy

Звездичке, да, има всякакви изцепки, като детето се окаже от нежелания пол  Tired Как щели да го обичат сега  ooooh!

На мен ми се обади секретарката на гинеколога, че на първичните резултати от амниото всичко е ок  Party

Общи условия

Активация на акаунт