Първа пролет наближава, АВГУСТовско бебе шава

• 31 823
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
magi_g много благодаря  Hug дано и ние минем така

# 721
  • София - град
Ооо тя кожата и от сняг се мокри. Дано се оправи бързо, че е много гадно като започне да пада козинката  Sad

# 722
  • София
Оспамихме темата ама като не разбирам от кърмене поне да си кажа каквото знам  Mr. Green
Неподсушената козина е проблем за мопс и шарпей заради гънките. Другите късокосмести особенно с повечко беличко са предразположени към кожни проблеми и Бюти не е задължително да е от храната. Моя пес си имаше проблеми независимо от храната, а веднъж го оправих само с къпъне с въпросните шампоани през 10 дни.  А той ядеше само гранули и то не от най-евтините - на евтините им се мръщеше и неискаше да ги яде, а само ги разтрошаваше и разнасяше из цялата къща (говоря за 60 кг. куче, което иначе не отбираше храната и поглъщаше всичко до което се докопа)

# 723
Може, да. Ама видимо вет нищо не е открил, освен, че е много суха. Но пък тя ака по 3 пъти на ден, рядко и по 4 пъти и той е казал, че е много, аз и отпреди знам, че по 2 пъти на ден  трябва де, та явно със сигурност не усвоява добре храната, заради това си мисля, че и козината е заради нея  Hug

# 724
  • София
Elsun добре че си ти да забележиш, аз съм толкова разсеяна, Вярно, че ще са с една разлика. Smile K, Blondi днес ме гледаха на ФМ и на 4D, бебка хълцаше, виждаше се как подскача, но аз не я усещам въобще.  100 % момиче, доктора прав се оказа, но най-важното е, че е здравичко поне на ФМ прегледа.

и аз съм в кюпа за еднаквата разлика, за Елсън си знам че сме в другата отчетна пак заедно Laughing, ама за теб ми отвори тя очите

белия шум го имам още на телефона си, а всъщност имах и на РС то най-различни звуци тип бял шум. определено помага.

Диони, напълно подкрепям мнението ти Simple Smile

Би би, много е относително кой е по-съзнателен и кого трябва да се подсещаш. Познавам толкова безхаберни, груби и неинтересуващи се от родителите си жени, а момчето (брат) - пълна противоположност, така че няма нищо сигурно  Simple Smile

и аз познавам  #Crazy мъжа ми и сестра му, няма такъв егоист човек, който дори и към единствената си племенничка не се промени

отноно кърменето до 6 мес, и аз си бях поставила такава цел и се радвам че си я постигнах, сега пак залагам поне 6 мес, пък ако стане и малко повече - добре дошло

кемчо, количката е мн хубава, но за съжаление не съм я виждала на живо, както и не познавам мама с такъв модел

дафи, едва ли ще ти има нещо от пармезана. а пък на бебето пък съвсем /поне аз така си мисля и не бих се притеснявала/ то аз докато отговоря ти сигурно вече си ги изяла или пък не  Laughing

от кучешка козина не разбирам  Laughing, но дано бързе мине проблема

# 725
Eli4ka666, аз се омъжих преди по-малко от година и ти препоръчвам за медицинските да отидете с годеника ти на Пиротска 10 (където сте се записали за сключване на брак), само че не на 2-ри, а на първия етаж - там се намира медицински център "Санус" (силно казано "център", чисто и просто един чичо доктор се подвизава там) и правят най-лесните медицински в София Peace Чичо доктор ви взема кръв за изследване и ви праща 30 минути да се поразходите, след което медицинските са ви готови, като цената им беше по 15 лв на човек (април миналата година). Иначе в тях пише, че сте минали изследване за Васерман (т.е. за сифилис), преглед при интернист и невролог (ако не се лъжа това включваха), докторът си е бил трите печата и това е всичко. Във всички обредни домове приемат тези медицински, дори жената от Радостните обреди, която ни записа датата на брака, ни прати там за изследвания, така че явно медицинските са си редовни. Аз бях много доволна - спестихме и пари, и размотавания напред-назад по кабинети и диспансери. Успех!

# 726
Аз съм се женила преди 5 години и тогава за всички медицински, освен онова, че не сме луди отидохме в Цибалаб- честно казано аз не бих се доверила много на някакъв доктор като тоя който описва Шех....малко ми е страшничко като ми вземат кръв и затова предпочитам в някакво по- елитно "заведение" Embarassed

# 727
Ох едвам успях да ви изчета, а очичките ми се затварят Tired

Месечинка виторога, виж тук за бременни дрешки във Варна. Аз имам една рокличка от там и съм доволна:
http://www.reni-fashion.com/news/48-new-shop-in-varna.html

Утре сме на Док, да се видим, че не сме се виждали от 3 седмици Grinning Дано да успеем и да се запишем на CD, DVD или флашка, че Док има супер апаратура, но не знае как записва.

# 728
Шехина Hug благодаря, но ако дойдем до София едва ли ще ни излезе толкова евтино иначе за тези, които са от София е полезна инфото

# 729
  • София
 Thinking И аз мисля, че е нормално да се проверява шийката на матката. Момичета на вас гледат ли ви я на Жк или на частно? Май тук, в Бг не са толкова стриктни за жалост Confused

# 730
мен засега не са ми измервали шийката  Laughing ама то нищо не са ми мерили, нито кг, нито височина, питаха ме колко тежа и колко съм висока, а после видях, че са ми написали обиколката на корема,  интересно как са я измерили  Joy

# 731
Здравейте, момичета! Аз се сетих да се включа в края на темата, ама викам да не ме забравите...  Peace Много пишете, а ми е неудобно да стоя дълго време на компа, че шкембето порасна и не мога да ви изчитам вече! Аз нашия момък го усещам вече от около 1-2 седмици - много ми е забавно и мило. Даже днес бях легнала и като усетих, че се размърда, доста време си съзерцавах корема. Не  знам вашите бебешоци къде ги усещате, но моето е много ниско долу, та мисълта ми беше, че се вижда като мърда... Страхотно е, нямам думи!  Crazy А между другото и на мен не са ми гледали шийката.
Иначе няма кой знае какво ново покрай мен, вече има дни, в които не повръщам.  Party Утре ще се обадя за резултатите от БХС-то, а другата седмица, на 21-ви съм на консултация и ще ги гледаме с моята докторка. Ох, тази вечер съм сама, че си изпратих мъжа на работа - нощна смяна... Cry
Лека вечер от мен!

# 732
Аз съм се женила преди 5 години и тогава за всички медицински, освен онова, че не сме луди отидохме в Цибалаб- честно казано аз не бих се доверила много на някакъв доктор като тоя който описва Шех....малко ми е страшничко като ми вземат кръв и затова предпочитам в някакво по- елитно "заведение" Embarassed

Е, сега, няма страшно - тоя доктор все пак има диплома, не е като да не може и да няма право да взима кръв Laughing Те самите медицински за брак са една голяма проформа, каквото и да си говорим.

Обаче аз, гледала-недогледала, извинявай, Еличке, ясно е, че няма да дойдете до София да си правите изследванията Laughing - ама понеже някой друг те беше съветвал за София, и аз в кюпа Mr. Green Дано при вас в Русе не е толкова досадна процедурата с тия медицински, че в повечето градове са едни обиколки и излишно мотаене Whistling

Измерването на шийката наистина е много важно, обаче май не е включено в манипулациите по Касата - пълна идиотия. На тези, които ще ходят на фетална със сигурност ще им го направят, ама после на прегледите по ЖК не би ли трябвало да се следи това? По-опитните да кажат как е било при тях Wink

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 23:06 от Шехина

# 733
  • Където си поискам:)
Vaseto29 Hug аз си мислих,че само аз от групата съм останала повръщаща, но явно не съм сама. И аз така вече през ден-два повръщам , което си е цяло постижение за мен.
Иначе и аз съм сама, моя любим още не се е прибрал от работа, ама така е аз като лежа, той трябва да работи.
Beauty_ дано кученцето се оправи Praynig
А за шийката на матката и моята  не са я мерили още. А иначе редовно килограмите и колко ми е пораснало коремчето и кръвното също.
MaryJane , мерси за магазина във Варна, даже май се сещам къде се намира.
Лека вечер на всички Heart Eyes /освен ако не се включа пак по-късно/.

# 734
  • София
Еличка, тъй като и ние ще се отбиваме за по един подпис в обредния дом, другата седмица ще знам подробности, та ако все още те интересува тогава ще мога да споделя, но няма да се учудя всяка община да има различни изисквания. Така или иначе ще трябва да отидеш да си запазиш дата по-отрано та ще ти кажат точно какво искат, а за медицинското можеш да питаш и личния си лекар как стоят нещата  Peace

Аз не съм разбрала дали са ми я гледали и мерили шийката newsm78, ма то на ЖК не разбрах и че кравното и корема са ми мерили и чак ми го бяха написали  Shocked Все още е загадка за мен как стана тая работа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт