Първа пролет наближава, АВГУСТовско бебе шава

• 31 815
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Dafi` писах на лично Simple Smile

# 706
Здравейте!
В предните теми доста мами споделиха,че са доволни от козметиката на Палмърс срещу стрии. Кой продукт ползвате? Аз ги гледах вчера , но не можах да се сетя за кой говорехте тук.

Здравей Simple Smile Аз си взех Tummy Butter на Palmer's- пише, че е балсам за тяло, но консистенцията е като на втвърдено масло... Купувах различни продукти против стрии и скъпи и евтини, но специално от този балсам съм много доволна, кожата не стои мазна, бързо попива и след това през целия ден кожата на корема ми е някак по-мека и еластична. А и мирише приятно. Тъй като наистина съм доволна от този продукт днес отидох до дрогерията за да се презапася с още една кутия и си взех пак на същата марка лосион за тяло, пак с какаово масло, ще го пробвам довечера и ще споделя ако те интересува Simple Smile

# 707
Да се похваля и аз вече си харесах количка, голямо ровене в сайтове падна, направо като се сетя  ooooh! , то аз и нищо не разбирам от колички, чета ви вас и горе-долу това ме ориентира, преди се бях спряла на една с малки колелца, 2х2 дето са на McClaren, но сега е нещо друго, ако някой има желание да изкаже мнение, ще ми е от полза както винаги http://www.dat-babyhus.de/Kinderwagen/Zwillingskinderwagen/ADBOR … 5103.html#details Simple Smile Сега само чакам таткото да се прибере от работа да решим какъв цвят ще бъде, че още не знаем бебчетата какви са.
Блонди, честито за момиченцето, и на bg_trinity за шарените гащички (и аз така искам да ги нашарим) и на всички мамчета разбрали пола на бебчетата  Hug

# 708
  • Бургас
Момичета, момче е Laughing!

Поне, засега.
Някоя от вас ползвал ли е лаборатории Рамус за БХС? И какви са границите на NT при 15-20 седмица, че нещо се филмирах Embarassed

# 709
  • София - град
Princess Leia, зная че по време на фотосесия, когато искаш да приспиш малко бебче е хубаво да пуснеш "бял шум" той го успокоява. Шума на сешоара най-вероятно напомня на бабчето точно този шум. Който казват че бил подобен на шума в коремчето на мама /нали бебчетата чуват кръвта на мама от вените т.н./

kalkа Честито ти синичко  Grinning

# 710
  • София
Пак честито на разбралите пола, супер  Peace вече може спокойно да се впуснете в пазаруване Party
Блонди, каква гледка си била верно Crazy А защо си била без гащи?  Rolling Eyes Сори, ама питам, защото аз досега не съм си събувала моите hahaha Освен първият път, отидох при моя близка-АГ, когато ми констатира бременността, гледа ме с вагинален ехограф, и ми взе още тогава секрет и от шийката на матката за ПАП. И от тогава моят лекар нито веднъж не ме е преглеждал вагинално, само с видиозон. Последният път на ЖК на едно момиче му взимаха секрет, това е рутинно при всички или само при някой се налага...аз се чудя няма ли да имам и аз такъв преглед, нали мерят шийката на матката и др. подобни Thinking
eli4ka666, незнам какво разбираш под скоро Simple Smile Аз се омъжих не много скоро - на 10.10.2010 Flutter, но си спомням всичко, все едно е било вчера...ако мога нещо да ти помогна Blush

# 711
Ами скоро, скоро да не е било преди 2-3 години. Интересуват ме изследванията, които влизат в медицинските и ако мога някое да си го взема направо от АГ вместо да го правя отново Simple Smile

# 712
ехааа, схванах се, докато ви изчета  Joy
Браво на всички, които са разбрали пола, особено на Блонди за хубавата количка  Joy
за шума от сешоара той наистина успокоява, дори на лекции съветват да си го запишем на телефона и винаги да ни е подръка  hahaha
аз днес след Немската се отбих в университета за една лекция, всички колежки ми се усмихваха, много смешно  Joy и естествено ми галеха корема и разпитваха  Laughing
Аз вече нямам търпениееееееееее до другия четвъртък да видя как е бебо и тайничко се надявам да разбера и пола де  newsm78 - ако ли не 20 г.с. ще правим 3Д, та поне там да се види  Laughing
днес за 3-часова лекция ходих 4 пъти да пишкам  Joy
кучето ми нещо не е добре и ми е мъчно  Cry нещо козината й е много суха и сега е на антибиотици и витамини, нямам търпение да се прибера и да я нагушкам..
сигурно пропуснах нещо, ама то толкова много сте писали  Laughing
а да, и аз смятам, че момче се гледа по-лесно, но пък винаги има изключения, разбира се  Crazy

# 713
  • София
Еличка666, нашите медицински за брак си извадихме във Вита, взимат ти кръв - за спин и васерман, после минаваш през 3 кабинета: психиатър, кожни болести и вътрешни болести, който ти прави и заключението. За двете дадохме към 80 лв.

# 714
Бюти, с какво я храниш? Козината страда първо от некачествен храна. За какво антибиотици?  Thinking

Калка, честито ти момченце  Hug

Белверде, тук до 12-та седмица гледат само с вагинален, а след това до края на бременността се проверява затворена ли е и колко твърда шийката на матката с преглед с ръка, затова все си се меря без гащи  Laughing

# 715
Да, аз съм сигурна, че е от храната, понеже развъдника уж ни я препоръча, ама четох в нета, че имат договори развъдниците с тая храна уж я продават по-евтино, но тя не си отговаря на качеството.
С хепи дог я храним  Tired уж пак си е от високия клас, ама явно не й е добре, аз още отначалото бях против, ама сега вече със сигурност.. довършваме чувала и ще видим може би с Роял Канин  Confused ще четем сега и за това ни "дете"  Laughing ти с какво храниш  Hug
а антибиотиците ще разпитам мъжа по-точно, че той одеве е ходил, но понеже ветеринара е изтъргал от епидермиса и е обръснал там няколко сантиметра, тя от дни имаше едни опадали такива.. та и аз не разбрах точно за какво са  Tired

# 716
Роял Канин и Хилс редувам. Хилс е най-добрата, но няма овкусители и аромати, затова обикновено Рояла се харесва повече. И Еукануба й бях взела, но не я одобри хич мойта.  Tired
Сори за спама  Blush

# 717
  • София - град
Бюти най-вероятно има гъбички. Да от храната най-често се появяват но и от не добре подсушена козинка. Аз понеже мопс имам и там проблема "гъбички" е сериозен.
Само Роял Канин  за бг пазара Peace

# 718
  • София
Първия път като отидох на ЖК ме изтеглиха със дрехите и обувките и ме записаха с пет кила повече от колкото показва вкъщи (а аз и вкъщи не се тегля само на гладно и голо, а когато ми скимне)

Бюти за сухата козина ли й давате антибиотик  Rolling Eyes Пробвала ли си с медицински шампоани? При късокосместите породи проблема обикновенно е в кожата, просто са си предразположени към всякакви кожни проблеми. Знам от махленските кучкари и че за сварен ориз им дават за буйна и лъскава козина, но не съм опитвала.

Еличка едни приятели като се жениха ползваха изследванията за СПИН и васерман от ЖК (тя беше бременна вече) и минаха само с нейните и не беше нужно и двамата да правят тези изследвания. Най-добре питай в обредния дом, където ще се бракосъчетавата  Peace

# 719
Ох, и аз се извинявам на мамите за спама
Софи, не са гъбички .. сигурно е от храната, защото не сме я къпали, за да е от неподсушена козинка.
Маги ориза по принцип помага за много неща и за меки изпражнения, ако имат също. Но както казах сме я къпали само веднъж, така че не е от шампоан или от нещо такова, сигурно е от храната. Благодаря ви за отговорите  Hug
 Ще й мине като на куче, надявам се  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт