Добре заварили в КОЗЛОДУЙ! (тема 4)

• 80 308
  • 504
  •   1
Отговори
# 330
  • До сърцето...
Оооо! Зеленко!  Heart Eyes
При нас (т.е. при мен) всичко е вехто, какво ново при тебе?  Hug

# 331
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Sweety511, добре дошла в темата   bouquet

Как сте, скъпи дами, какво ново-вехто  Hug

Hug  драго ми е да те видя  Hug

нови са дупките по централната и страничните улици, вехтото са старите дупки, дето още си седят  Wink

имам уверение от зам. кмета, че с пролетта започват масирани ремонти на улиците, тротоарите и облагородяването на града  Laughing ще почакам и дано видя Simple Smile

има и "Произведено в България", Wink като предишните май, но ще знам със сигурност като ида да огледам.
рапорт даден  Hug

# 332
  • София
Ах, и аз си "познах" някои дупки из квартала като се завърнахме - явно навсякъде е едно и също  Tired Иначе ние сме добре. Отново свикваме с по-големите мащаби, задръстванията и други подобни "екстри". Оценяваме и някои благинки, които ни липсваха в Козлодуй. С две думи, животът продължава. Липсвате ни  Hug

# 333
  • София
Здравейте , имам малко странно питане , но пък може и да помогнете  Blush
Искам да направя подарък за РД - кратка заря , някакви по специални фойерверки  Heart Eyes
Възможно ли е това да се направи в Козлодуй ... има ли към кого да се обърна за такова нещо .
Благодаря ви предварително ако се отзовете с насока  Hug

# 334
Здравейте , имам малко странно питане , но пък може и да помогнете  Blush
Искам да направя подарък за РД - кратка заря , някакви по специални фойерверки  Heart Eyes
Възможно ли е това да се направи в Козлодуй ... има ли към кого да се обърна за такова нещо .
Благодаря ви предварително ако се отзовете с насока  Hug

"парти зона" организира празници, не знам дали предлагат и заря, но може да питате  Hug
мисля, че адрес  и телефон има на първа страница. мога да проверя и да дам инфо довечера Hug

Simple Smile на първа страница пише "Домино, но е същото  Hug

Цитат
Празнично:
Фирмата, която организира детски, а и забавления на партита от всякакво естество, се нарича ДОМИНО. Офисът им е в сградата Радецки, между магазина на италианеца и компютърното магазинче (от страната на паркинга) --> преместен в блока на "Черно и бяло" откъм сряда-пазар-а. За контакти: 0889 037765 - Вили Нейчева

# 335
  • София
Благодаря st.Dobri , ще попитам задължително  !
 bouquet

# 336
  • Провинция
Привет, мами!
Искам да попитам някой чувал ли е за Книжарница "Приятели"?
Мислех,че това е книжарницата в търговския комплекс до ресторант "Дунав"? А може би се бъркам нещо?

# 337
  • София
Привет, мами!
Мислех,че това е книжарницата в търговския комплекс до ресторант "Дунав"? А може би се бъркам нещо?

Точно тя е  Crazy

# 338
  • Провинция
Привет, мами!

Точно тя е  Crazy

Благодаря!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 339
  • София
Привет, мами!

Да, имат и Фб страница  Peace

# 340
  • някъде там
Здравейте!

Да раздвижа малко темата с въпрос.Може би ни предстои преместване на есен в Козлодуй.Имам питане свързано с малката/октомври прави 6/,която на есен трябва да е последна година предучилищна.Къде е по добре да я запиша?На у-ще или градина?И кои/кое бихте ми препоръчали?
Още не е сигурно,но искам да съм подготвена.Благодаря на всички които ще се включат Hug

# 341
в училищата няма подготвителни групи  Confused остава ти само детска градина.
не съм сигурна в коя има и в коя няма места, миналата година се преместихме от една в друга и разбрах, че за 5 и 6 годишните си е проблем, за малките групи имаше места.

и аз с питане Simple Smile в темата има ли майчета с деца в трети клас в у-ще "Кирил и Методи"?
да уточня, сега да са трети, от септември четвърти.  Blush

# 342
Има да, нашият син сега е 3 клас, защо питаш? Интересуваш се от госпожите, които биха могли да ви се паднат ли?

# 343
Има да, нашият син сега е 3 клас, защо питаш? Интересуваш се от госпожите, които биха могли да ви се паднат ли?

точно Simple Smile

# 344
  • някъде там
в училищата няма подготвителни групи  Confused остава ти само детска градина.
не съм сигурна в коя има и в коя няма места, миналата година се преместихме от една в друга и разбрах, че за 5 и 6 годишните си е проблем, за малките групи имаше места.

и аз с питане Simple Smile в темата има ли майчета с деца в трети клас в у-ще "Кирил и Методи"?
да уточня, сега да са трети, от септември четвърти.  Blush

Интересно,те нали бяха задължителни?Ако няма места какво ще правим newsm78 А тази градина/има също и ясла/ до ж.к.1,бл. 11. дали няма да има едно свободно местенце или и там всичко е с връзки? Mr. Green

Имам още един въпрос свързан с Еконт.Имате 2 офиса нали,този който се намира до зеленото кафе с люлките /не знам как се казва точно/ кой се води?Централен или  другия който е?

Общи условия

Активация на акаунт