Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 17

• 64 498
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
safira, аз лично не го харесвам Цолов, но това си е мое мнение. Моята колежка пък само при него си води детето. Ако обаче аз трябваше да избирам, бих избрала проф. Бранков. Можеш да му зададеш въпрос тук http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=pedsurg.net&so … yVYvw&cad=rja - може на лични или в самия форум, или да му се обадиш на тел. 0888373857, 952 21 37, 915 44 82

# 211
  • Страната на чудесата
safira, ще се поинтересувам къде има добри специалисти и апарати за бронхоскопия, съпругът ми внася апаратурата на повечето болници в страната Peace
Дано бързо се повлияе детенцето ти и излекувате пневмонията Praynig

# 212
safira, стиснати палци и от мен и дано скоро се разбере какво е . Hug
 за СВРЪХИМУНИТЕТ чувам за 1 път  Embarassed казвали ли са ви нещо по- особено което трябва да правите? все  си мислех че щом така се разболяват децата ни, значи са с нисък имунитет. (и ние сме с диагноза алергична асма, макар че не е правила реакции към нищо.  Rolling Eyes)

# 213
  • Страната на чудесата
Именно заради свръхимунитета не е добре да си самоизписваме разни имуностимулатори-назад в темите бяхме коментирали имуномодулатори и имуностимулатори и вредата от самоназначаването им. Peace

# 214
  • Варна
Нашата първа хомеопатичка го беше нарекла нещо от рода на свръхреактивност на бронхите, т.е. просто реагират на всеки дразнител.
Сафира, и от мен стиснати палци, Меричери ти е дала координати, свържи се с професора, и дано има добри новини в най-скоро време!

# 215
  • Varna
Именно заради свръхимунитета не е добре да си самоизписваме разни имуностимулатори-назад в темите бяхме коментирали имуномодулатори и имуностимулатори и вредата от самоназначаването им. Peace
Да точно така ми обясниха и на мен-никакви имуностимулатори.Сингулера или антихастимините имат за цел да понижат имунитета за да може да боледува "нормално".
Направиха ни една примерна диета,като наблегнаха да се спазва особено сега при цъвтежите.
Lucky plam а как е твоето детенце,продължава ли да боледува толкова често?
кога най-накрая ще почнат да се поразреждат тези болести???
Safira стискам палци .Мога да си представя какво ти е

# 216
  • Страната на чудесата
Ами, зимата не е боледувала, но има в момента пак една упорита хрема...не ми  се говори. Но  боледува доста по-леко, а и най-голямото предимство, което  ми даде хомеопатията е увереността,че мога да се справя с всяко нейно състояние.Защото е много тежко да си на тръни постоянно и да се чудиш, отивайки някъде,дали има лекари, дали са добри и т.н-знаете го всички тук, за съжаление Confused

# 217
  • Варна
Много кураж и стиснати палци и от мен.
На нас не са ни казвали за свръхимунитет,а ни казаха,че детето не боледува като другите,не кара разните там вируси,а прави един вид алергия към тях,така реагира нейният организъм и затова прави спазмите,без значение ласрингитни или бронхиални

# 218
Алергията е всъщност тип автоимунна реакция - имунитетът не реагира правилно, не разпознава кое е вредно и кое не за организма. Затова понякога казват, че е форма на "свръхимунитет" - свръхреакция на имунната система. Но то реално е все едно да е слаба, понеже така не реагира правилно на вредителите. Именно затова имуномодулаторите трябва да се прилагат много внимателно при алергични деца. В това число спадат и астматиците.

# 219
Може ли да ме насочите ориентировъчно в коя тема сте коментирали имуностимулантите?
И да си повторя въпроса равнозначно ли е дали се провежда климатолечение в Сандански, Трявна или Велинград, защото и на трите места има белодробни санаториуми?

# 220
  • Sofia
Според нашият пулмолог за асмата ни действат по добре ниска до средно-умерена надморска височина и климат той предлага Трявна и Сандански от Сандански сьм доволна  bouquet Велинград е доста по висока надморската височина.В С-ски влажноста на вьздуха е най ниска което сьщо допринася за добрия лечебен климат.

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 23:23 от katerinia

# 221
  • Varna
Лятото ходихме във Велинград и направихме сериозен спазъм.Стигнахме чак до пневмония.Тогава докторите ни казаха,че въздуха е малко по-остър заради надморската височина.Препоръчаха ни Сандански

# 222
  • Варна
За нас пък всичко различно от Варна и се отразява добре,тръгва кашляща и там/където и да е/ на 3-тия ден е спряла да кашля и няма и помен от секрети и кашлици.И на Трявна,и в Троян,и на Шипково-Рибарица, и сега зимата на Банско

# 223
  • В полите на Пирин планина
Сега като коментирате ми стана интересно, защото лятото бяхме на Троян на почивка и малкият се скъса от кашлица. На море сме го водили два пъти и там не е реагирал с кашлица, но това беше преди да тръгне на детска градина, а на него спазмите му се отключиха след това. Чудесно му действа морето в Гърция.

safira стискам палци много бързо да се установи причината за пневмониите и да се излекува детенцето.

# 224
  • Sofia
Safira миличка как сте нещо ново след като говорихме много Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт