Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 17

• 64 249
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Да телефона е същия!

# 676
  • на плажа
Записвам се да ви следя, макар да не сме диагностицирани с астма, но пък имаме чести проблеми с бронхити и спастично дишане ( от миналото лято до сега 4 пъти). Много ме е страх, когато започне да се разболява, защото започва с хрема и завършва с бронхит Confused. Много неприятно. Последния път го водих в Педиатрията и после в Белодробна и там ми изписаха Ксизал за 3 месеца. Надявам се да го израсте. Баща му е алергичен към полени и има невродермит, та и оттам явно дечко е наследил склоността към алергии.

# 677
  • Varna
Safira ние сме на квартира и ходим само за процедури.Първо отидохме на място(не може с предварително запазване на час)платихме си преглед при лекар и той ни назначи процедури.Искат епикризи за да видят каква ви е болестта.Сега си ходим всяка сутрин,а през останалото време сме свободни.Дават от утре вече валежите да спират и дано да пекне това слънце.
Иначе днес беше празника на Сандански и за късмет беше слънчево.Видяхме се и с katerinia.
Тук е хубаво ще ви хареса

# 678
А в какво точно се състоят процедурите?

# 679
  • Varna
Ами много са-инхалации,магнитотерапия,солукс лампа(да не бъркам името),лечебна гимнастика,масажи и...За нас конкретно са магнитотерапия и солукс лампа.Инхалации си правим в къщи ако се налага

# 680
Имам едно питане,
предстои явяване на Телк,защото стария изтича.Но има един проблем,една лекарка го диспансеризира за 6 месеца,и повече отказа.А аз патката не го заведох друг доктор да го диспансеризира и сега как да процедирам.

# 681
  • Sofia
Имам едно питане,
предстои явяване на Телк,защото стария изтича.Но има един проблем,една лекарка го диспансеризира за 6 месеца,и повече отказа.А аз патката не го заведох друг доктор да го диспансеризира и сега как да процедирам.
Ами най добрее бьрзо да се ориентираш при друг лекар който ще успее преди това да ви даде и етапна епикриза.Подаде ли вече молба за нов и докога е вашият и аз трябва да подам.Ние ходим на всеки два месеца да ни следят но на листовете ми пише че не сме диспансеризирани и не знам дали това няма да ми изиграе лоша шега макар да имам над 12-15 листа за 1год.
Ти си преснимай всичко и се диспансеризирай сега на ново нали все пак имаш листове от тези 6 месеца?

# 682
Имам едно питане,
Ами най добрее бьрзо да се ориентираш при друг лекар който ще успее преди това да ви даде и етапна епикриза.Подаде ли вече молба за нов и докога е вашият и аз трябва да подам.Ние ходим на всеки два месеца да ни следят но на листовете ми пише че не сме диспансеризирани и не знам дали това няма да ми изиграе лоша шега макар да имам над 12-15 листа за 1год.
Ти си преснимай всичко и се диспансеризирай сега на ново нали все пак имаш листове от тези 6 месеца?
Лошото е,че нямам никакви листове за тази диспансеризация.Сега записах час при д.р Анна Ванчева от Детско здраве.Имали някой впечатления за нея

# 683
polina-malina, в компютъра на лекаря , при който сте били диспансеризирани , би трябвало  да има прегледите по дати и може да ти  извади  листовете, стига да има желание , но като кажеш , че ти трябват за телк , не би трябвало да ти откаже.

# 684
  • Sofia
POLINA-MALINA и при личната имате листове когато ти е давала лекарствата месечно и там се разписваме на едни листа който те си ги прибират наща наскоро ми ги изпринти и сама ми ги предложи.Само не разбрах до кога ви е бил този ТЕЛК а и сьщо гледат и лекарствата който сте приемали през този период по книжката Thinking

# 685
здравейте ,може ли някой да ми каже може ли да се дава  азатрил и медрол едновременно съвместими ли са

# 686
POLINA-MALINA и при личната имате листове когато ти е давала лекарствата месечно и там се разписваме на едни листа който те си ги прибират наща наскоро ми ги изпринти и сама ми ги предложи.Само не разбрах до кога ви е бил този ТЕЛК а и сьщо гледат и лекарствата който сте приемали през този период по книжката Thinking
Телка му е до 1.07.Вчера подадох документи за продължение.

# 687
  • Sofia
Polina-malina и нашият е до тогава и аз като се приберем от Сандански в понеделник ще ходя да подам пьк може и заедно да ни викнат Grinning

# 688
  • Sofia
 newsm59 Safira  на малките мьничета много да са здрави и да излезнете вече от този омагиосан крьг.Весело изкарване на Сандански Hug Hug Hug

# 689
  • Варна
Честити рожденици на Сафира! много, много, много ЗДРАВЕ и смях им желая, да растат бързо!

И да си кажа: ако има рефлукс момиченцето, профилактиката И за рефлукса много ще я облекчи, особено нощем! Слагай я да спи под наклон (вдигнато от едната страна легълце) или на по-висока възглавница. Да ти е все по-здрава, все по-добре!  bouquet

Ние бяхме в Родопите, Ягодина. Елица спря да кашля на 2-рия ден, а тръгна с влажна кашлица, хем почти не спря да вали. Еххх, чист въздух ... няма кашлица, няма хрема, няма задъхване, въпреки че планинарче го раздаваше!

Общи условия

Активация на акаунт