Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 163
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Давай, тук сме като енциклопедии вече  Joy  Joy  Joy
Ами например може и малко информация за Мукадес да ми намерите,най-вече се чудя дали е омъжена  newsm78

Защо се интересуваш да не би да  искаш да се отървеш от половинката...Мукадес е хищна хиена.

Laughing Просто искам да науча повече за актьорите,много са ми интересни.Понякога си мисля че актьорите са същите като геройте,но не е така.Всъщност съм гледала интервюта с Мукадеската,така де истинската актриса и ми изглежда срамежлива.Ако акттьорите бяха като геройте то света ни щеше да бъде сериал  Grinning Също се интересувам дали Енгин скоро ще се снима в друг сериал? Ако искате мога да ви засипя с въпроси за актьорите  Rolling Eyes

# 316
deniyoy.Мукито е разведена с около 12-год. дъщеря.Това и е първата роля.На 40 год. като се развежда,се явява на кастинг и е одобрена.Живота и придобива коренен обрат Peace

# 317

deniyoy, изхваща ме. Единственото, което знам за нея със сигурност е, че името й е Esra Dermancıoğlu.
Не знам дали не прочетох някъде, че това е първата й роля. Но може и да греша, не съм съвсем сигурна.
Другия слух, който чух е че май се заиграват с Фърат Челик/Мустафа/ извън снимачната площадка. Но колко е верен, не знам.
Хриси благодаря ти отново за информацията  Hug  dettodorowa това е едно от нещата които исках да чуя,благодаря ти много   bouquet

# 318
  • Разград
BİZ ve ENGİN AKYÜREK

# 319
Фрикаделка,честита ти нова премяна Hug
Нещо напоследък всички се пременихте Wink-ще видим тая работа.Аз ще се пременя в последните серии Laughing Heart Eyes-на сватбата

# 320
Фрикаделка,честита ти нова премяна Hug

Благодаря, Детелинка!  Hug
Докат схвана как става номера на китайката, та да се пременя и аз  ooooh!

Нещо напоследък всички се пременихте Wink-ще видим тая работа.Аз ще се пременя в последните серии Laughing Heart Eyes-на сватбата
newsm10 newsm10 newsm10

# 321
Ама ти отива Peace И Муратко ти ходи Laughing

# 322
  • между морето и небето
Абе, МАцки от колко страници ви гоня да ви препоръчам един филм, немате настигане -
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=238685
Този филм, дали заради близката до мен история или заради играта, дали заради сценария, незнам, но просто докосна душата ми. Изживях всяка секунда от него. Тук повечето сме жени. Виж те го. Hug

Гери, моля те, пиши как се казва филма, за да го потърся в друг торент. При мен замунда не се отваря по обективни причини.

# 323
Ама ти отива Peace И Муратко ти ходи Laughing

Hug Hug Hug  

П.П. Муратко ми е слабост от доста време  newsm53

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 23:51 от frikadeli

# 324
джанъмки искам да ви поздравя с една много стара ама мн хубава песен

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 00:00 от tesoroo

# 325
  • София
Ами например може и малко информация за Мукадес да ми намерите,най-вече се чудя дали е омъжена  newsm78

Защо се интересуваш да не би да  искаш да се отървеш от половинката...Мукадес е хищна хиена.

Laughing Просто искам да науча повече за актьорите,много са ми интересни.Понякога си мисля че актьорите са същите като геройте,но не е така.Всъщност съм гледала интервюта с Мукадеската,така де истинската актриса и ми изглежда срамежлива.Ако акттьорите бяха като геройте то света ни щеше да бъде сериал  Grinning Също се интересувам дали Енгин скоро ще се снима в друг сериал? Ако искате мога да ви засипя с въпроси за актьорите  Rolling Eyes

Мукадеска/артистката/ като я гледам как е развихрила прелести тук не ми се чини да е много срамежлива,ама знае ли човек newsm78

# 326
# 327
  • В Града на липите

Лека нощ и от мен. Започнах деня с това стихотворение и ми се иска да го завърша пак с него, но този път нека Енгин да ви го прочете, гласът му е вълшебен:

Сладки сънища...

# 328
Абе, МАцки от колко страници ви гоня да ви препоръчам един филм, немате настигане -
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=238685
Този филм, дали заради близката до мен история или заради играта, дали заради сценария, незнам, но просто докосна душата ми. Изживях всяка секунда от него. Тук повечето сме жени. Виж те го. Hug

Гери, моля те, пиши как се казва филма, за да го потърся в друг торент. При мен замунда не се отваря по обективни причини.
We Are Family (2010)

# 329

Мукадеска/артистката/ като я гледам как е развихрила прелести тук не ми се чини да е много срамежлива,ама знае ли човек newsm78

Охооо,тука ми изглежда малко напита.Явно е буинствала  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт