Хайде на театър 2

• 266 831
  • 1 843
  •   1
Отговори
# 1 725

За Арт като че ли по се намират,а другият месец Спанакът ще го дават само на 18 , а точно тогава сме на сватба  Laughing , нищо ще дебна за май месец  Laughing

Мисля, че е така, защото Спанакът е по-нов от Арт.

# 1 726
Здравейте!
Искам да попитам има ли някой, който е посещавал Театър Българан във Варна ?  Blush

# 1 727
А някой да е гледал Агенти? Simple Smile И да каже как е  Wink

# 1 728
  • София
Вчера гледах " 4-ма в леглото" в Сълза и Смях,имаше смешни моменти,но не ми допадна много,да не говорим,че в много моменти имаше силна музика и изобщо не се чуваше кой какво казва Wink

# 1 729
За "Великият инквизитор" какво ще кажете?

# 1 730
Гледах АРТ в Малък градски театър и не останах особено очарована. Очаквах малко да се разтоваря, но стана точно обратното ...  Гледайте я, когато сте в добро настроение. Като цяло постановката е повече за мъже, отколкото за жени. Добра игра от страна на актьорите.  Peace

# 1 731
Гледах АРТ в Малък градски театър и не останах особено очарована. Очаквах малко да се разтоваря, но стана точно обратното ...  Гледайте я, когато сте в добро настроение. Като цяло постановката е повече за мъже, отколкото за жени. Добра игра от страна на актьорите.  Peace

За кой АРТ, обаче, говориш? С Карамазов, Вергов и Бахаров ли?

# 1 732
С тези е в Сатирата.

# 1 733
Утре вечер ще ходя да гледам "СПАНАК С КАРТОФИ" Simple Smile Отзиви ?

# 1 734
Утре вечер ще ходя да гледам "СПАНАК С КАРТОФИ" Simple Smile Отзиви ?
На мен ми подейства страхотно разтоварващо, даже го гледах два пъти. Дано изпиташ същото  Peace

# 1 735

За кой АРТ, обаче, говориш? С Карамазов, Вергов и Бахаров ли?
Написала съм - Малък градски театър. Не Сатира.  Wink

# 1 736
  • Варна
Здравейте!

Преди малко се върнах от "Спанак с картофи" играха в Българан във Варна.

Уникална постановка смяхме се от сърце ,така се разтоварих и заредих пак бих я гледала !Препоръчвам с две ръце!!!
Другата седмица има и билети за Арт и се чудя да купя ли ,ще се върна да прочета назад какво сте писали  Peace

# 1 737
Здравейте!

Преди малко се върнах от "Спанак с картофи" играха в Българан във Варна.

Уникална постановка смяхме се от сърце ,така се разтоварих и заредих пак бих я гледала !Препоръчвам с две ръце!!!
Другата седмица има и билети за Арт и се чудя да купя ли ,ще се върна да прочета назад какво сте писали  Peace
Ехееее ....и аз бях на Спанак с картофи днеска в залата Grinning и съм страшно доволна !!
Усмивката ми не слизаше от лицето

# 1 738
  • Варна
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да не сме стояли една до друга ние бяхме на 2 ред .
Най -бях доволна когато се преобличаха съдиите  Laughing Laughing

# 1 739
хахахахахахах
тцтцт КЪСМЕТЛИЙКА  Grinning аз бях на 8ми ред централно
и все пак..преобличането не ми повлия зле Grinning точно гледах снимки в нета - бельото им е същото  Joy

Общи условия

Активация на акаунт