Професионални серии за коса - 31

• 58 174
  • 767
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Получих си нещата от ЛФ на Микл Шейк и спрейчето се е разляло. Има на дъното малко течност  Tired

Най-тъпото е, че самата опаковка просто не беше затворена добре, аз си я затворих  Close

# 751
  • в 1001-та нощ
пиши им да ти възстановят парите или да ти пратят ново за тяхна сметка  Peace и ги помоли добре да опаковат  Blush

# 752
Ох да ви се оплача -поръчах си тази седмица Hollywood beauty- крема и маслото ама няма просто на света по ужасни продукти не си ги поръчвайте-те не се изплакват косата става една мазна сплескана на клечки просто ужассс #2gunfire
И сега се чудя какво да ги правя-снощи си намазах косата обилно и с двата пордукта вързах една кърпа и сега си я измих не виждам как иначе ще ги използвам Rolling Eyes
Опиши си малко косата? Тънка ли е, суха ли е? Така, както го описваш май идват тежки за косата ти.

# 753
  • София
пиши им да ти възстановят парите или да ти пратят ново за тяхна сметка  Peace и ги помоли добре да опаковат  Blush

Писах им, дано ми пратят нов, защото ако не друго, ароматът е прекрасен на спрея:)

# 754
Аз до сега съм имала разляти продукти един единствен път и продуктите бяха на Aphogee.  Mr. Green Joy
Беше се разлял протеина в две стъпки  Sad Бяха ги опаковали в найлон, а не в кашон и не ги бяха затворили добре  Twisted Evil От пощата хората бяха опаковали поръчката ми с допълнително найлон защото от първия се стичаше протеин и такава миризма се носеше  Sick Когато отидох да си я вземе, човекът ми я подаде, като я държеше с два пръста и ме гледаше доста странно - какво ли си е мислел  hahaha Joy
На мен хем ми беше смешно, хем неудобно  Laughing

# 755
Момичета днес по случайност бях в аптека Медея - имат много голям избор на Лореал и Джон Фрида, което приятно ме изненада.  Thinking Джон Фрида не съм ползвала, но мога да сравня цените на Лореал - по-високи от ЗР. Маските са с 4лв повече, шампоаните 200мл - с 2лв. Единствено серумът за изтощени краища мисля беше 23 и нещо, с няколко стотинки по-малко от в ЗР.  Grinning

А може ли малко инфо за марката Джон Фрида? Мисля съм мяркала, че Алена я е ползвала. Може ли отзиви от който я е ползвал?  newsm78

IL, ее още един гаф на ЛФ.  Rolling Eyes Ние ли имаме лош късмет или просто наистина за на светлинни години като обслужване от ФЮ? На всичкото отогоре повечето неща са и с 2 паунда поне отгоре. newsm78 Отдавам им обаче, че веднага щом писах, че търпенеито ми се е изчерпало да си чакам продуктите и си искам парите, получих отговор, че няма проблеми и до час-два друго известие, че парите вече са ми възстановени. (В интерес на истината трябва да проверя.  Thinking )

Раулиста, принт щотът за съжаление не ме води до самите намаления. Sad На мен нищо не ми излиза намалено.

# 756
  • в 1001-та нощ
до колкото ми е известно сега навлиза на бг пазара, мисля американска, с препоръчителна цена 16 лв за шампоани и балсами и 20 и нещо за маската

аз съм ползвала балсама и шампоана за хидратиране и почисване ан руса коса, наистина става с по-сияен цвят, ползвах и тониращия шампоан - добър е  Peace не премива, със силен пигмент

остава ми да пробвам и маската тези дни

когато аз ходих нямаше пълно зареждане - затова взех тези, но от sheer blonde има и други интересни серии и ще разгледам  Blush

# 757
John Frida е супермаркет клас, като за класа си са 1 идея по-скъпи продуктите от най-масовите, като качество също. Имат интересни продукти специализиращи в различни цветове коса, които ги отличават, особено в русата линия. Иначе нямат нищо по-силно/терапевтично/. Освен русата линия мога да отлича и кристалите фризз ийз, приглаждат добре.

# 758
Винаги се включваш с полезна информация!  bouquet

# 759
Аз да се включа отново Blush с молба за съвет. Ползвам шампоана на Афоджий за изтощена коса, балсам на Джовани и за финиш коприната на Чи. Имам сериозен пропуск - термозащитен продукт. Напоследък взех да се суша по-честот със сешоар, а и пресата я включвам по-често от 2 пъти месечно.
Косъмът ми е фин,нормален към тънък, не се омазнява бързо (2 пъти миене в седмицата ми идва идеално, иначе се пресушава), нямам цъфтежи (усещам, че с термичната ЗЛОупотреба ще се появят...)

# 760
  • в 1001-та нощ
можеш да пробваш термозащитния мус на Афоджи

# 761
  • София

IL, ее още един гаф на ЛФ.  Rolling Eyes Ние ли имаме лош късмет или просто наистина за на светлинни години като обслужване от ФЮ? На всичкото отогоре повечето неща са и с 2 паунда поне отгоре. newsm78 Отдавам им обаче, че веднага щом писах, че търпенеито ми се е изчерпало да си чакам продуктите и си искам парите, получих отговор, че няма проблеми и до час-два друго известие, че парите вече са ми възстановени. (В интерес на истината трябва да проверя.  Thinking )

.

Аз за първи път поръчах от ЛФ, иначе с ФЮ наистина никога не съм имала подобни проблеми, много съм доволна от сайта. Поръчах от там миналата седмица Керастаз Цимент термик и си го чакам с нетърпение. Освен това ползвам и 10 процентната отстъпка за любима марка и ми излиза значително по-добре като цена.

Днес гледах нова серия на Джон Фрида в ЛИЛИ- пак за брюнетки, но за блясък, не стандартната кафява опаковка. В сребристи туби са, стори ми се, че самата течност има някакъв ситен брокат, но се отказах да взема. Мисля да им пробвам пяната за къдрици Peace

# 762
IL, и аз така - за първи път се излъгах да поръчам от ЛФ и повече не мисля да повтарям грешката, оисвен, ако нямат някаква турбо изгодна оферта. Макар че и предния път точно заради такава турбо изгодна оферта - коледна разпродажба, вкл/ на Циментовата, поръчах.  Rolling Eyes 2 В сайте пише, че са налични. Седмица след поръчката ме известиха, че само един от трите продукти е наличен. Казах ок, пратете го и... чаках 2 месеца.  Mr. Green След първия им писах да го пратят пак, уж го пратиха, но уви и него не получих.

А, Джон Фрида имало и в Лили? Не знам защо бях останала с впечатления, че е от високите класове, но може би е от класа на Афоджий и Aussie, което за жалост тук все още нямаме.  Thinking Може да пробвам нещо за руси коси, щом ги хвалите.  Thinking

# 763
♥Пандичка♥, малко по- нагоре MissNellie обясни:
John Frida е супермаркет клас, като за класа си са 1 идея по-скъпи продуктите от най-масовите, като качество също. Имат интересни продукти специализиращи в различни цветове коса, които ги отличават, особено в русата линия. Иначе нямат нищо по-силно/терапевтично/. Освен русата линия мога да отлича и кристалите фризз ийз, приглаждат добре.

# 764
Анч, даааа, видях. Wink

Между другото някой ще пусне ли нова тема? Мога и аз.

Общи условия

Активация на акаунт