Професионални серии за коса - 31

• 58 000
  • 767
  •   1
Отговори
# 735
В&С, ти нещо изчезна. Simple Smile Благодаря, че сподели! А би ли описала точно какво е усещането с Редкена? има ли фиксация, втвърдяване или лепкавост?
Аз не съм чак толкова оправна като a.l.e.n.a и ми е доста трудно да съчетавам семейство, работа, приятели и форум, та за това изчезнах  Blush
За Redken - харесва ми как мирише   Heart Eyes Когато се напръска косата с него и ако кичурът не е минат с преса се получава втвърдяване и слепване, но ако се мине с пресата не се получава това втвърдяване и слепване. Не става за сешоар, а трябва да се използва с преса. С помощта на този спрей косата ми се изправя идеално и остава изправена. За CHI не мога да кажа подобно нещо  Confused
Естествено има хора, които харесват CHI, но на мен нещо не ми допада.  Rolling Eyes

# 736
Не така, не така...    ooooh!

# 737
  • Варна
Ето това http://www.coolblades.co.uk/wella-wellastrate-hot-iron-fluid.html е най-добрият термопротектор,който аз съм ползвала.Не лепне,няма фиксация,хидратира много яко косата.За съжаление не знам от къде мога да си го купя вече.То е част от система за трайно изправяне(използва се за поддръжка след това).Млеката на Керастас са доста слабички за мен.

Пробвай това ! След него няма да искаш да опиташ нищо друго , а пресите им са страхотни!
http://www.ghdhair.com/straighten/straight-smooth-spray-normal-fine-hair

Благодаря за предложението.  Hug .Не помня да е обсъждан тук.Разкажи повече за него колко дълго си го ползвала?Как е аромата?Много питам,защото имам голям страх от цъфтежи.Косата ми е почти до кръста,руса и сухичка,а ползвам преса доста често.Трябва ми много сериозна защита.Сега поради липса на онзи спрей на Вела се налага да слагам 100 неща,за да съм сигурна,че цъфтеж няма да се появи.

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 20:32 от tyzarka

# 738
  • в 1001-та нощ
да споделя за тази маска - от днес:

очаквах да омекотява, но не, косата е много жилава, при все, че завърших с кокосовото мляко накрая; очарова ме, а отлагах пробването поне месец  Blush

хареса ми повече от

имам и балсама към серията - ще го пробвам на по-късен етап  Blush

# 739
Пандичка, ето прикачвам screenshot. До колкото видях продуктите вече са си намалени в сайта. Peace
Спрея на Чи е ужасяващ. Sick Лепка и втрдява косата поне при мен. Има фактор на фиксaция 3.

# 740
Спрея на CHI и на мен не ми хареса,лепне и втърдява,добре,че напоследък не ползвам почти преса,че нямам нищо.
Алена тези маски съм ги ползвала преди доста време,но не ми се видяха нищо особено,т.е. никакъв кой знае какъв ефект не усетих,нито омекотяване,нито втвърдяване,нито жилавост Rolling Eyes С какви други продукти/шампоани ги ползва?

# 741
  • в 1001-та нощ
червената маска мисля я ползвах след матиращия на Джон фрида и накрая гел за обем на шварцкопф

сега за зрял скалп - след шампоана age supreme и завърших с кокосовото мляко (подобно е на кристали)

# 742
Здравейте,аз скоро не съм писала тук!Но сам малко в дилема newsm78,след като свърша със серията на Керастасе баин де force и анти усуре,към какво да се насоча баин volume active срията или тази която е за боядисана коса?Някои може ли да даде съвет Praynig?Предварително благодаря  bouquet.Да кажа пак косата ми е на руси кичури,с тънък косъм,дълга и обема доста липсва Cry.

# 743
  • в 1001-та нощ
опиши си косата, от какво имаш нужда, както подейства цимента, какво очакваш след него и т.н.  Peace

# 744
a.l.e.n.a , маската time restore q10  хидратираща ли е или протеинова? Чудих и се един ден в салона дали да не ме измият с нея за проба, а предлагат и ампулки за скалп пак с Q10, но фризьорката ми охлади мераците , защото не била подходяща за моята възраст. И все пак ми е интересно.. Макар че така ми беше интересно и с субстантиф-а на Керастаз и се оказа, че тотално не е за мен, защото ми махаше обема, правеше косата плътна,но без капка обем.

# 745
  • в 1001-та нощ
усещането е по-скоро протеиново, но има малко протеин накрая, и въпреки това  newsm78 дава такова усещане

предполагам различните коси ще я усетят различно  Rolling Eyes но при моята беше така; с repair rescue - не беше  Blush

# 746
Ох да ви се оплача -поръчах си тази седмица Hollywood beauty- крема и маслото ама няма просто на света по ужасни продукти не си ги поръчвайте-те не се изплакват косата става една мазна сплескана на клечки просто ужассс #2gunfire
И сега се чудя какво да ги правя-снощи си намазах косата обилно и с двата пордукта вързах една кърпа и сега си я измих не виждам как иначе ще ги използвам Rolling Eyes

# 747
Ох да ви се оплача -поръчах си тази седмица Hollywood beauty- крема и маслото ама няма просто на света по ужасни продукти не си ги поръчвайте-те не се изплакват косата става една мазна сплескана на клечки просто ужассс #2gunfire
И сега се чудя какво да ги правя-снощи си намазах косата обилно и с двата пордукта вързах една кърпа и сега си я измих не виждам как иначе ще ги използвам Rolling Eyes

с какво ги изплакна ?

# 748

с какво ги изплакна ?
Аз си измих косата след това с шампоан понеже стоях цяла нощ с тях -просто се наклепах обилно иначе трябва да ги мятам в коша,,реших да ги използвам като маска

# 749
Момичета,какво ви е  мнението за това  -   http://www.feelunique.com/p/TIGI-S-Factor-Health-Factor-Tween-Sh … itioner-Duo-750ml
Води ли се наистина професионален продукт са  тази цена и количество?Някой ползвал ли е?
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт