Професионални серии за коса - 31

• 58 055
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
  • На острова
Аз пак ще си задам въпроса:

След хидратиращия шампоан на Афоджий, каква маска да сложа?

(косата ми е леко изтощена, суха и дехидратирана)

# 571
Сигурно е дискутирано, но с какви примерни продукти запечатвате ампула Ботокс на Лореал?  Hug
Пробвала съм с  Дийп Кеър, реконструктора на Чи, 2-мин.реконструктор на Афоджий и Чи Инфра. При мен най-добър ефект и най-траен имаше след Чи Инфра и Л2 като запечатка   Peace. Оригиналната запечатка от серията Файберсютик никога не съм пробвала и не бих могла да сравня  Blush.
С Дийп Кеър най-не ми хареса, а с реконструкторите просто не усетих ботокса, имаше леко уплътняване, което си чувствам и само с тях  Rolling Eyes.
Като уточнение искам да кажа, че ботокс ползвам, когато боядисвам корени (в едно и също миене), на предно миене правя 2 стъпковия протеин на Афоджий  Peace

# 572

Какви маски имаш?

# 573
Момичета какво ще кажете за новите продукти с арганово масло в златна рибка?-аз си поръчах вече двата продукта, без маската дали не съм сбъркала Praynig

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 20:26 от Анонимен

# 574

След хидратиращия шампоан съм слагала хидратиращия балсам или 2 минутния реконструктор.
За мен няма голяма разлика между хидратиращия балсам и 2мин. реконструктор и дори съставът им според мен не се различава кой знае колко.  Simple Smile
Според мен изобщо не е задължително да се използва 2 мин. реконструктор в комбинация с шампоана за изтощена коса. Този продукт може да се нарича реконструктор, но си е обикновен балсам.
В момента комбинирам шампоанът за изтощена коса с хидратиращия балсам и съм много доволна.  Heart Eyes
Всеки може да си прави каквито си поиска комбинации стига да е доволен от крайният резултат.
Естествено има и глупави и безсмислени комбинации, но човек като започне да експериментира ще разбере сам кое и как да комбинира  Wink

# 575
  • в 1001-та нощ
аз пък намирам огромна разлика - като усещане - след 2 минутния р-р и хидратиращия балсам и в моя случай от голямо значение също е и с какъв шампоан ги ползвам  Peace

# 576
  • На острова

Какви маски имаш?

Ами нямам, за това питам  Simple Smile.
Поръчах си 2-минутния реконструктор, ама нали не било добре да се ползва след хидратиращия  шампоан? И мислех да си взема шампоана за изтощена коса, който да съчетая с реконструктора, и отделно някаква маска, която да ползвам след шампоана за хидратация. Но каква?

B & C, мерси!

# 577
аз пък намирам огромна разлика - като усещане - след 2 минутния р-р и хидратиращия балсам и в моя случай от голямо значение също е и с какъв шампоан ги ползвам  Peace
Да, има лека разлика, но пренебрежимо малка. Огромна - в никакъв случай.  Naughty  Laughing
И точно понеже не забелязах огромна разлика, реших да сравня състава и установих, че не се различава съществено.  Laughing
За мен 2мин. реконструктор не е предназначен за терапия, а за поддръжка и точно понеже се използва като подържащ продукт, не е задължително да се ползва в съчетание с шампоана за изтощена коса.
Естествено че може да се съчетава и с него, но в никакъв случай не е задължително.
Забравих....има голяма разлика в миризмата - единят ми мирише на препарат за тоалетни, а другият на повърнат кокос  Embarassed

# 578
И при мен разликата, която усещам между 2-мин. реконструктор и балсама е голяма  Peace. Особено, когато използвам шампоана за изтощена коса + 2-мин. реконструктор, а хидратиращия шампоан с балсама.
Като миризма единствено балсама ми е доста неприятен и двустъпковия протеин, но останалите не намирам чак пък толкова отвратителни.

# 579
Наистина ли са ви тооолкова ужасни миризмите на продуктите Афоджий?   newsm78   
На протеина с времето пренебрегнах миризмата.
На 2-минутният реконструктор никога не ми е била гадна. Въпрос на вкус, предполагам, но като прочетох за "върнати" кокоси, чак на мен ми стана гадно, а от продукта не ми става.   Tired

Сигурно е дискутирано, но с какви примерни продукти запечатвате ампула Ботокс на Лореал?  Hug

Хидратираща маска.   Peace    Hug
Последно пробвах с ултра хидратиращия балсам на Матрикс и комбинацията много ми допадна.   Peace

# 580
На мен само на балсама на Афоджи не ми допадна миризмата. Всички останали продукти са ми приятни, а 2 мин. реконструктор е с чудесна миризма на кокос.  Heart Eyes Шампоаните също са с чудесна миризма.

Хидратиращия шампоан на Афоджи аз го ползвам с маските, с които разполагам. Шампоанът е достатъчно силно хидратиращ за моята коса и маската след него не ми е толкова важна.  Grinning

# 581
И при мен разликата, която усещам между 2-мин. реконструктор и балсама е голяма  Peace. Особено, когато използвам шампоана за изтощена коса + 2-мин. реконструктор, а хидратиращия шампоан с балсама.
Според мен разликата се получава в следствие на шампоана, а не на самият балсам.
При мен също има голяма разлика между комбинацията хидратиращ шампоан+хидратиращ балсам и шампоан за изтощена коса+хидратиращ балсам, но комбинацията между единя шампоан използван с 2 мин.реконструтор и с хидратиращия балсама е минимална.
Ако ви се занимава може да погледнете състава и да намерите разликите.  Laughing
Feeling, въпрос на вкус. На мен и миризмите на продуктите на Lush не ми допадат, а на теб ти харесват.
От всички продукти на Aphogee единствено миризмата на шампоана за изтощена коса ми харесва до известна степен и ми е поносим....всичко останало го намирам за доста неприятно, като от 2мин. рекоструктор ми прилошава.  Sick

# 582
  • На острова
Хидратиращия шампоан на Афоджи аз го ползвам с маските, с които разполагам. Шампоанът е достатъчно силно хидратиращ за моята коса и маската след него не ми е толкова важна.  Grinning

Благодаря! Точно това ми сподели току що още една съфорумка. Значи е достатъчно хидратиращ продукт и ще си го ползвам с каквато маска преценя.

# 583
Според мен разликата се получава в следствие на шампоана, а не на самият балсам.
При мен също има голяма разлика между комбинацията хидратиращ шампоан+хидратиращ балсам и шампоан за изтощена коса+хидратиращ балсам, но комбинацията между единя шампоан използван с 2 мин.реконструтор и с хидратиращия балсама е минимална.
Ако ви се занимава може да погледнете състава и да намерите разликите.  Laughing
Feeling, въпрос на вкус. На мен и миризмите на продуктите на Lush не ми допадат, а на теб ти харесват.
От всички продукти на Aphogee единствено миризмата на шампоана за изтощена коса ми харесва до известна степен и ми е поносим....всичко останало го намирам за доста неприятно, като от 2мин. рекоструктор ми прилошава.  Sick

В 2-мин. реконструктор на едно от първите позиции в състава е Хидролизиран Кератин и Растителен протеин и аз искам да ги усетя пълноценно затова го използвам с шампоана за изтощена коса, иначе си мисля че с  хидратиращия шампоан прецаквам ефекта съвсем целенасочено и е нормално в тази комбинация да ми заприлича и на мен на балсама.
За миризмата явно си доста "чувствителна", защото не се сещам друг да е споделял чак такова отвращение. Аз също вече писах, че не ги намирам за толкова неприятни.

# 584
Момичета,сега съм на тема повече твърдост,мисля да поръчам протеина на Афоджии?Добър вариант ли е? Трябва да е със силно измивен шампоан,нали така?Кой бихте ми препоръчали?

Общи условия

Активация на акаунт