Кърмене и 90-дневна диета - тема 2

• 44 004
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,надявам се да не сте изоставили темата напълно Simple SmileБебчо е на 2 месеца и вече съм на 3 си плодов ден ( минус 2 кг Sad Не съм особено стриктна заради кърменето,но се надявах на по-добри резултати Sad Не мисля да се отказвам и силно се надявам да намеря подкрепата ви Simple Smile

# 256
Напротив резултатът ти е чудесен. Само не гладувай, че бебчето ти е много малко. Успех!

# 257
Напротив резултатът ти е чудесен. Само не гладувай, че бебчето ти е много малко. Успех!

Напълно подкрепям! Simple Smile

# 258
Привет! И аз да се отчета, че на 14 ден от диетата вече съм с 2.5 кг. по-малко. Не мога да кажа, че гладувам, защото все пак бебо трябва да яде. Засега нямам проблеми с количеството на кърмата, надявам се, че и качеството й е добро. Четох, че по време на кърмене здравословното отслабване е около 3 кг., на мен ми се струва малко, но все пак и това е нещо. Целта ми е да сваля още 10 кг, та до края на диетата се надявам и това да стане Simple Smile

# 259
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 maria_yorgova, браво! Резултатът ти е чудесен!  Hug

На мен утре ми е вторият плодов ден, да видим как ще е. Аз от известно време съм в застой, но и се поотпуснах малко напоследък.  Crazy Надявам се след водния нещата пак да потръгнат, а и аз да се постегна.  Grinning

# 260
Благодаря Ви искрено за подкрепата Simple SmileЖелая ви успех и се надявам да продължаваме да се отчитаме с все по-добри резултати  Hug А иначе мъниче не се оплаква,хапва си,а в петък,когато ни претеглят ще видим как точно му се отразило Simple SmileХубава вечер и до утре!

# 261
Цоп  Mr. Green
Да се пробвам в стрйните редици  Laughing
Макар че като си знам организма, едва ли ще има ефект преди догодина по това време.. ама да видим  Sunglasses
Само да не ми направи някой номер с кърмата, че беба каквато е мис-каприз и тя  ooooh!
А да, и млечни не ям - та белтъчния сме само напържоли  Mr. Green .. то и разни други щуротии не ям заради АБКМ и заради на беба капризния стомах .. Ама ще пробвам с пържоли, картофи, ориз и спагети докъде ще я докараме  Laughing

Начало 83. Финал - 63.... ехееее някъде в далечината  Whistling
Ама ако го докаръм до към 75 по Коледа ще съм мнооого щастлива  Blush

90дневната съм я правила на общи основания, та ми е до "болка" позната. Със закуската и водата съм стриктна.
Вчера белтъчен - обяд яйца с праз, вечеря печено пиле с краставици
Днес - обяд и вечеря печени картофи със салата (боб, леща и грах не мога да ям, щото после беба не спи и не яде 3 дни  ooooh!)
Утре - смятам спагети със зеленчуци за обяд/вечрея
А плодовияяяяяяя.. уф да го докарам до там - първите 2-3 завъртания си е гадничко  Outta Joint

# 262
Успех,аз също имам да свалям 20 килограма,по-точно 30,но засега ще се задоволя с 20...в далечно бъдеще надявам се да видя резултат...На мен също ден втори ми  е зор,защото тези картофи ми дойдоха до гуша,утре ще пробвам царевица...Да си призная днешното прегрешение...бисквитки,но не устоях Sad #Cussing out От мен толкова,хубава вечер и до утре Simple Smile

# 263
# 264
Здравейте! От доста време не съм писала, но то е защото претърпях пълен провал с диетата Embarassed. В началото започнах доста добре - всъщност съм свалила около 5 кг за около месец. Това, естествено, се случи с изключително много прегрешения Mr. Green.После, обаче, се появиха съмнения за повишена захара - не заради диетата, естествено, но тогава коренно промених храненето си, спрях и кърменето...сега пък всички сме болни...изобщо ужас! В крайна сметка наистина имах малко по-висока захар на гладно, но като повторих след известно време изследването, беше добре. Вече, както казах и не кърмя, затова от утре започвам с нови сили, и искрено се надявам да ви догоня, момичета!!!

Щях да забравя - детето ми счупи кантара - оказа се много добра играчка, но меря обиколка на талия, ханш и бедро...Искам да ви кажа, че като килограми не съм мръднала много, но като обиколки...резултатът е впечатляващ, и продължава да се променя, въпреки че от доста време не спазвам режима! Знаете, че след раждане остава малко повече от желаното по корема Laughing...Е, при мен е още повече, защото нормалното тегло за височината ми е 64 кг, а аз започнах диетата от 83 кг. С малко срам ще ви кажа резултатите от измерванията на талия, ханш и бедро: в началото т=100см, х=114 см, б=68 см, а сега т=85см, х=105см, б=62см. Сигурно за много от вас са страшно големи тези цифри - срам ме е, но за мен е важно, че има подобрение! Laughing Затова от утре продължавам - може пък да взема да вляза във форма вече!

# 265
Здравейте. Бях писала преди време, че много искам да спазвам режима, но кърмя и ме беше страх..обаче няма за кога да отлагам, имам поне 20 кг да свалям  ooooh! а пък за кърмата освен ядене, май е по-важна водата и смятам да пия поне по 3 литра и се надявам, че няма да намалее. Смятам да пропусна 3-те дни само на вода...почвам режима от събота, понеже изчислих, че на Нова година се пада въглехидратния ден  hahaha hahaha ще споделям и вие ще сте ми кураж и сила  Hug успех на всички   bouquet

# 266
Здравейте момичета  bouquet
Къде се изгубихте? Топят ли се килцата?
 За два месеца съм свалила 4кг, което не е толкова много , но лично мен ме удовлетворява, единствено само коремчето още така издайнически се подава. Само него ако можеше да го сваля по-бързо, останалите 6 килца не са проблем. Но и тях ще сваля  :2gunfire
Моята диета се превърна в един микс от 90 дневната, разделноото  и на Папе. И да ви кажа откак започнах така доста намалих порциите.Вече не изпитвам такъв апетит. Но пък и вода нещо не ми се пие, ще трябва да наблегна пак на нея.
Със спорта съм много не сериозна, и там ще трябва да понаблегна, но определено йогата дава резултати за намаляне на това йздайническо коремче.
detence, не си сама!
 Поздрави и успех на всички ви!

# 267
Здравейте! За месец успях да сваля петте килограма, които качих по време на кърменето.
Сега ми остават седемте от брфеменността и всичко ще е наред.

# 268
  • Варна
Здравейте! Включвам се, за да ви чета за сега, събирам информация. Бебето ми все още е малко, обаче на мен много ми се иска да почна да отслабвам вече. Забременях на 57 кг., влязох да раждам 88  #Crazy и сега съм около 72 кг.  Embarassed Не знам кога ще започна, за сега ще се радвам на вашите резултати  Simple Smile

# 269
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug
 Аз вече съм към края на режима!  Grinning На 14 ми е 3тият воден ден, а на 17ти последният ден!  Heart Eyes
 Вече наистина ми омръзна и чакам с нетърпение да се поразнообразя през почивката, та да събера сили за следващата врътка.  Laughing До момента съм съм свалила 8кг и се надявам да падне още 1 до края и още някое и друго килце да успея да сваля и през почивката, та за следващата врътка да имам да свалям под 10 килца.
 Доволна съм от режима, не е лесно, но има ефект.  Peace

Снеж, Бюти,  wavey Тъй като бебенцата ви са малки бихте могли да пробвате варианта да спазвате режима като си спазвате часовете (може да се яде 2ч. след плод, 3ч. след бобови и въглехидрати и 4ч. след белтъчини), но редувате различните групи храни не в различни дни, а в различни часове за деня - сутрин плод, на обед белтъчини, за вечеря бобови и на всеки 3-4 дни да правите по една въглехидратна вечеря (парче торта, сладки и тн). Освен това можете да добавите по още малко хляб, напр по 1 филийка на обяд и 1/2 за вечеря, 2-3л. овесени ядки на закуска, както и по шепа сурови ядки 2-3 пъти на ден (м/у другото без фъстъци, освен, че не са препоръчителни за кърмачки те и не са ядки, от бобови са  Peace).
 Разбира се можете да пазите режима и както е по книга със съвсем леки промени ако иначе няма ефект или смятате, че можете да се справите без това да има отражение на кърменето ви.  Peace

Успех!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт